Kütahyaya not bırakmaya geldim...
Belediyenin çeşitli yerlerde açmış olduğu sağlıklı yaşam merkezleri ile tanıştım arkadaşım... ücret yok denecek kadar az bir kaç lira sadece... haftanın üç günü spor imkanı var sporun yanındada bir sürü aktivite var... ben yazıldım davet bekleyeceğim sıra varmış çünkü ama hepsinde değil ben merkezdekini istediğim için... Senin şehir merkezine uzak olduğunu biliyorum ama yine de haber vereyim dedim.. bir arkadaşını bir komşunu ikna edersen süper olur gidip gelebilmek için....bir de şey var.. aynı anda 8-14 yaş arası çocuklarda gidebiliyor ama spor değilde başka aktivitelere.. sen de varmı bilmiyorum ... neyse 6. takım güzelleri iyi akşamlar hepinize.......
valla ben kendi adıma öyleyim akrebim ....selam gardaş takımım nabersiniz..hayırdır bu hafta hep pastalar felan eksilerdesiniz noluyonus kıs
valla ben kendi adıma öyleyim akrebim ....bu hafta diyet modundan oldukça uzagım ....kaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-:1ninca:
kızlar 5 10 dakikaya geliyo benımkıler ay heyecan bastı öbür ablamda gelmeyi kabul etti çokk güsel olacakk :lepi:
nazlıcım lapadan sonra durum ne?59,5 olabildin mi bakalım?yok yok yavaş gülüm şaka yaptım sen yavaş verirsin zaten kilon aşırı değil benim gibi....
kızlar canlarım merhabalar nasılsınıza.s.:1hug::1hug:
valla giremedim kaç gündür o kadar o kadar o kadar yoğunum ki anlatamam rapor rapor rapor gözlerim ağrıyor gözlükte fayda etmiyor artık parmaklarım uyuştu vs vs vs
arada girip okumaya yazmaya çalışıyorum ekran kasıyor çünkü 4 ekran açık vaziyette çalışıyorum bende yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum ama ne olursa olsun bi yazayım dedim:1hug::asigim:
valla çok özledim ben sizi ya bilmem sizde özlediniz mi
bugün yanımda prinç lapası getirdim ama yiyemedim midem bi garip oldu burada bırakacağım yarın yiyeceğim bozulmaz bişey olmaz inşallah gerçi kış ya bişey olmaz diye düşünüyorum
bütün gün bir tane tost yedim onu da artık bişey yemem gerek diye inanın yemek yemeğe bile vaktim yoktu
bu arada refcim eşinin iş meselesini okumuştum çok üzüldüm mevllam neylerse güzel eyler her işte bir hayır vardır Yüce Rabbim size hayırlısını versin o kadar umutla hayalle ve zorluklarla aldığınız eviniz inşallah satılmak zorunda kalmaz Allah ev ile yuva yapana yardım eder derler ya inşallah herşey yoluna girecek içini ferah tut eşine de tepki verme onun suçu değil ki bu :1hug:
kütomun o güzel parmaklarından da yüzükleri çıkarmış artık hanimişte hanimiş sırnaşık şey
aebenim seni de ösledim diyet nasıl inşallah bozmadın orda burda gezerken:roflol:
uyus hayal seni de ösledim
pınarım yavrımm lahana güzelim zayıflattım mı seni lahana saldırmasaydın o güzel yemeklere bugün bir ara pasta yaptıığını okur gibi oldum neden yaptın bilmem ama sen yeme cıss tamam mı
nazlıcım senin işler ne alemde bu sefer hangi göreve atadılar seni hadelikafadulden
lapadan fayda gördün mü çok merak ediyorum canımcım
viva yaban ellerde kış kıyamet koşturup duruyordur. canım seni de öpüyorum .ibre tersine dönmeye başlamış ha gayret herşey çok güzel olacak a.s.
ceylincim senin sınavlar da bitmiştir o gelsin tatil abinin nişanı vardı hayırlısı olsun inşallah resimlerini gördüm su gibi kızsın maşşallah bizim takım güzeller takımı bunu iddia ediyorum herkes birbirinden güzel maşşallah
enesin annesi geliyormu kızlar ya haber aldınız mı hiç merak ettimşakkıdı
asim bulutum geçmiş olsun canım benim inşallah bir an önce iyileşirsin canım çok özledim seni de bir ara msnde buluşalım olur mu
valla kızlar inşallah unuttuğum kimse yoktur acele acele yazıyorum akrepcim seni de öpüyorum
bugün ayarladım evde çalışacağım yarın işim az olsun diye uğrayacağım inşallah birazdan çıkacağım hepinizi öpüyorum
bende ösge görünmüyo diyodum yaa
küto gözün aydın canım
pınar yeme kız pasta yazık bak cumaya az kaldı
fatu nerelerde kızlar yaaaaaaaaa