Kilo almaman guzel en azindan canim kilonu koruyorsunKilo durumu hep ayni canım degisen yok yağ oranim arttı sanirim ama giydiklerim aynı seyler bir bacaklarim şiş vücut suyu atamiyo anladigim kadarinla simdi gideyim bakalim nedicek
Insallah canim bakalim ne olcakKilo almaman guzel en azindan canim kilonu koruyorsun
Insallah hastaneye gidince çözüm bulunur sende rahatlarsin
MaşallahBen de
Kilo durumu hep ayni canım degisen yok yağ oranim arttı sanirim ama giydiklerim aynı seyler bir bacaklarim şiş vücut suyu atamiyo anladigim kadarinla simdi gideyim bakalim nedicek
Sagol canim yaaa eklem romatizmasi var yatsamda sporda yapsam şişiyo ayaklarim oyuzden gideyim bakalim nedicekgeçmiş olsun
Helal olsun sana canımSelam kizlar.
Parkta oglanla yarim saat bisiklet surdum iyi geldi ya :)
Cocuklar dondurma istedi sonra, onlara aldim, canim cekti. bi yaktigim kaloriye baktim.bi dondurmaya .
Degmez dedim yaw
Selam canim yeseydin cezayi yerdin zatenSelam kizlar.
Parkta oglanla yarim saat bisiklet surdum iyi geldi ya :)
Cocuklar dondurma istedi sonra, onlara aldim, canim cekti. bi yaktigim kaloriye baktim.bi dondurmaya .
Degmez dedim yaw
Gelmişdim gitdim. Yeniden geldimCikolata geldinmi
Aleyküm selam canimSelamın aleykum kızlar nasılsınız naptınız neler yediniz anlatında şevk olsun ☺
Aleyküm selam canimAleyküm selam canim
Valla ben köydeyim bahce suladik simdi iceri girdik
Ben yediklerimi yazmayim genelde diyet moduna uygun olmuyor
1.58 boyum simdi 54-55 arasi kilolardayim :)
Selam hoşgeldin bu arada ikimiz de yeniyizSelamın aleykum kızlar nasılsınız naptınız neler yediniz anlatında şevk olsun ☺
Maşallah canim sen yine iyisin ya ben napayım 62 kilodayım yokken 63 oluveriyorumAleyküm selam canim
Valla ben köydeyim bahce suladik simdi iceri girdik
Ben yediklerimi yazmayim genelde diyet moduna uygun olmuyor
1.58 boyum simdi 54-55 arasi kilolardayim :)
Buraya geldin ya verirsin artik canimMaşallah canim sen yine iyisin ya ben napayım 62 kilodayım yokken 63 oluveriyorum
Afiyet olsun canımAleyküm selam canim
Oglen salata karpuz yedim
Akşam yani şimdi nohut yiyorum yanina ayran 1dilim ekmek
Sagol kaptanimAfiyet olsun canım