Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhabalar iyi akşamlar herkese ben gizem 170 boyundayım 75 kilo idim en son tartıldığımda. Umarım bende sizinle kilo verip eski halime dönebilirim. Bi cesaret topladım geldim aranıza alırsanız çok mutlu olurum.
Hoş geldin canım

Merhabalar iyi akşamlar herkese ben gizem 170 boyundayım 75 kilo idim en son tartıldığımda. Umarım bende sizinle kilo verip eski halime dönebilirim. Bi cesaret topladım geldim aranıza alırsanız çok mutlu olurum.
Hosgeldin

Hosgeldin canim aramiza ben elif 32 yasindayim takim kaptaniyim
Ilk sayfada kurallarimiz var okuyup formu doldurabilirsen daha iyi tanismis oluruz
Teşekkür ederim. Tabiki doldururum.

ADINIZ: Gizem
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 62
MEDENİ DURUMUNUZ:Bekar

MESLEGINIZ: İnşaat mühendisi
ÇOCUK SAYISI:yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZuygusal
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimden tiksinmeye başladım çünkü. Eski kıyafetlerim bana bende onlara bakıyorum sürekli sonra da ağlıyorum. Kafayı yememek için kilo vermek istiyorum.

Hoş geldin canım .
Sen atmicanda benmi atcam
Sende zayıfsın kaptanım , arada sende atsan moral olur bize .
31 olamadi gitti bu ay oylama bitmiyo
Bundan sonra ne yarışması var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…