- 8 Şubat 2021
- 129
- 321
- 30
Sende hoş geldin ozaman benim ağzım boş durmadı aslında bugün ceza yemekten korkuyorumSelam hoşgeldin bu arada ikimiz de yeniyiz
Bugün ben akşama kadar iyi geldim şimdi canım bişiler çekiyor bekliyorum geçmesinisen neler yaptın? Aslında günü kapattım spor diyet grubuna yazayım iyi hatırlatmış oldun tenku
Yaa bilmiyorum tamam ozaman teşekkürler canım ❤Buraya geldin ya verirsin artik canim
Bu arada menülerimizi menu sayfasinda paylasiyiyoruz
Linkine ilk sayfadan ya da sayfanin ustundeki etiketten ulasabilirsin
Bu konuyu bizde soylemedik galibaYaa bilmiyorum tamam ozaman teşekkürler canım ❤
Geçmiş bayramın mübarek olsun canım.İyi bayramlar herkeseeeSevdiklerinizle çok güzel musmutlu geçsin
YouTube da eva fitnessin sayfasina girdiğinde videolar kismina tikla canim altlara dogru gün gün siralanmis videolar var
Selam hoşgeldin bu arada ikimiz de yeniyizSelamın aleykum kızlar nasılsınız naptınız neler yediniz anlatında şevk olsun ☺
Afiyet olsunSende hoş geldin ozaman benim ağzım boş durmadı aslında bugün ceza yemekten korkuyorumama kahve kayısı elma falan o tarz şeyler yani
Aaa bakmadim ben sagol canim bakayimYouTube da eva fitnessin sayfasina girdiğinde videolar kismina tikla canim altlara dogru gün gün siralanmis videolar var
Yarin sabahda paylaşabiliriz istersen
Evet canim pazartesi bildirim yapiyoruzYarın da kilo bildirimi yapacağız di mi
Afiyet olsun canım kahvaltin bana çok fazla geldi 800kalori çok degilmi,Menüyü ekledim
1500 adım 150 puan , 50 dk reformer pilates yaptım 400 puan toplam 550 puan
Protein tozu ve muzu arada yaptım da oraya girmişim. Kaşar bi tık yağlı olunca o da artı oldu tabii. Bugün rutinden bi 100 kalori fazla aldım normalde 1600Afiyet olsun canım kahvaltin bana çok fazla geldi 800kalori çok degilmi,
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah
Yarım muz
Ara
1 dilim ekmek
1 lokma sıkma
Peynir
4 tane Zeytin
Yumurtasız menemen
Yeşillik
Öğlen
1 kahve
2 kuru kayısı
1 hurma
Akşam
6 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
Afiyet olsun canim kahvaltida protein tozuna gerek yokmus bence onun yerine yumurta yiyebilirdinMenüyü ekledim
1500 adım 150 puan , 50 dk reformer pilates yaptım 400 puan toplam 550 puan
Okumadan yazmistim :)Protein tozu ve muzu arada yaptım da oraya girmişim. Kaşar bi tık yağlı olunca o da artı oldu tabii. Bugün rutinden bi 100 kalori fazla aldım normalde 1600tutamadım kendimi cezama razıyım
Totalde 130 gr protein almam lazım mecbur protein tozu içiyorum 1 yumurtada 6 gr protein var verimsiz biraz arada yiyorum o yüzden. Tost hata oldu aslında normal bi kahvaltı yapsaydım daha iyi olurdu daAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canim kahvaltida protein tozuna gerek yokmus bence onun yerine yumurta yiyebilirdin
Görünmüyor kac gündür
Selam canlar burdayım diyette olmayınca yüzüm yok valla yazmayaNerde geziyo gene acaba
Her gün tartılıyor musunuz tartıyla aranız nasıl ben taktım kafaya günde iki üç kere tartılmaya başladımEvet canim pazartesi bildirim yapiyoruz
Fotografa gerek yok
Asil tarti günümüz cuma ,pazartesi kontrol amaciyla tartıliyoruz
Yok artıkSelam canlar burdayım diyette olmayınca yüzüm yok valla yazmaya
Ayyyy kız ne sen sor ne ben söyleyeyimYok artık
Neler yedin bakayım
Özellere bile kapalisin baktimda