Dogru benden bıkti bu yolu secti galibaKafasini dinlemek istemis olabilir tartin
Cuma gunu cogu kisi sabit yada +-200 yada +300 ile gelir kesinCuma bildirimler sonrasi sıkı yönetim ilan ederiz
Ben arada yaziyom kaptandan baskasi cevap vermiyokiKimse bisey yazmiyo
Yaniiyeter artik demis olabilirDogru benden bıkti bu yolu secti galiba
Kesin olabilirYaniiyeter artik demis olabilir
Ben bıraktım artik yemiyorum
O caps birazda senin icindi aslinda yedigin baklavalari unuttuydumBen bıraktım artik yemiyorum
Gördüm fıstığı maşAllahAblamm gördüm senide denk gelemedik
Eylül iyi bugun ama gece 4de kadar uyumadik gene ağla ağla ağla neden ağlıyo kardesimin kızını hiç istemiyoama istiyoda oynasin onu görünce rüyasina giriyo herseferde yapma meryemela elleme meryemela o benim meryemela diyerek ağladi şisti gozleri dudaklari nasil psikolojisi varsa benimkinin dünde o günlerden biriydi,ben sanirim kafayi yicem bu ara
O zaman gündüz 3 kere uyutmayu dene, gündüz uyumazsa da gece huysuzlaşırGördüm fıstığı maşAllah
Benim kızımda kafayı yedi gece 2.30-3 de yatıyor. Eşim diyor gündüzün uyutuyorsun herhalde. Halbuki 2 kere uyuyor velet.
Sen daha 5,5 aylıksın uyumalısın diyorum da inga da inga
Aklıma geldi de bu defa da sabahlar mıyız diyorumO zaman gündüz 3 kere uyutmayu dene, gündüz uyumazsa da gece huysuzlaşır
Köyde olmasaydim yemezdim burda yedigimi eritiyorumO caps birazda senin icindi aslinda yedigin baklavalari unuttuydum
Selam canimSelam kızlar.
Ne var ne yok. Biz sıradan geçiriyoruz bayramı. Tek iyi yanı yemeler olmuyor
Bir de yetkililere rica ediyorum hamak sallamak spor sayılsın
Mutlu bayramlar canımHerkese mutlu bayramlar kızlar kalabalıkta böyle oluyor. Daha sarma baklava vs yemedim.
Bol bol sogan yol ozamanKöyde olmasaydim yemezdim burda yedigimi eritiyorum
Soganlar bitti canim da patateslerin daha 1 ayi daha var belki daha fazlaBol bol sogan yol ozaman
Patatesler oldumu
Burdayim canimAynen benim rakipten beni etiketlemeyi ne yapıyor benimde haberim yok açıkçası. Bu hafta böyle sallamalı hafta oldu sanırsam bakalım bende hiç havamda değilim istediğim gibi spor yapamıyorum.
Ooo daha cokmus ya baklavalar erirdi simdi ciksa iyi olurduSoganlar bitti canim da patateslerin daha 1 ayi daha var belki daha fazla
Sen yaz boyu köyde mi kalıyorsun cnm? Ankara da mı köyünüz?Köyde olmasaydim yemezdim burda yedigimi eritiyorum
Selam canim
Bizim icinde bayram bitti normal işlere dönüyoruz bugün
Mutlu bayramlar canım
Gecen seneye kadar kalmiyorduk canim bizim dukkan vardi onu kapattik babam isi olmayinca koyde vakit geçiriyorSen yaz boyu köyde mi kalıyorsun cnm? Ankara da mı köyünüz?
Ben hiç sevmiyorum ya köyü. Hep iş güç. Hele eşimin köyü hayvancılık yapıyorlar çok zor . Ben tembelim sanırım