Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya kizlar kusurumada bakmayin, bende hic gelemiyorum, cok yoruluyorum bu ara hep kosturmayla geciyor, degisecek gibi de gözükmüyor simdlik. Mecburiyi diyet yapiyorum sürekli disarda sade ekmek yiyip duruyorum, aksam gelince biraz sebze girsin mideme diye bir tabak samirsakli yohurtlu sebze yedim. Kacamak yok. Uyku var. Dus yapip yatacagim, bir iki sayfa bari geriye bakayim ayip olmasin artik, öptüm sizi

:1shok::sm_cool::sm_cool::teytey::hooray::dance: Ay gözlerim acildi birden, kütahyammmmm canimmmm gözün aydinnnn ŞenizŞenizŞeniz

Ay cok sevindim, beklemistim zaten ama görünce cok sevindim citir kütocugum benim 7 lerde ilerliyor gurur kaynagimiz sırnaşık şey

Bu seferde ben geldim kims yok :) kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr napıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Kütomm teteler mi gelcek ooooo hadi yine iyisin kuzummm :)))))))))

sevinmişin vivacım ama 79,5 u bi kez gördüm bidaha yokk malesef neyse bi defa gösterdi kendini ya gene gelir inş. kıyamam ya yoruldun sen iyice ama iş varya calışmakta güzel ya olmasaydı dayan biraz zamanla eskisi gibi olacak herseyy

refim geliyolar evt akşamdan beri mutfaktayım darma duman ettim mutfagı nasıl toparlıcam fikrim yok incirli kayısılı hgurmalı bademli elmalı tarcınlı süper bi kek yaptım sonra alman pastası yaptım patesli mercimekli börekler yaptım sucuklu kurufasulye yaptım sarımsaklı bulgur köftesi yaptımm bu kadar galiba yemedim ama azcık patetes haşlama yedim sadece yoyuldum ama sabah sabah okuyunca iştahınız kabaracakkk yaşasın kötülükkk

ayy kızlar süper bişi oldu hemen sıcagı sıcagına anlatmam lasımmm benim yüzük muhabbetini bilenler bilir alyansım yıllardır kıpırdamıyo parmagın kangren olacak keselim derlerdi kıyamazdım igrenc gömülmüştü etime hep hayal ederdim o cıktıgı gün zayıflama bitmek üzere derdim veee cıktı yıllar sonra cıktı yaşasınnn

ben uyumaya gidiyorum görüşemessek merak etmeyin zira abim pc nin ötüne yatak sewrip cıkmıyo o kalktıgındada halacıklarla teteler kapıyo

küto canım çok sevindim yüzük meselesine yaaa inşallah yakın zamanda 70 ide görürsün şeker
fatuuu hayırdır kız kendi pc in iflasmı ettinazlıcım bu seferde pirinç lapasım yapıyosun.dikkat et kendine canım önce lahana şimdi lapa..diğer gıdalardan da yemelisin.bence normal beslen ama az ye şeker

haftasonu yaptığım kaamaktan sonra telafi etmek için yaptm lapayı 2 gün sadece yanında meyve ve sebzemi yiyiyorum . yarından itibaren normal diyete devam edicem.

sabah 1 kase pirinç lapası yedim. ( salatayla karıştııp yedim )
1 bardakta yeşil çayımı içeceğim şimdi.

delikafadulden hadi gözün aydın bakalım.
artık bol gelirde kestireceğin günlerde yakındır inşallahhdelikafadulden

günaydın kızlarr:teytey: benim diyet dün süper gitti:sm_cool:
akşama çayın yanında sadece 2 büsküvü dışında. ne yapayım çayıda boş sevmiyorum. çaysızda edemiyorum.delikafadulden
bu gün yeniden bismillahı çekip diyete devammmm diyorumsırnaşık şey
aslında benim bu kadar hırs yapmamın sebebi bedenimden 1 beden küçük kıyafet aldım içine rahatça girebilmek içindir. yoksa dolap bekliyecek kıyafetlerimkaydirigubbakcemile3
hırslıyım azimliyim başaracağımsüprizzzzz

benim taşınma bugünde devam ediyo. kendi bölümümü yerleştirdim. bugünde arge bölümünü taşıyacağım. ooooyyyyyy oooyyyyyyy dün çok yorulmuşum akşam eve gider gitmez sızmışım zaten.

günaydın kızlar
çok hastayım. felaket grip oldum. uzun zamandır böyle kötü olmamıştım. hep kolay atlatırdım gribi. dün işe geldim ama erkenden çıktım. bugün de geldim ama pişman oldum. çok kötüyüm.

geçmiş olsun canım . Bugünlerde gruptaki herkes hasta dikkat edin kendinize

asiciğim çok geçmiş olsun canım. bence sen bu günde izin iste eve git dinlen. hem bu şekil ne kadar faydan olacakki işte.kafamçokkarıştı

herkese günaydın kızlarrr

önce unutmadan aklımdakileri yazıyımm: kütocum yüzügüne çok sevindim yaa sabretmekk herşey derler ya aynen öyle.tenrik ediyorum canım seni.
asicigim refimmhasta olan herkese geçmiş olsuınnn tabi bana da :=))

diyetim hala çok güzel gidiyor maşallah kızlar,hiç kaçamak yok hasta olmama ragmen spora devam ediyorum.inşallah cumaya hayırlı haberler veririm.

bugün kardeşime ayakkabı almaya gidicez ne zamandır istiyordu,hala büyümemiş yaa bi görseniz nasıl da mutlu:=)

günaydın kızlarr asim çokk geçmiş olsun

ceylinim afferim sana bu sefer uzun soluklu bir diyete imza attık hepimiz sonuc güsel olacak inş.

doram hah şöleya sonunda oldu desene bidaha bozmak yok ona göre 2 bisküvide nazarlık olur artık

hayalcim günaydınlarrrr

ya kızlar içimiz dışımız meyve sebze oldu hala hasta olabiliyoruzya bravo bize valla anlamadım gitti

nazlı lapa inş. güzel sonuc verir bende yapacaktım aslında misafirler varken yapsam iyi olur askında ben bunu bi düşüneyim

ösgee pinarr yukarı gelinnn

çok sağolun kızlar
doracım maalesef işteyim hala. patron gördü ama bişey demedi. o da burda değil şu an. o yokken burası boş kalamıyor maalesef. belki yarın gelmem böyle olursam. eşim de kızıyor. sen mi kurtaracaksın diyor. eee haklı aslında

geldim burdayım birsürü şey yazdıydım,yani yazdığımı sandım meğer öyle dalıp yzmışım yazamamışım ,,hadi sonra yine anlatırım valla 10 dakkadır yazıyom insan hiç mi ekrana bakmaz salak pınar hadi yemek hazırlıycam sonra anlatırım bayyyyy

asi o seni görüpte kıyamamm hastamı oldun seb eve git demezkiiii izin isteseydin yaa kocanda haklı ara izin iste belki dinlensen gececek böle ne iyileşenilirsin nede işe faydan olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…