- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Nerde geziyo gene acabaGörünmüyor kac gündür
Bende cok agri yok oyle canim belki cardio yapiyorsun ondan oluyordurMaşallah canim benimde eva bide 30dk cardio var yeter benim kollarim çok agriyo sendede öylemi
Cardio agritti galiba alışçaz ya incire kadar yaoalimdaBende cok agri yok oyle canim belki cardio yapiyorsun ondan oluyordur
Ne zaman basliyor incirlerCardio agritti galiba alışçaz ya incire kadar yaoalimda
Ayyy valla çokta dökmüş busene bakalim ne olcak halimiz 15den sonra başlar diyoruz ama kismetNe zaman basliyor incirler
Yaa insallah emeklerinizin karsiligini alirsiniz bol kazanclariniz olsunAyyy valla çokta dökmüş busene bakalim ne olcak halimiz 15den sonra başlar diyoruz ama kismet
Insallah canimYaa insallah emeklerinizin karsiligini alirsiniz bol kazanclariniz olsun
Aynen öyle canim cogu kisi birakti ya da mezun oldu gelmiyor
Valla öyleAynen öyle canim cogu kisi birakti ya da mezun oldu gelmiyor
Nerelere gittin acaba merak ettimValla öyle
Çoğu mesaja güldüm neler yazmisik neler
Happy mom falan vardi direk actigim mesajlarda bide ramazan bayramiymiş spor bile yapmisim 1.ci günüNerelere gittin acaba merak ettim
Ayy iyi yapmissin bayramin ilk günü sporuHappy mom falan vardi direk actigim mesajlarda bide ramazan bayramiymiş spor bile yapmisim 1.ci günü
Nekadar spor yapiyomusum simdi yaşlandimAyy iyi yapmissin bayramin ilk günü sporu
Yine guzel spor yapiyorsun valla canim 20.000 adim kolay miNekadar spor yapiyomusum simdi yaşlandim
Bu ay bakalim ne olucak evayla meraktayimYine guzel spor yapiyorsun valla canim 20.000 adim kolay mi
Kilo durumun nasil peki ölçü aldin mi baslamadanBu ay bakalim ne olucak evayla meraktayim
Kilo durumu hep ayni canım degisen yok yağ oranim arttı sanirim ama giydiklerim aynı seyler bir bacaklarim şiş vücut suyu atamiyo anladigim kadarinla simdi gideyim bakalim nedicekKilo durumun nasil peki ölçü aldin mi baslamadan