- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Fotograflar uzerinde oynamayi da cok bilmiyorum ki gobuse baklava deseni yapardikBaklavalari göbüsüne yapıstir cek foto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotograflar uzerinde oynamayi da cok bilmiyorum ki gobuse baklava deseni yapardikBaklavalari göbüsüne yapıstir cek foto
Aman birakma zaten sen gidersen dağılır bizim sporcular
Senin menulerin zaten güzeldi neden boyle birsey yaptinkiBen 1 lt süt içtim tarçınlı yeşil çaylı . 19 dk daha Eva mı yapsam yarın artı çıkarsın diyor Fitt_anne . Yanlış anlaşılma sonucu neler yaptım çatlıyorum şimdi midem bulanıyor.
Evet canim yazmamışımAfiyet olsun . Bugün Eva 8 i mi yaptın. 19 dk demişsin de .
Arti cikmazsin canim oyle dusunme ama midenin kotu olmasına uzuldumBen 1 lt süt içtim tarçınlı yeşil çaylı . 19 dk daha Eva mı yapsam yarın artı çıkarsın diyor Fitt_anne . Yanlış anlaşılma sonucu neler yaptım çatlıyorum şimdi midem bulanıyor.
Ay kolay gelsin güzelim .Evet canim yazmamışım
Bugun cok yorgundum 8.yi yapabildim
Bu saatte cocuk parkinda cocuklarin basini bekliyorum
Yok valla kızlar bende kalmadı baklava filan hepsi havuç dilimi olduBaklava deyince hemen Kmsl Hnd geldi göstermeye
Sagol tatlimAy kolay gelsin güzelim .
Yine cok kilo almamissin canim dikkat etsen bir kac gün düşersin 59 aYok valla kızlar bende kalmadı baklava filan hepsi havuç dilimi oldu
Ahanda sabah ki tartım
Bi şalgam suyu 60 olursun senYok valla kızlar bende kalmadı baklava filan hepsi havuç dilimi oldu
Ahanda sabah ki tartım
Tamamdır sabah işe gitmeden tartılır paylaşırım o zaman. Çok teşekkür ederimmm bu arada bir Bilgi daha vereyim kendimle ilgili benim şöyle bir durumum var işim gereği günde 20 bin adım civarı bi adım atıyorum. Kaç kat inip çıkıyorum onu da bilmiyorum ama epey fazladır. Hiç durmuyorum diyebilirim. Bu bugüne kadar dezavantaj oldu çünkü aynı zamanda bu durum tabi yemeğe saldırma durumunu tetikledi şimdi inşallah avantaja çeviricem.Tesekkur ederiz
Yarin sabah tarti bildirimini bekliyoruz
Ilk sayfada örneği var 30 temmuz +nick ile tartinin fotosunu paylasiyoruz
Yarindan itibaren menu ve spor paylasimi yaparsin
Takimda ne kadar aktif olursan hedefine de kolay ulasirsin
Atsanda resmini Takımımızdan mezun olan muhteşem hatunu görse herkesYok valla kızlar bende kalmadı baklava filan hepsi havuç dilimi oldu
Ahanda sabah ki tartım
Ne guzel hareketli bir isin varmis bu kilo vermende ekstra guzel olurTamamdır sabah işe gitmeden tartılır paylaşırım o zaman. Çok teşekkür ederimmm bu arada bir Bilgi daha vereyim kendimle ilgili benim şöyle bir durumum var işim gereği günde 20 bin adım civarı bi adım atıyorum. Kaç kat inip çıkıyorum onu da bilmiyorum ama epey fazladır. Hiç durmuyorum diyebilirim. Bu bugüne kadar dezavantaj oldu çünkü aynı zamanda bu durum tabi yemeğe saldırma durumunu tetikledi şimdi inşallah avantaja çeviricem.
Gecen attigim cardio çok guzel canim 4set halinde hemde vucutta ödem yapmaz yarina ağirlıklı degil ama yorucu istersen atayimE Elif_Eylul Kaptanım sana yazmıştım yukardakini
Yine cok kilo almamissin canim dikkat etsen bir kac gün düşersin 59 a
Ya kızlar ben yemekten sonra göz kararması ve baş ağrısı yaşıyorum kan tahlili verdimBi şalgam suyu 60 olursun sen
Neden yiyosun beyaz ekmekYa kızlar ben yemekten sonra göz kararması ve baş ağrısı yaşıyorum kan tahlili verdim
Ve eğer Beyaz ekmeği kesmezsem ilerde şeker hastası olabilirmiş değerlerim yüksek çıktı b12 çok düşük ilaç başlamam gerekiyormuş
Şu sağlıksız beslenme işini ortadan kaldırmam lazım
Yastayım bugün beyaz ekmeksiz ben napacam