slnm kızlar. bu gün evde yoktum.ama öğleye ufak bir kaçamağım oldu. lakin saatlerce yürüdüm. kaçamaktan eser kalmamıştır demiii
özge bi beni unutmuşun canım yaasenağlama
oysa ne çok azimliydim bu haftabenneyaptımki
neyse özürünü dile getirmişin ya affediyorumsırnaşık şey
canım benim gerçekten çok çok özür dilerim affett:1hug:
buyur canım bekliyom 4 gözle .ben seni sokacam diyet moduna gelince gör bakalım bu arada 13 subat cuma kesindir imzalandı onaylandı :)) bekle beni angara aeben dora hayalll aşkımmmmmmmmmmmmmm ben geliyom:lepi:
4 gündür yediklerimden cezalıyım canım 67kiloyum ....delikafadulden:mymeka:-tatlicadiarzu-aebencim tatlım küto sana gelcekmiş sanırım senin ev nerde ki bu kıs neyle gelcek desene bi sana zahmet istersen msnden söle sen bilin...
hem niye cezalısın ki...
hayal sende gel kıs valla ne güzel olur ...delikafadulden kolay zaten küto kızılaya metroyla geliyo benım oraya gelen dolmuşlarda hemen metrodan çıkışta kime sorsa gösterirler .dikmen tarfına sokulluyo kalkan dolmuşları ...:içelim:tatlım ben gelmicem eğer müsait olursam kütonun gelceği saatte kızılaya incem ayak üstü görcem 2 dk,
sonra senin oranın arabasına bindirip sana yollayacağım canımcım,
tabi işleri ayarlayabilirsem...
aç konuyu biraz ne çiçegi hangi aktar yeri nere tarif et ...delikafadulden:jeyyar:kaydirigubbakcemile3ben biliyorum tatlım orayı işte gelebilirsem onun yanına bindircem gelemezsem tarif ederiz artık ice:),
aeben sizin o tarafta bi aktar çiçek tozu satıyodu bi kez almıştım orda bi arkadaşıma gelmiştim tesadüf öğrenip almıştım,
çok güzel kilo verdiriyodu ah bi bulsam o aktarı...
yani yedigini direk çıkartan bişi anladım kadarıyla sürekli yapmak sakıncalı olur :1ninca: ama arada bir yemegi kaçırdıgında etkili olabilir . gel sende adresi al banda haberve burda buluşak . sokullu postanesine yakın benım ev ...:1hug:kıs ne o helecan yaptın ganımca hehe aebenim,
tatlım sokulluda benim arkadaş vardı üniversitedeyken ona gitmiştim bigün
annesinin aktardan otlardan yapılmış bi tozu alıp yemekten 15 dk önce içtiğini zayıfladığını söledi,
dutamadım o zaman orda ddidim ösge hade gidek alak diye,
adama sordum demişti içinde ne var diye
çiçeklerin tozlarından çekip yapıyorum demişti yeşil bi tozdu,
yemekten 15 dk önce ya yoğurda karıştırıyordun yada suyla yutuyodun onu yemekten hemen en fazla 15 dk sonra hoop wcye yediğini attırıyordu,ve iğrenç olcek ecik ama yağlı olarak :roflol:,
yani yağın gittiğini fark ediyordun tuvaletini yaparken,
açılımı bu tatlım,
ama kıs nerde oturuyordu tam yeri neteydi net hatırlamıyorum malesef hatta geçen dedim kardeşime o aktarı hatırlıyonmu diye dolmuş ordan kızılaya gelirken bi ara sokaktaydı ve yakında otobüs durağı vardı ikimizde sadece bu kısmı hatırlıyoruz,
arkadaşım facede listemde ona mesaj yazıp soracağım bi ara alacağım gene o tozdan adam hala ordaysa ve yapıyorsa onu:)...
tatlım ben 2 ay kullandım hiç bir sakıncası olmadı bana valla,
hatta süper erimiştim yane,
ha şu var yemek yicen zaman dışarı çıkmadan biraz önce ye işini hallet öle çık ben öle yapıyodum çünkü hergün kırıkkaleye gidiyordum:)...