Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aeben valla bende 1 hafatdır ilk kez bugün çok yedim sabah itibariyle toplam,
2 ince dilim hatta zar gibi salam,
1 yemek kaşığı labne,
1 dilim ekmek,
öğlende 1 dilim ekmek 1 kase çorba,
mithiş tok hissediyom ben,
ama kaç güdür yediğimle kıyaslarsam dünyayı yedim bugün...
yok kendi şuçum ben üşüttüm ev gezmesine gidecegimi bilmaden ankamala çıktık arayı turladıktan sonra 2 eve daha gittik . paltoyu kıkarınca . dedigim gibi evlerde sobalıydı biri çok sıçak biri soguk ....-tatlicadiarzu- kalkıcaz diye üstüme bişi de istemedim ....:dilcikar: ve sonuç ....kafamçokkarıştıSanada geçmiş olsun aabenceim malesef etrafta havada dahi mikrop var.
çok ta aç gezma bae.. valla bünye duruyo o zaman yani aşşa tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık .. ee aynaya bak tam ileri .:roflol::roflol::roflol:
yok kendi şuçum ben üşüttüm ev gezmesine gidecegimi bilmaden ankamala çıktık arayı turladıktan sonra 2 eve daha gittik . paltoyu kıkarınca . dedigim gibi evlerde sobalıydı biri çok sıçak biri soguk ....-tatlicadiarzu- kalkıcaz diye üstüme bişi de istemedim ....:dilcikar: ve sonuç ....kafamçokkarıştı
sen nasılsın hastalıktan başka .. hesap kitabı bi yola kaya bildinizmi ...:teselli:
hatırlattıgım için özür o zaman ....:çok üzgünüm: su akar yolunu bulur diyim meylam hayırlısını versın canım ....:teselli:Bilmiyorum düşünmek bile istemiyorum henüz doluya koysak almıyor boşa koysak dolmuyor modundayız allah sonumuzu hayretsin 1shok:
hatırlattıgım için özür o zaman ....:çok üzgünüm: su akar yolunu bulur diyim meylam hayırlısını versın canım ....:teselli:
har şerde bir hayır vardır ref canım ....umarım sizede bir çıkış kapısı verir mevlam ...:Saruboceq:Ya olur mu hiç bir dakika bile unutmuyorum ben zaten onu demek istemedim canım sadece şuan çare yok eşim ek iş aramaya başladı part time bakalım Allah hayırlı bir iş kapısı açarsa alaa açmazsa ve bu böyle veya daha kötü bir süre daha giderse Allah korusun evi bile satmamız gerekebilir. ( Ülke olarak 3 yıl geriye gittik ya tebrik ederim ne diyimmm ahhh teğet geçmiş güyaa krizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hayalım dünkü sabah gastesiningünaydın ekinde hani ünlü bi doktor varya mehmet özdü galiba . onda yazıyodu gasteden alıyım buraya kopyalayım dedim bulamadım senbi bak bakalım gastenın arşivine .evet aeben öle yapıyodu içiyodu meres ve zayıfladı baya halada diyette eşinden gizli daha zayıf olcam diye o:),
aeben bu yeşil çayın %17 falan zayıflatması hakat mı kıs,
ben artık iş çıkışı burdan sıhıyeye yürüyorum 45-50 dk falan sürüyo bende içeyim öle bişi varsa,
benim aktar diyoki yeşil çayı 1,5 kilo içsen ancak 2 kilo verdirir diyo diyet şart diyo,
yeşil çayın en büyük etkisi kadınlarda kemik erimesi özellikle ilerki yaşlarda olmasın diye içilirmiş,
bide regl dönemini rahat atlatmaya daha etkili dedi,
bide içinizi temizler dedi,
zayıflama ondan sonra dedi bende içiyorum günde 2 fincan...
ilahi heralda vitrinlere bakarak yürümedin umarım ...delikafadulden tabi hızlı yürüyeceksin ....kaydirigubbakcemile arıca iyi yapıyon aferin :1hug:tamam yarın itibariyle bende akşam çıkmadan kısa süre önce içeyim canım sağol,
ben sabah öğlen bide akşam evde içiyorum yeşili,
bugün içemem 5 gündür wc sorunu vardı akşam sinameki çayı içtim tırsıyom :roflol:,
yolda mahveder beni evi bulamam diye anladınız siz:),
tunalıdan sıhıyeye artık hava ii oldukça yürücem aeben evde spor yapamıyorum bari böle bişi yapmaya çalışayım,
bide eve gidince 50 mekik çeksem üşenmeyip süper olcak ta...
cuma yürüdüm ilk 45 dkda sıhıye köprüsüne çıktım ...
diyorumki dahamı hızlı yürüsem ki,tempolu yürüdüm ama dahamı hızlı olsam ne dersin....