geldim burdayım birsürü şey yazdıydım,yani yazdığımı sandım meğer öyle dalıp yzmışım yazamamışım ,,hadi sonra yine anlatırım valla 10 dakkadır yazıyom insan hiç mi ekrana bakmaz salak pınar hadi yemek hazırlıycam sonra anlatırım bayyyyy
kütom haklısın canım da işte enayi ben :mymeka:
dün beni o eve bıraktı. bugün gelmeseydin de demedi
bakalım yarın belki dinlenirim biraz. ama gerçekten kötüyüm mirmirmirmir
Merhaba kızlar :) Asicim geçmiş olsun henüz geçmişi okuyamadım bu sayfada senin hasta olduğunu gördüm canım. Bu aada kızlar bu hafta özellikle son 2 gündür çok az emem rağmn hiç kilo verememişim sadece 100 gram acaba ben yyiyerek daha mı çok verebiliyorum. Yoksa boşuna demiyorlr mı yiyerek zayıflayın diye bu dedikleri doğru mu hasta olduğum için iştahım azdı sonuç sporda çok yaptım amasonuç yok nedenseee acaba bu kilonun inat yapıp sabit kaldığı haftalar diyetinizin kaçıncı haftaları idi kızlarrrrrr
Merhaba kızlar :) Asicim geçmiş olsun henüz geçmişi okuyamadım bu sayfada senin hasta olduğunu gördüm canım. Bu aada kızlar bu hafta özellikle son 2 gündür çok az emem rağmn hiç kilo verememişim sadece 100 gram acaba ben yyiyerek daha mı çok verebiliyorum. Yoksa boşuna demiyorlr mı yiyerek zayıflayın diye bu dedikleri doğru mu hasta olduğum için iştahım azdı sonuç sporda çok yaptım amasonuç yok nedenseee acaba bu kilonun inat yapıp sabit kaldığı haftalar diyetinizin kaçıncı haftaları idi kızlarrrrrr
kütom zaten bişey olduğun8u sanmam,ben oldum olası soluk benizliyimdir ve soğukta,koşuşturunca,felan dudaklarım morarır..ama birkaçkez dr. a ilaç yazdırmaya gittiğimde o bunun normal olamayacağını söyledi ve araştır dedi,ilk kardiyolojiyle başladık bakalım..ama biliyonuz mu kalp le ilgili bir sorun çıkacak diye ödüm koptu malum kiloluyuz,karaciğer,kalp yağ bağlamış olabilirdi,şükür korktuğum olmadı....