Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben 1 lt süt içtim tarçınlı yeşil çaylı . 19 dk daha Eva mı yapsam yarın artı çıkarsın diyor Fitt_anne Fitt_anne . Yanlış anlaşılma sonucu neler yaptım çatlıyorum şimdi midem bulanıyor.
Senin menulerin zaten güzeldi neden boyle birsey yaptinki

Eklentiler

• 44352.jpg
    44352.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 24
Tesekkur ederiz🥰
Yarin sabah tarti bildirimini bekliyoruz
Ilk sayfada örneği var 30 temmuz +nick ile tartinin fotosunu paylasiyoruz
Yarindan itibaren menu ve spor paylasimi yaparsin
Takimda ne kadar aktif olursan hedefine de kolay ulasirsin🥰🥰
Tamamdır sabah işe gitmeden tartılır paylaşırım o zaman. Çok teşekkür ederimmm😘 bu arada bir Bilgi daha vereyim kendimle ilgili benim şöyle bir durumum var işim gereği günde 20 bin adım civarı bi adım atıyorum. Kaç kat inip çıkıyorum onu da bilmiyorum ama epey fazladır. Hiç durmuyorum diyebilirim. Bu bugüne kadar dezavantaj oldu çünkü aynı zamanda bu durum tabi yemeğe saldırma durumunu tetikledi şimdi inşallah avantaja çeviricem.

Tamamdır sabah işe gitmeden tartılır paylaşırım o zaman. Çok teşekkür ederimmm😘 bu arada bir Bilgi daha vereyim kendimle ilgili benim şöyle bir durumum var işim gereği günde 20 bin adım civarı bi adım atıyorum. Kaç kat inip çıkıyorum onu da bilmiyorum ama epey fazladır. Hiç durmuyorum diyebilirim. Bu bugüne kadar dezavantaj oldu çünkü aynı zamanda bu durum tabi yemeğe saldırma durumunu tetikledi şimdi inşallah avantaja çeviricem.
Ne guzel hareketli bir isin varmis bu kilo vermende ekstra guzel olur
Yediklerine dikkat edersen guzel kilo verirsin 🥰🥰
Menu paylasacagin icin kacamak yapma sansin azalacak 🤭🤭

Yine cok kilo almamissin canim dikkat etsen bir kac gün düşersin 59 a 🥰🥰

Bi şalgam suyu 60 olursun sen :KK200: :KK200: :KK200:
Ya kızlar ben yemekten sonra göz kararması ve baş ağrısı yaşıyorum kan tahlili verdim
Ve eğer Beyaz ekmeği kesmezsem ilerde şeker hastası olabilirmiş değerlerim yüksek çıktı b12 çok düşük ilaç başlamam gerekiyormuş

Şu sağlıksız beslenme işini ortadan kaldırmam lazım

Yastayım bugün beyaz ekmeksiz ben napacam😭😭😭

Ya kızlar ben yemekten sonra göz kararması ve baş ağrısı yaşıyorum kan tahlili verdim
Ve eğer Beyaz ekmeği kesmezsem ilerde şeker hastası olabilirmiş değerlerim yüksek çıktı b12 çok düşük ilaç başlamam gerekiyormuş

Şu sağlıksız beslenme işini ortadan kaldırmam lazım

Yastayım bugün beyaz ekmeksiz ben napacam😭😭😭
Neden yiyosun beyaz ekmek🤦‍♀️

X