- 7 Ağustos 2016
- 4.189
- 15.285
Ödem hissediyorum zaten ama sürekli detoks suları içtim gün boyu hep yani anlamadım canm canm sıkıldı en azından pazartesiden bu yana 1 kg gitmiş olması lazımdıPazarteside böyle bir kiloydu sanki canim
Neden gitmedi ki acaba
Bugundne sonra menulerde kacamak olmasin haftaya guzel eksilerle bekliyoruz
Moralini bozma canim haftaya giderÖdem hissediyorum zaten ama sürekli detoks suları içtim gün boyu hep yani anlamadım canm canm sıkıldı en azından pazartesiden bu yana 1 kg gitmiş olması lazımdı
İnşallah kaptanım yine gitmezse haftaya diyetisyenle devam etmeyi planlıyorum demekki yanlış giden bişeyler var..Moralini bozma canim haftaya gider
Bu bildirimle girebilirsin canim ama duzenli bildirimlerini bekliyorumİnşallah kaptanım yine gitmezse haftaya diyetisyenle devam etmeyi planlıyorum demekki yanlış giden bişeyler var..
Listeye girebiliyor muyum peki kaptanım
Tammdır kaptanım sen duruma göre haber verirsin hedef de 55 diye hatırlıyordum ama 60a çekebiliriz olmadı sonra yine düşürürüzBu bildirimle girebilirsin canim ama duzenli bildirimlerini bekliyorum
Birde hedefin icin guncelleme yapalim mi
Ortalama dusuk olur nota alacak durumda olursak haftayada kalabilir canim bilgin olsun
Gun icinde bilgilendirme yaparim
Geçmiş olsun canimİki çocukla hasta idarr ediyorum baş dönmesi taktı bana bugunelrde
Coktandir aklimda ama vaktim olmuyo seni hala burda görmek şaşırttı kaptanlık yapismis galibaYaaa kimleri goruyorum gordugume cok sevindim
Sporun cok hosuma gitti bebegin gelmis sağlıklı büyüt inşallah
Menune yorum yapmayım simdi
Oo gamze hosgeldin canim nasilsin
Hamile haberini gormustum de az kalmis bebis büyüyor mu hayırlı olsun
Yok yok yazma dün takimdakiler acti isyan cikabilir
Guzel bir süpriz oldu özlemişim sizleri
Tamam canımTammdır kaptanım sen duruma göre haber verirsin hedef de 55 diye hatırlıyordum ama 60a çekebiliriz olmadı sonra yine düşürürüz
Günaydın canim kolay gelsinGünaydın kizlarr napiyosunuz bende erkenden kalktım ev halkı gitti işlerine evi topluyorum.Bugun çarşıya doğru çıkmayı düşünüyorum ama çokta sıcak gözüm yemiyo çocukla . Bugün buranın pazariymis aksam ustu pazara giderim. Zaten ev işi hiç bitmiyor. Kardesimde tasinicak ev bulursa oraya gecicem taşınmaya temizliğe yardım edicem...bir sürü iş..
Sorma yaa kaptanlık üstüme yapisti birakamiyorumCoktandir aklimda ama vaktim olmuyo seni hala burda görmek şaşırttı kaptanlık yapismis galibabravo vallahi. Kac kilosun aldin mi verdin mi neler yapiyosunnn
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Aa cok guzel eksin niye üzülüyorsun canimDaha fazla gitmesini isterdim ama spor yapmamamin sonucu bu durum bu hafta spora başlamam lazım
Günaydın canimGünaydın bol eksiler.
Günaydın canım
Daha ne olacak çok güzel bir eksin varDaha fazla gitmesini isterdim ama spor yapmamamin sonucu bu durum bu hafta spora başlamam lazım
Tamam canimYani var ama Ortalama durumuna göre bakariz
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim
Bu konulara girmesekSorma yaa kaptanlık üstüme yapisti birakamiyorum
Ne yapayim canim simdi ailemle koydeyim bahce isleri felan uğraşıyoruz eylul ortasında döneceğiz galiba
55 kiloyum canim bu aralar genelde bu civarlarda ilerliyorum
Sen ne yaptin kac kilosun dogumda kilo aldin mi
Aaa o kadar oldu mu bebis ya maşallahBu konulara girmesek64 kiloydum 80 oldum dogum sonrası 72 oldum 7 ay geçti suan 67 buna şükür diyorum