- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Teşekkür ederim kuzumAfiyet olsun canım
Eksin çok güzel canım Tebrikler
Çerezde al yanınaZipzip- E Elif_Eylul Cordelia kaptanlarim 3 gün denizde olucam pazartesi menü yazsam olur mu üstelik 2 güne regl yolda
Olsun yinede güzel gitmişTeşekkür ederim kuzumbu hafta adım harici spor yapamadım ve regl kapıda neredeyse
aminMaşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Günaydın canımAnlıyorum canım seni sağlık önemli ama kilo vermek istiyorsan daha da azimli olmalısın diye düşünüyorum 6 ay da hala aynı üstelik bir iki kilo bile fazlasisin.
İki ileri bir geri ancak seni daha da strese sokar. Bir an önce toparlanmani umuyorum
Günaydın kızlar
selam canım altyapı çalışması var ofis sokağında dün elektrik yoktu erken çıktık girdim tam 9 buçuğa dpğruydu elektrik gitti
Vayyy harika eksi
Sağol canım teşekkür ederim bugün tartı günüydü dimi ben günleri bile unutmuşumTamam canım
Günaydın canim kolay gelsin
En önemli günü nasıl unutursunSağol canım teşekkür ederim bugün tartı günüydü dimi ben günleri bile unutmuşum
Tebrikler canım eksin çok güzel. 500 gr az değilkiGecen hafta 65.1
Bu hafta 64.6
Fark 500 gr
Zipzip-
(İstediğim.sonuc değildi en az 700 gr bekliyodum)
Hâlaaa 8lerdesinGünaydın
Herseyden once kaptanlarimdan özür dileyerek yazıyorum haftaya gercekten çok çok önemli bir sınavım var telefonu elime alamıyorum sınavdan sonra daha aktif olurum insaallah
Gecen hafta 81.50
Bu hafta 81.25
Bende şok
Eksin cok guzel canim tebrikler
Afiyet olsun canımPerşembe menüsü,
1 haşlanmış yumurta, bir dilim peynir bir dilim ekmek 3 zeytin bir bardak çay bir domates bir salatalık.
Öğlen,
5 kaşık kıymalı yoğurtlu kabak, 5 kaşık bulgur pilavı, 6 kaşık zeytinyağlı börülce.
Ara bir ceviz 5 fındık 3 badem 1 yeşil çay.
Akşam,
1 tabak kıymalı yogurtlu kabak.
1litre detoks suyu
2 litre su. 372p
Eki Görüntüle 2907109
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Eksin guzel canim tebriklerGeçen hafta 56,8
Bu hafta 56,2
Fark 600gr
%1,056
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Eki Görüntüle 2907115
Tebrikler canimGecen hafta 65.1
Bu hafta 64.6
Fark 500 gr
Zipzip-
(İstediğim.sonuc değildi en az 700 gr bekliyodum)
Iyi eksiyle gelmis
Buneee simdi
Maşallah