Bende regl olmayı bekliyorum ama olmuyo moralim çok bozuk ertesi gün hapı içmiştim ya işe yaradı yada yaramadı ama allahım isteyenlere versin yinede herşeyin hayırlısı...Merhaba kızlar,
Sabah kalktım tartıldım ama sadece -300 gr
Geçen hafta 77.2 bu hafta 76, 9
pıfffhh bu hafta regl olacağım bugün yarın umarım ondandır..
regl kaç gün geçti canımBende regl olmayı bekliyorum ama olmuyo moralim çok bozuk ertesi gün hapı içmiştim ya işe yaradı yada yaramadı ama allahım isteyenlere versin yinede herşeyin hayırlısı...
Nasıl yapacaksın cnm merak ettim bilgi verir misingünaydın bayanlar merdivenden kayanlar ... ben tartılmadım çünkü +++ lar var detoks yapmaya karar verdim yoksa gitmicek bu kilolar 1 haftada sıvı beslenecem 1 öğün hariç tabi
10günregl kaç gün geçti canım
Benimde 300 gr gitmis cnm reglimin 3. günü olmasına rağmenMerhaba kızlar,
Sabah kalktım tartıldım ama sadece -300 gr
Geçen hafta 77.2 bu hafta 76, 9
pıfffhh bu hafta regl olacağım bugün yarın umarım ondandır..
12 günde 5 kilo verdiren detoks tarifi var işe yarıyormu bilmiyorum tarifi şöyleNasıl yapacaksın cnm merak ettim bilgi verir misin
CANIM BENCE HAMİLE OLABİLİRSİN TEST YAP İSTERSEN
Ben bunu 1 hafta falan uygulanmıştır cnm yarıda kaldığı için belki ama tekrar yapıcam reglim bitince12 günde 5 kilo verdiren detoks tarifi var işe yarıyormu bilmiyorum tarifi şöyle
1 lt su , 1 elma 1 limon 3 çubuk tarçın 1 y.kaşığı yeşil çay geceden dinlendiyorsun gün içinde tüketiyorsun onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?