Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aaa olmas merak ettim anlatta ole git pinar yaaa

kütom haklısın canım da işte enayi ben :mymeka:
dün beni o eve bıraktı. bugün gelmeseydin de demedi
bakalım yarın belki dinlenirim biraz. ama gerçekten kötüyüm mirmirmirmir

kütom haklısın canım da işte enayi ben :mymeka:
dün beni o eve bıraktı. bugün gelmeseydin de demedi
bakalım yarın belki dinlenirim biraz. ama gerçekten kötüyüm mirmirmirmir

masaya hırkan montun bişi varsa ser koy kafanı idare et sıcak bişiler iç en olmadı ara eşini alsın insan evladısın aa yazık deilmi canına

alıntı yapmadan yazamıyorum cevaplama kısmı yok olmuş sizdedemi öle kızlar

Merhaba kızlar :) Asicim geçmiş olsun henüz geçmişi okuyamadım bu sayfada senin hasta olduğunu gördüm canım. Bu aada kızlar bu hafta özellikle son 2 gündür çok az emem rağmn hiç kilo verememişim sadece 100 gram acaba ben yyiyerek daha mı çok verebiliyorum. Yoksa boşuna demiyorlr mı yiyerek zayıflayın diye bu dedikleri doğru mu hasta olduğum için iştahım azdı sonuç sporda çok yaptım amasonuç yok nedenseee acaba bu kilonun inat yapıp sabit kaldığı haftalar diyetinizin kaçıncı haftaları idi kızlarrrrrr

ref herkesde deişiyo canım ama önemli olan pes etmemek kırılacaktır elbet o igrenc takılma noktası

geldimmm kütom merhaba canım..dr. a kardiyolojiye gittim,buradaki doktor dudaklarımın morarmasından dolayı yollamıştı,kalp grafiği falan çektiler,ultrasona girdim,vs. vs. neyse kalpte bir sorun yokmuş şükür,dahiliyeye yönlendirdi beni,akciğerlere fazla oksijen gitmiyor olabilirmiş,kanım çok düşük olabilirmiş,yarın misafirimi atlatayım perşembede onları halletmeye gidicem..

refçim sen hani o neyapaqrsan yap ,az ye spor yap,vs. hiç kiloverilmediği döneme girmişsin sanırsam,bu dönemi sıkıp dişini atlatırsan 3-4 kilonda bu dönemi takip eden haftalarda tıkır tıkır gidecektir...erken girdiğini söyleyebilirim,çünki ben ilk 14.5 kilomu verdikten sonra 2 ay falan durmuştum sabit,ama herkezde değişen bişeydir sanırsam canım...sabırrrr sabırrrr....kaydirigubbakcemile5

kıslar tam okuyamadım kim hastaysa geçmiş olsun ..
bende diyet falan kalmadı valla dün yaptıgım lapada boşa gitti akşam . 67 yim allah sonumu hayr eyleye şimdide dışarı çıkıyom gelemem belki misafirim var ..

klava:kütom çıktı,aebenim ve hayalim geldi...huuu bana merhaba demeden teker teker yokolmayın bakalım

refe tatlım sakın moralini bozma öle 2 günle 3 günle olurmu be tatlım gidermi kilo,
bak geçen hafta tartıya çıktım kilom normalden fazla çıktı yuh dedim ki nasıl kasıyorum aeben ii biliyo,
neyse dedim sabır buraya geldim gülaya başladım almışım işte gitmiyo yermiyo gibi almışım falan,
ertesi gün tartıldım normal kilomun altında çıktım önceki güne göre 2 kilo gitmişti,
ama 1 fazla çıktı diye 1 kilo geçerli tuttum,cuma kilomla sevindim pazartesi 1 daha gitti önce sabret sonra topla meyvesini sıkma kendini psikoloji bozlursa direniyo vücut inan kendine gitcen de yapcam de...

ben burdayım pinarim merak etme,
aben hg tatlım ee nasılız bakem kıslar diyet ne alemde...

pinarım çok gecmiş olsun içini ferak tut sen yoktur bişiiy ya işlere koşturuyomda arada bakıyom aebennn napıyon ya yapmaaa

diet dün en son antep baklavacısının önünde gümledikafamçokkarıştı gerisini hatırlamıyorum:roflol::roflol::roflol:

kütom zaten bişey olduğun8u sanmam,ben oldum olası soluk benizliyimdir ve soğukta,koşuşturunca,felan dudaklarım morarır..ama birkaçkez dr. a ilaç yazdırmaya gittiğimde o bunun normal olamayacağını söyledi ve araştır dedi,ilk kardiyolojiyle başladık bakalım..ama biliyonuz mu kalp le ilgili bir sorun çıkacak diye ödüm koptu malum kiloluyuz,karaciğer,kalp yağ bağlamış olabilirdi,şükür korktuğum olmadı....

yarın misafir var gidip bi pasta yapayım ben,böreğim var buzlukta,yarında bi mercimek köftesi şettiririm en kalorilisinden tamamdır...hadin görüşürük..bayyyy

içini ferah tut sen Allahın izniyle bişiycik cıkmazz ne baklavası yaa aeben pinar ablalarımın izinden yurutmeyin beni mutfakta pastalar börekler yatıyo bak ona göreeee yola gelin bakem derhal

pastamın tabanını yaptım,şantisini çırptım,vanilinli puding te tamam,artık onları karıştırıp pastam pişince sürmek ve süslemek kaldı yarım saatede onlar biter,ohhh ........

he sen onu ye bide emi pinarim,
boğazına dursun yerken yutma çıkar emi,
ama sana bişi olmasın:d...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…