- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Sen atmicanda benmi atcamBen de onu istiyorum ama nerdeeeeee????
İnşallah olur. Eğer olursa hergün resim atarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen atmicanda benmi atcamBen de onu istiyorum ama nerdeeeeee????
İnşallah olur. Eğer olursa hergün resim atarım.
Bencede plates ve agırlikMiraya devam ederiz ama baklava için ağırlık kaldırmak lazım bence. Plates vs yapmamız lazım.
Yapalim canim sende o zamana mezun olmayı düşünüyorsun zatenMiraya devam ederiz ama baklava için ağırlık kaldırmak lazım bence. Plates vs yapmamız lazım.
Mezun olur gider odaYapalim canim sende o zamana mezun olmayı düşünüyorsun zaten
Hoş geldin canımMerhabalar iyi akşamlar herkese ben gizem 170 boyundayım 75 kilo idim en son tartıldığımda. Umarım bende sizinle kilo verip eski halime dönebilirim. Bi cesaret topladım geldim aranıza alırsanız çok mutlu olurum.
Yok gitmez benceMezun olur gider oda
HosgeldinMerhabalar iyi akşamlar herkese ben gizem 170 boyundayım 75 kilo idim en son tartıldığımda. Umarım bende sizinle kilo verip eski halime dönebilirim. Bi cesaret topladım geldim aranıza alırsanız çok mutlu olurum.
31 olamadi gitti bu ay oylama bitmiyoKizlar yarin bildirimlerinizde
30 Temmuz 2021 +nick
yazili notla tartinizin fotoğrafını birlikte paylasmayi unutmayin ....
Bu ay yavas mi geçti hizli mi gecti hic anlamadim31 olamadi gitti bu ay oylama bitmiyo
Baklava mi yapacanSu haftayi atlatayim da bende mi baklava yapsam acaba
Fazla gobusum yok baklavaya cabuk dönüşür galiba
Teşekkür ederim. Tabiki doldururum.Hosgeldin canim aramiza ben elif 32 yasindayim takim kaptaniyim
Ilk sayfada kurallarimiz var okuyup formu doldurabilirsen daha iyi tanismis oluruz
Kahvecilere mi gitsek ne yapsak ama vaktim yokElhan Abla buldunmu takimıni kahve içip gelseydin
Valla bana yavaş geldi nedenseBu ay yavas mi geçti hizli mi gecti hic anlamadim
Hoş geldin canım .Merhabalar iyi akşamlar herkese ben gizem 170 boyundayım 75 kilo idim en son tartıldığımda. Umarım bende sizinle kilo verip eski halime dönebilirim. Bi cesaret topladım geldim aranıza alırsanız çok mutlu olurum.
Sende zayıfsın kaptanım , arada sende atsan moral olur bize .Sen atmicanda benmi atcam
Bundan sonra ne yarışması var acaba31 olamadi gitti bu ay oylama bitmiyo
Baklavaya baka baka göbiş yapcakmisBaklava mi yapacan
Spor yapip baklava gobis mi
Hoşbulduk teşekkür ederimHoş geldin canım
Spor yapacağım canim baklava bitti uzun sure yemem artikBaklava mi yapacan
Spor yapip baklava gobis mi
Hoşbulduuuk teşekkür ederimHosgeldin