Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam hoşgeldin bu arada ikimiz de yeniyiz😊
Bugün ben akşama kadar iyi geldim şimdi canım bişiler çekiyor bekliyorum geçmesini😂😂sen neler yaptın? Aslında günü kapattım spor diyet grubuna yazayım iyi hatırlatmış oldun tenku💓
Sende hoş geldin ozaman benim ağzım boş durmadı aslında bugün ceza yemekten korkuyorum 😁😁 ama kahve kayısı elma falan o tarz şeyler yani 🤭

Selamın aleykum kızlar nasılsınız naptınız neler yediniz anlatında şevk olsun ☺
Selam hoşgeldin bu arada ikimiz de yeniyiz😊
Bugün ben akşama kadar iyi geldim şimdi canım bişiler çekiyor bekliyorum geçmesini😂😂sen neler yaptın? Aslında günü kapattım spor diyet grubuna yazayım iyi hatırlatmış oldun tenkuuu
Sende hoş geldin ozaman benim ağzım boş durmadı aslında bugün ceza yemekten korkuyorum 😁😁 ama kahve kayısı elma falan o tarz şeyler yani 🤭
Afiyet olsun😊 sanmıyorum kayısı elma da yemeyecekse insan napsın🤷🏼‍♀️Ölçülü şekilde tabii😁

Menüm
Sabah
Yarım muz

Ara
1 dilim ekmek
1 lokma sıkma
Peynir
4 tane Zeytin
Yumurtasız menemen
Yeşillik

Öğlen
1 kahve
2 kuru kayısı
1 hurma

Akşam
6 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
Afiyet olsun canım 🥰
Menüyü ekledim
1500 adım 150 puan , 50 dk reformer pilates yaptım 400 puan toplam 550 puan
Afiyet olsun canim kahvaltida protein tozuna gerek yokmus bence onun yerine yumurta yiyebilirdin

Afiyet olsun canım 🥰

Afiyet olsun canim kahvaltida protein tozuna gerek yokmus bence onun yerine yumurta yiyebilirdin
Totalde 130 gr protein almam lazım mecbur protein tozu içiyorum 1 yumurtada 6 gr protein var verimsiz biraz arada yiyorum o yüzden. Tost hata oldu aslında normal bi kahvaltı yapsaydım daha iyi olurdu da🙈🙈yarına artık

Yok artık 🙄
Neler yedin bakayım 🙄
Özellere bile kapalisin baktimda
Ayyyy kız ne sen sor ne ben söyleyeyim😰😰😰

Ya geçenlerde yeni bir üye yazmıştı bence erkekti muneye şikayet ettim o yüzden özelim de kapattım😁😁😁

Ne mesaj atacaktın hemen sana pişttt yazayım🤪🤪

X