• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anlıyorum canım seni sağlık önemli ama kilo vermek istiyorsan daha da azimli olmalısın diye düşünüyorum 6 ay da hala aynı üstelik bir iki kilo bile fazlasisin.
İki ileri bir geri ancak seni daha da strese sokar. Bir an önce toparlanmani umuyorum🤗🤗

Günaydın kızlar 💋🌺🌺💞
Günaydın canim 💕

Günaydınlar herkese :KK68: :KK68: :KK200:

Günaydın kizlarr napiyosunuz bende erkenden kalktım ev halkı gitti işlerine evi topluyorum.Bugun çarşıya doğru çıkmayı düşünüyorum ama çokta sıcak gözüm yemiyo çocukla . Bugün buranın pazariymis aksam ustu pazara giderim. Zaten ev işi hiç bitmiyor. Kardesimde tasinicak ev bulursa oraya gecicem taşınmaya temizliğe yardım edicem...bir sürü iş..
Günaydın kızlar 💞💞

Perşembe menüsü,
1 haşlanmış yumurta, bir dilim peynir bir dilim ekmek 3 zeytin bir bardak çay bir domates bir salatalık.

Öğlen,
5 kaşık kıymalı yoğurtlu kabak, 5 kaşık bulgur pilavı, 6 kaşık zeytinyağlı börülce.

Ara bir ceviz 5 fındık 3 badem 1 yeşil çay.

Akşam,
1 tabak kıymalı yogurtlu kabak.
1litre detoks suyu
2 litre su. 372p
Screenshot_2021-08-27-09-42-25-32_8bfee842feb4839554fe095c136876d8.jpg

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia

Yaaa kimleri goruyorum gordugume cok sevindim 🤩🤩🤩
Sporun cok hosuma gitti bebegin gelmis sağlıklı büyüt inşallah 🤩🤩
Menune yorum yapmayım simdi 🤣🤣

Oo gamze hosgeldin canim nasilsin 💕
Hamile haberini gormustum de az kalmis bebis büyüyor mu hayırlı olsun🥰🥰
Yok yok yazma dün takimdakiler acti isyan cikabilir 🤭🤭🤭

Guzel bir süpriz oldu özlemişim sizleri 💕💕💕
Zipzip- Zipzip- yok ya yazsamda sıkıntı çıkmaz dikkat ediyorum 🤭 7 aylik olduk 3 kilo aldim daha. büyüyor valla az kaldı 🥰 yesimi takip ettim bende bebek icin 😄

Perşembe menüsü,
1 haşlanmış yumurta, bir dilim peynir bir dilim ekmek 3 zeytin bir bardak çay bir domates bir salatalık.

Öğlen,
5 kaşık kıymalı yoğurtlu kabak, 5 kaşık bulgur pilavı, 6 kaşık zeytinyağlı börülce.

Ara bir ceviz 5 fındık 3 badem 1 yeşil çay.

Akşam,
1 tabak kıymalı yogurtlu kabak.
1litre detoks suyu
2 litre su. 372p
Eki Görüntüle 2907109
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım 🥰
Eksin çok güzel canım Tebrikler 🥰🥰🥰

Zipzip- Zipzip- yok ya yazsamda sıkıntı çıkmaz dikkat ediyorum 🤭 7 aylik olduk 3 kilo aldim daha. büyüyor valla az kaldı 🥰 yesimi takip ettim bende bebek icin 😄
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰

Back