- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Anlıyorum canım seni sağlık önemli ama kilo vermek istiyorsan daha da azimli olmalısın diye düşünüyorum 6 ay da hala aynı üstelik bir iki kilo bile fazlasisin.Şu anda aksine almış durumdayım malesef ya kadın hastalığından çektim gerçekten sokturu u kullandim adetim 2 ay olmamıştı sonra az oldu şimdi klomen e başladım valla üzülüyorum stres diyetimi de bozduruyor abartmıyorum kesinlikle ama sonuç ta berbat bu ara
Günaydın Hayırlı Cumalar Bol eksiler Kizlar
Günaydın kizlar
Günaydınn
Günaydın kizlarr napiyosunuz bende erkenden kalktım ev halkı gitti işlerine evi topluyorum.Bugun çarşıya doğru çıkmayı düşünüyorum ama çokta sıcak gözüm yemiyo çocukla . Bugün buranın pazariymis aksam ustu pazara giderim. Zaten ev işi hiç bitmiyor. Kardesimde tasinicak ev bulursa oraya gecicem taşınmaya temizliğe yardım edicem...bir sürü iş..
Günaydın kızlar
Evet artık hareketlendi kilolarda gider inanıyorum. Burda 58 59a düşmüştüm iyiydi ozamanAaa o kadar oldu mu bebis ya maşallah
Az kalmis yaa verirsin yine
Günaydın canimAnlıyorum canım seni sağlık önemli ama kilo vermek istiyorsan daha da azimli olmalısın diye düşünüyorum 6 ay da hala aynı üstelik bir iki kilo bile fazlasisin.
İki ileri bir geri ancak seni daha da strese sokar. Bir an önce toparlanmani umuyorum
Günaydın kızlar
Daha ne olsun canımDaha fazla gitmesini isterdim ama spor yapmamamin sonucu bu durum bu hafta spora başlamam lazım
2.5 yil oldu galiba zaman cabuk geçiyorEvet artık hareketlendi kilolarda gider inanıyorum. Burda 58 59a düşmüştüm iyiydi ozaman
Günaydınlar herkese
Günaydın kızlarGünaydın kizlarr napiyosunuz bende erkenden kalktım ev halkı gitti işlerine evi topluyorum.Bugun çarşıya doğru çıkmayı düşünüyorum ama çokta sıcak gözüm yemiyo çocukla . Bugün buranın pazariymis aksam ustu pazara giderim. Zaten ev işi hiç bitmiyor. Kardesimde tasinicak ev bulursa oraya gecicem taşınmaya temizliğe yardım edicem...bir sürü iş..
Eveet. Evlendiğini düşünüyodum yanilmisim2.5 yil oldu galiba zaman cabuk geçiyor
Günaydın canım
Günaydın canım benimGünaydın güzeller
Yaaa kimleri goruyorum gordugume cok sevindim
Sporun cok hosuma gitti bebegin gelmis sağlıklı büyüt inşallah
Menune yorum yapmayım simdi
Oo gamze hosgeldin canim nasilsin
Hamile haberini gormustum de az kalmis bebis büyüyor mu hayırlı olsun
Yok yok yazma dün takimdakiler acti isyan cikabilir
Guzel bir süpriz oldu özlemişim sizleri
Afiyet olsun canımPerşembe menüsü,
1 haşlanmış yumurta, bir dilim peynir bir dilim ekmek 3 zeytin bir bardak çay bir domates bir salatalık.
Öğlen,
5 kaşık kıymalı yoğurtlu kabak, 5 kaşık bulgur pilavı, 6 kaşık zeytinyağlı börülce.
Ara bir ceviz 5 fındık 3 badem 1 yeşil çay.
Akşam,
1 tabak kıymalı yogurtlu kabak.
1litre detoks suyu
2 litre su. 372p
Eki Görüntüle 2907109
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Eksin çok güzel canım TebriklerGeçen hafta 56,8
Bu hafta 56,2
Fark 600gr
%1,056
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Eki Görüntüle 2907115
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahZipzip- yok ya yazsamda sıkıntı çıkmaz dikkat ediyorum 7 aylik olduk 3 kilo aldim daha. büyüyor valla az kaldı yesimi takip ettim bende bebek icin