- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
Slm canım. Biz de dün kurbanlıkla bugün de yakın akrabalara gitmekle geçti, iadeyi ziyaret adeti var kime gittiysen onlar sana geliyor ya da sen gelenlere gidiyisnSelam kızlar.
Ne var ne yok. Biz sıradan geçiriyoruz bayramı. Tek iyi yanı yemeler olmuyor
Bir de yetkililere rica ediyorum hamak sallamak spor sayılsın
Seninde bayramın mübarek olsun canımBayramınız mübarek olsun kızlar
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah (fotoda)
Ara
1 dilim salçalı ekmek
1 sade soda
Ara
1 sade nescafe
2 kuru incir
Akşam
Bir avuç kadar tepsi kebabı
2 kaşık pilav
Afiyet olsun canimMenüm
Kızlar menüm bugün Kacamakli kalori ölçüsüne dikkat ettim. Sağlıklı olmadı ama bitirdim bayram faslını.
sali menusu
10.30 4 ctl kıymalı sebzeli yumurta ,1 çtl kavurma, 4 yesilzeytin ,domates salatalik(misafirlik sabah tatlidan borekten kurtuldum)
17.00.2 yk pirinc pilavi 4yk et domates salatasi ,kožlenmis sebze salatasi,kızımin yarım kalan 1 isırmalik boregi,kizimin yarim kalan 1sirmalik tatlisi (gercekten zor durumda kalinca oda yemeyince yemek zorunda kaldim misafirlikteydim ) yazarken cok utaniyorum ama yazmak zorundayim
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-
su :2l
adimimi cekemedim tlfana tanimlamamistim
spor 50 squat
120 ipsiz ip atlama
Menüm
Sabah (fotoda)
Ara
1 dilim salçalı ekmek
1 sade soda
Ara
1 sade nescafe
2 kuru incir
Akşam
Bir avuç kadar tepsi kebabı
2 kaşık pilav
Afiyet olsun kizlarMenüm
Kızlar menüm bugün Kacamakli kalori ölçüsüne dikkat ettim. Sağlıklı olmadı ama bitirdim bayram faslını.
Takimi kapatip gidelim en iyisiKimseler yok bakalim Allah sonumuzu hayir etsin yarin persembe
Zaten yakinda gidicez baksana ne free ne listedikiler varTakimi kapatip gidelim en iyisi
Valla oyle canim takimlar ıssız kaldi gecen seneler böyle degildi hicZaten yakinda gidicez baksana ne free ne listedikiler var
Afiyet olsun canımiyi bayramlar kizlar
Menum
Sabah 1 tb menemen 1kk peynir 1d ekmek 1bkahve
Ara
1 elma 3 kare bitter
Aksam
1tb ton balikli salata
2lt su
@nehir6161
Afiyet olsun canımiyi bayramlar kizlar
Menum
Sabah 1 tb menemen 1kk peynir 1d ekmek 1bkahve
Ara
1 elma 3 kare bitter
Aksam
1tb ton balikli salata
2lt su
@nehir6161
Muhabbet ettigimizi biliyorum buneee belirli kisiler varValla oyle canim takimlar ıssız kaldi gecen seneler böyle degildi hic
Pandemi sonrasi herkes tatil icin bu zamani seciti galibaMuhabbet ettigimizi biliyorum buneee belirli kisiler var
Gelince kapıları kapatcaz amaPandemi sonrasi herkes tatil icin bu zamani seciti galiba
Di mi ama kapatalim gitsinGelince kapıları kapatcaz ama
Sagol canimAfiyet olsun canım
Sagol canimAfiyet olsun canım
Ben zayıfladım sayılir. 1 Yıl koruma yapacağım. Sonra kapasaniz.Bok bulurlar burayi
Tamam sadece senin icin 1yıl kalalim burda ama yaşlancaz insanlarla uğraşırkenBen zayıfladım sayılir. 1 Yıl koruma yapacağım. Sonra kapasaniz.
Sana da kaptanımmmmmIyi bayramlar canim
Hayirli bayramlar canım
Hayirli bayramlar canim