Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sende hoş geldin ozaman benim ağzım boş durmadı aslında bugün ceza yemekten korkuyorum ama kahve kayısı elma falan o tarz şeyler yani

Selamın aleykum kızlar nasılsınız naptınız neler yediniz anlatında şevk olsun ☺
Selam hoşgeldin bu arada ikimiz de yeniyiz
Bugün ben akşama kadar iyi geldim şimdi canım bişiler çekiyor bekliyorum geçmesinisen neler yaptın? Aslında günü kapattım spor diyet grubuna yazayım iyi hatırlatmış oldun tenkuuu
Sende hoş geldin ozaman benim ağzım boş durmadı aslında bugün ceza yemekten korkuyorum ama kahve kayısı elma falan o tarz şeyler yani
Afiyet olsun sanmıyorum kayısı elma da yemeyecekse insan napsınÖlçülü şekilde tabii

Menüm
Sabah
Yarım muz

Ara
1 dilim ekmek
1 lokma sıkma
Peynir
4 tane Zeytin
Yumurtasız menemen
Yeşillik

Öğlen
1 kahve
2 kuru kayısı
1 hurma

Akşam
6 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
Afiyet olsun canım
Menüyü ekledim
1500 adım 150 puan , 50 dk reformer pilates yaptım 400 puan toplam 550 puan
Afiyet olsun canim kahvaltida protein tozuna gerek yokmus bence onun yerine yumurta yiyebilirdin

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canim kahvaltida protein tozuna gerek yokmus bence onun yerine yumurta yiyebilirdin
Totalde 130 gr protein almam lazım mecbur protein tozu içiyorum 1 yumurtada 6 gr protein var verimsiz biraz arada yiyorum o yüzden. Tost hata oldu aslında normal bi kahvaltı yapsaydım daha iyi olurdu dayarına artık

Yok artık
Neler yedin bakayım
Özellere bile kapalisin baktimda
Ayyyy kız ne sen sor ne ben söyleyeyim

Ya geçenlerde yeni bir üye yazmıştı bence erkekti muneye şikayet ettim o yüzden özelim de kapattım

Ne mesaj atacaktın hemen sana pişttt yazayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…