- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Hosgeldin canim aramiza hedefine enkisa zamanda ulasman dilegiyleTeşekkür ederim. Tabiki doldururum.
ADINIZ: Gizem
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 62
MEDENİ DURUMUNUZ:Bekar
MESLEGINIZ: İnşaat mühendisi
ÇOCUK SAYISI:yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZuygusal
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimden tiksinmeye başladım çünkü. Eski kıyafetlerim bana bende onlara bakıyorum sürekli sonra da ağlıyorum. Kafayı yememek için kilo vermek istiyorum.
Yasak bize oraya gitmekKahvecilere mi gitsek ne yapsak ama vaktim yok
Çok teşekkür ederim umarım herkes ulaşır hedefine bende öyleHosgeldin canim aramiza hedefine enkisa zamanda ulasman dilegiyle
Keske oyle olsa hepimizin gobisi cillop gibi olurBaklavaya baka baka göbiş yapcakmis
Aman iyi bari bende baklava yapip yiyecen sandimSpor yapacağım canim baklava bitti uzun sure yemem artik
Normalde tatli sevmem cogu bayramda bile yemeden atlatirdim
Yapalim canim sende o zamana mezun olmayı düşünüyorsun zaten
Hoşgeldin canim.Merhabalar iyi akşamlar herkese ben gizem 170 boyundayım 75 kilo idim en son tartıldığımda. Umarım bende sizinle kilo verip eski halime dönebilirim. Bi cesaret topladım geldim aranıza alırsanız çok mutlu olurum.
Tesekkur ederizTeşekkür ederim. Tabiki doldururum.
ADINIZ: Gizem
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 62
MEDENİ DURUMUNUZ:Bekar
MESLEGINIZ: İnşaat mühendisi
ÇOCUK SAYISI:yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZuygusal
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimden tiksinmeye başladım çünkü. Eski kıyafetlerim bana bende onlara bakıyorum sürekli sonra da ağlıyorum. Kafayı yememek için kilo vermek istiyorum.
Bizimkinlerde cillop gibi heheheeKeske oyle olsa hepimizin gobisi cillop gibi olur
Aman iyi bari bende baklava yapip yiyecen sandim
Yok yaa zaten ben yapamam kiKeske oyle olsa hepimizin gobisi cillop gibi olur
Aman iyi bari bende baklava yapip yiyecen sandim
Olurdu belki niye olmasinBaklavaya baka baka göbiş yapcakmis
Çok teşekkür ederim. İnşallah o kadar çok istiyorum ki anlatamam bunu. Çok kısa bir süre de 15 kilo kadar aldım umarım aynı şekilde kısa bir zamanda gider dediğin gibi
Hoşgeldin canim.75 kilo hiçbirsey değil. 3 ayda 60 olursun. Doğru yerdesin. Kendin için verebilecegin en iyi kararı verdin.
Baklavalari göbüsüne yapıstir cek fotoOlurdu belki niye olmasin
Tamam tamam gitmiyoruz zaten 2 gun sonra biraz aktifligim azalacakYasak bize oraya gitmek
Durumlar nasil bakmadim öndemisin31 olamadi gitti bu ay oylama bitmiyo
Afiyet olsun . Bugün Eva 8 i mi yaptın. 19 dk demişsin de .
Koruma yapacağım gitmem ben. Seni bırakmam.Mezun olur gider oda
Işlrini hallet senTamam tamam gitmiyoruz zaten 2 gun sonra biraz aktifligim azalacak
Durumlar nasil bakmadim öndemisin
Hergun bakiyordum bugun bakamadim
Erir tabi.