- 25 Haziran 2008
- 227
- 1
napıyonuz kıslar arkadastayım ben hala karnıbahar yedim sadece tatsız tussuz terleyene kadar yurudumde geldimm yarın geliyo bizimkilerr yaşasınnn ama tabi görüşeeyiz bikaçgün özge neden sesin cıkmıyo kız bugün asimde yok piyasada işler yogun hee
:1shok::sm_cool::sm_cool::teytey::hooray::dance: Ay gözlerim acildi birden, kütahyammmmm canimmmm gözün aydinnnn ŞenizŞenizŞeniz
Ay cok sevindim, beklemistim zaten ama görünce cok sevindim citir kütocugum benim 7 lerde ilerliyor gurur kaynagimiz sırnaşık şey
küto canım çok sevindim yüzük meselesine yaaa inşallah yakın zamanda 70 ide görürsün şeker
fatuuu hayırdır kız kendi pc in iflasmı ettinazlıcım bu seferde pirinç lapasım yapıyosun.dikkat et kendine canım önce lahana şimdi lapa..diğer gıdalardan da yemelisin.bence normal beslen ama az ye şeker
ayy kızlar süper bişi oldu hemen sıcagı sıcagına anlatmam lasımmm benim yüzük muhabbetini bilenler bilir alyansım yıllardır kıpırdamıyo parmagın kangren olacak keselim derlerdi kıyamazdım igrenc gömülmüştü etime hep hayal ederdim o cıktıgı gün zayıflama bitmek üzere derdim veee cıktı yıllar sonra cıktı yaşasınnn
[ı]günaydın kızlar
çok hastayım. Felaket grip oldum. Uzun zamandır böyle kötü olmamıştım. Hep kolay atlatırdım gribi. Dün işe geldim ama erkenden çıktım. Bugün de geldim ama pişman oldum. çok kötüyüm.[/ı]
günaydın kızlar
çok hastayım. felaket grip oldum. uzun zamandır böyle kötü olmamıştım. hep kolay atlatırdım gribi. dün işe geldim ama erkenden çıktım. bugün de geldim ama pişman oldum. çok kötüyüm.
çok sağolun kızlar
doracım maalesef işteyim hala. patron gördü ama bişey demedi. o da burda değil şu an. o yokken burası boş kalamıyor maalesef. belki yarın gelmem böyle olursam. eşim de kızıyor. sen mi kurtaracaksın diyor. eee haklı aslında