- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Yaaa teşekkür ederim.
Neyse geldin işte sorun yokYaaa teşekkür ederim.Sabahtan beri kaç defa denedim. Siteye girmede sorun yaşadım. Açıkcası misafir falan vardı. Şimdi oturdum bi bakayım ne yapıyorsunuz diye. Menümü yazayım hemen sonra unutuyorum. Dünün menüsünüde yazmamışım
Sadece benim için değil ama böyle 30 kg. 20 kg veren azmeden bir sürü arkadaşımiz var. Gurur duymuyor musunuz? Bunda bizim de büyük emeğimiz var diye.Tamam sadece senin icin 1yıl kalalim burda ama yaşlancaz insanlarla uğraşırken
Verdiklerinle kendileri gurur duymalari gerekiyor oyuzden hiç gitmesinler ama bazen kaçabiliyolarSadece benim için değil ama böyle 30 kg. 20 kg veren azmeden bir sürü arkadaşımiz var. Gurur duymuyor musunuz? Bunda bizim de büyük emeğimiz var diye.
Bu arada 40 yaştan sonra geriye gidiyorum. 36 oldum bu yıl.
Kalan sağlar bizimdir.Verdiklerinle kendileri gurur duymalari gerekiyor oyuzden hiç gitmesinler ama bazen kaçabiliyolar
Arada bir kapatalim diyelim o zamanKapatcaz deyince herkes geldi
Yazıcam şimdi canım 8000 adımım varsadece. . Dün tartıldım 57.4 düm. Yazmayı unutuyorum
Her kapafiyorum dediğinizde kumbarayaArada bir kapatalim diyelim o zaman
Benim icin kalmiyacan miTamam sadece senin icin 1yıl kalalim burda ama yaşlancaz insanlarla uğraşırken
Hoşgeldin canım ilk sayfadaki kuralları okuyup sana uygunsa formu doldurup aramiza katılıyorsun.selam kızlar :) ne yapıyoruz şimdi? yeni geldim
Hosgeldin canimselam kızlar :) ne yapıyoruz şimdi? yeni geldim
Sende hosgeldin tatlimGeldim canim.
Senin icinde kalcam etti 2kisi✌Benim icin kalmiyacan mi
Kardeşim geldi az yoktumAha yine kimse yok
Senin icinde kalcam etti 2kisi✌
Takima yeni uye geldi kacirmayakKardeşim geldi az yoktum
Çagirmıstim anca geldi sanırım
Takima yeni uye geldi kacirmayak
Sevgi gosterisi hemen