Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

doram o zaman soyarak yiyyosun ...
nazlış sanada kolay gele .....
hayalım nassın tatlum ..
özge çık ortaya kıs ..
kütom hafta sonu yanlız kalmışlar pınarımla ... ogluşada geçmiş olsun ayrıca ...
bende bu gün neyleli gurubuna katıldım hayırlı ola ...
ceylin kıs senın yedigin kaçamak benım kinin yanında sütten çıkmış ak kaşık kıs ...

herkeslere günaydın diyip sevgili lapamı yemeye gidiyorum ve platesime ...

neyleli kurubu neki. ben hiç duymadımda böyle grup iyiyse bizde takılakdelikafadulden

aebenim iyiyim tatlım kendimle boğuşuyorum fena hırs yaptım hatta zorlasamda 65 mi olsam diyorum :roflol:,
sen nassın yavrım...

Ahh ahh canlarım benim, superisi ile görüştükten sonra yazmak kısmet olmadı. Bugunde hastalandım evdeyim, siteye girdim, mesajlarınızı gördüm. Çok teşekkür ederim iyi dileleriniz için. Şuan beş aylık hamileyim:) allah nasip ederse haziran sonu bir oğluşumuz olucak:). Sizlere uğrayamadım, kusuruma bakmayın. Vakit buldukca gebelik bölümündeydim. Uuzun zamandır da işlerden giremedim siteye. Bildiğiniz aynı yoğun tempo çalışıyorum ve moskova dayız hala. Ama 15 gün sonra doğum hazırlıgı ve doğum için dönüyorum istanbul'a. Vakit buldukca gelicem ama beni hamile topiğinde görüseniz küsmeyin emi malumuzun ilgi alanım hızla değişdi:) Maytapcım allah bağışlasın ikinci oğlunu canım. Darısı başıma inşallah.. Kilo konusunu konuşmayalım valla konumuz bu degilkaydirigubbakcemile3 ama napmıyoruz su içmeyi kaattaaaa unutmuyoruzkaydirigubbakcemile3:içelim:

Son düzenleme:

hoş geldin çillim. allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. seni gördüğüme çok sevindim. hastalığın içincde çok geçmiş olsun. aman dikkat et. bebişide iyi bak olurmu. sütünü yoğurdunu yumurtasını eksik etme. şu an evet kilo konuşmamız yersiz olur hele bebeğini bir al kucağına takımına seni ttransfer ederiz nasıl olsadelikafadulden

aebenim iyiyim tatlım kendimle boğuşuyorum fena hırs yaptım hatta zorlasamda 65 mi olsam diyorum :roflol:,
sen nassın yavrım...
hırs iyidir hadi hayırlısı ..... hayalim .....delikafadulden

çilli canım hoş geldin sende bebegini sag salim kucagına alırsın inşallah ....:Saruboceq:

kıslar nerdesiniz yafff .....kaydirigubbakcemile

hırs iyidir hadi hayırlısı ..... hayalim .....delikafadulden

çilli canım hoş geldin sende bebegini sag salim kucagına alırsın inşallah ....:Saruboceq:

kıslar nerdesiniz yafff .....kaydirigubbakcemile

Çok teşekkür ederim, güpgüzel zayıflamalar. Darısı başıma:)):içelim:a.s.

kızlar ben çok hastayımmm bir öksürüktür sormayınn bogazlarım acımaya başladı öksürmektenn.fazla yazamıyorum kusura bakmayın öptüm hepinizi.

Merhaba kızlar Ceylincim çok çok geçmiş olsun , bende çok hastayım acayip burnum akıyor kendime ve miniğe zor bakıyorum çok hastayımmmmmmmm ((

Ben bu gün ne yedim :)

Sabah 10 da 1 pohaça şekersiz çay ordan kursa gititm
Az önce eve geldim ve 1 portakal 2 kivi biraz 1 kase kadar lor peyniri :))

canım benım seni görmek ne güzel saglıkjla kavusursun inş. biz senin yoklugunda heppp su içtik hepppp yohurt yedik delikafadulden

ceylinim refimm çokk geçmiş olsun fıstıklar

hayalll bende bendee aynen senın gibi düşünüyorumyaa ne olacahh bizim bu halimiz ömür bitecek diyet bitmeyecek

nazlı aebenn kaçamaklıyım die ben kendime kızıyodum ama gördümki daha beteri varmış gündüz makarna yedim yagsız akşam meyve gece acaip birsey yiyesim geldi aklımlar cok kötü şeyler gecti ama leblebi kayısı incirle geciştirdim

küto valla ben bıktım tek bildiğim oyesem dert yemesem deet şaştım artık:)...

hemde nasıl bıktıkta hedefe gelemedik malesef off offf

nese kızlar ben kaçtım çöp atacam su alacam markete gidecem arkadasa gidecem işim var yani haydin akşama görüsürük öpüldünüsss

Kızlarr bu günlerde pek ruhsuz grubumuz dimi demekki hiçbirimizin tam anlamıyla ağzının tadı yok dimi :) kimimiz hasta kimimiz kriz mağduru kimimizin bebeki rahatsız kimimizin bebeleri ara tatilde amannnnnn :))

kızlar ben çok hastayımmm bir öksürüktür sormayınn bogazlarım acımaya başladı öksürmektenn.fazla yazamıyorum kusura bakmayın öptüm hepinizi.

ceylinim sana geçmiş olsun ...

öksürügün varsa geçemlerde akrebe hacerin önerisi iyi gelmişti .. bi kaşık bala biraz toz zencefil kat macun gibi onuda agzında emerek bitir . akrep iyi geldini öksürügün kesildigini söylemişti .....:1hug:

Merhaba kızlar Ceylincim çok çok geçmiş olsun , bende çok hastayım acayip burnum akıyor kendime ve miniğe zor bakıyorum çok hastayımmmmmmmm ((

sendemi bürütüs . aynen ref .. bende öyleyim hapşurup burnumu çekerek dolaşıyorum dün üşüttüm galiba gittigimiz ev sobalı çok sıcaktı sonra gittigimiz yer soguk . dışarı içeri derken üşüdüm .....

küto valla ben bıktım tek bildiğim oyesem dert yemesem deet şaştım artık:)...
aynen kıslar valla şu an evde 5 tane cucu var onlara sıpa getti yaptım afiyetle yiyyolar . bende lapa ..... ama sorumlusu biziz galiba dün yedigim şeylerden sonra ....:mymeka:

aeben valla bende 1 hafatdır ilk kez bugün çok yedim sabah itibariyle toplam,
2 ince dilim hatta zar gibi salam,
1 yemek kaşığı labne,
1 dilim ekmek,
öğlende 1 dilim ekmek 1 kase çorba,
mithiş tok hissediyom ben,
ama kaç güdür yediğimle kıyaslarsam dünyayı yedim bugün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…