Sagol kuzum bugun regli oldim agrim var regliyi aylatayim 1 bucuk saate cikarcam yürüyüşe. Aynen kuzummm birlikten kuvvet dogar basaricazSeninde menülerin gayet iyi bence canım yürüyüşte yapılmış ooohhhh daha ne kim tutar bizi
Sağol canım...Hedefdasim her gun girip menulerinizi yaziyosunuz ya buda cok onemli yogunlugun giidnce daha cok gelirsinkolay gelsin canım
Seninde menün çok iyi canımNuffiun cok güzel gidiyosun.Nehirim38 menüsü nü göremedim isimi var acaba.benim kahvaltim :2 haşlanmış yumurta ,peynir ,2 zeytin ,ceviz badem ,5 adet sarma cay. Ikindinleyin misafirler vardi hic bisey yemedim .aAkşam 6 gibi barbunya ,1 kase yogurt, iki parca tavuk kizartma.
Sabah kahvaltıyi güzel yapip aksam hafif beslenince dengelenir canimSağol canım...
Sabah iki aile kahvaltıya gidecekmişiz yandım ben yarın 2öğün yerim kahvaltı bomba gibi olacak orası kesin akşamda salata yoğurt gibi geçiştirsem tam olacak
Slm canım sende az az sık sık yemişsin bence gayet güzel bir menü olmuş ...Merhaba kızlar,
Bugün pendik kartal yakacık kurtköy arasında derslerim vardı aralarda yürümek zorunda kaldım trafik yüzünden o yüzden bugün spor yapmayı düşünmüyorum.
Sabah kalkınca iki bardak su bir gün kurusu
Kahvaltı:
Yeşil çay
Haşlanmış yumurta
Minicik bir peynir (1 kk bile yok)
5 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
Yeşillik kalmamış evde
Öğlen dışarıdaydım zaten simit ayran planlamıştım ama simitçide ayran yoktu sadece simit oldu
5 gibi
1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık brokoli yemeği etsiz
1 dilim köy ekmeği
Şimdi de 1 çay bardağı süt ve 3 kaşık müsli yiyorum zira doymamışım..
Geç yatacak olursam bir mandalina yerim belki
İyi geceler
Umarım canım artık yapacak bişey Yok birde kimseye rejimdeyim demek istemiyorum çünkü hep ver al uğraşıyorum yazın 79 dum sonra yine aldım Of çok sıkıldım bu durumumdan bu son olacak inşallah ve 70e kadar inip koruyacağım...Sabah kahvaltıyi güzel yapip aksam hafif beslenince dengelenir canim
yok canım ne yırtılması 111 kilo beni taşıoYa guzelmis kuzum bende kiloluyum ya yırtılmaz dimi kuzu ☺☺
Guzel gibi duruyor bende denicem en kisa surede.Lahana yemegi
Ilk basta soganla Kıyma kavuruyorum sonra lahanalari ekliyip az Salçayla pisiiriyorum cok guzel oluyor yoğurtla
Gecen yil bende gittim diyetisyene oda sadece corba yaziyordu. Belirtmiyordu hangi corba oldugunu.Menünü diyetisyen ne şekilde veriyor mesela akşam yemeğini mercimek çorba olarak mı belirtiyor yada sadece çorba mı diyor
Canim nette sıkıntı vardi. Bi de cok yogunum bu aralar.Nuffiun cok güzel gidiyosun.Nehirim38 menüsü nü göremedim isimi var acaba.benim kahvaltim :2 haşlanmış yumurta ,peynir ,2 zeytin ,ceviz badem ,5 adet sarma cay. Ikindinleyin misafirler vardi hic bisey yemedim .aAkşam 6 gibi barbunya ,1 kase yogurt, iki parca tavuk kizartma.
Bende bi kac yil once trambolin almayi dusunmustum. Ama guvenenedim. Cocuklar ben yokken cikar ziplar duserler diye. Sonra kafa goz yarilmasin diyeyok canım ne yırtılması 111 kilo beni taşıogerçi 120 kg taşıma kapasiteli aldım. alacaksan ona dikkat et derim
Kuzum bende 87 kiloyum yirtilir diye korktumtrambolini çok konusunca canım istedi gittim yarım saat hopladım zıpladım geri geldim :) 2500 kere zıplamışım :) sonra bebişimi doyurdum yine sizlerleyim canlar
tabi çocuklarımızıda düşünmek lazım :) benimki ayaklanana kadar bende rahatımBende bi kac yil once trambolin almayi dusunmustum. Ama guvenenedim. Cocuklar ben yokken cikar ziplar duserler diye. Sonra kafa goz yarilmasin diye
yok canım valla yırtılcak gibi değil :) alırken daha sağlım olsun dersen 120 kg taşıma kapasiteli al. birde ben bi hata yaptım 92 cm liklerden aldım bazı hareketleri rahat yapamıosun yerin varsa biraz daha büyüklerinden al en azından 1mt ren büyük olsunKuzum bende 87 kiloyum yirtilir diye korktumkuzu bende alicam ya aklima yatti benimde
Cnm trambolin çok yer kaplayan biseymi bende düşünüyorum ama evim musait degil bir de twister düşünüyorum göbek için etkilimi ise yararmi kispor ne yapsam diye düşünen arkadaşlar okuyun isterseniz
seneler önce koşu bandı aldım arada bir her diyete spora başladığımda ilk zaman kullandım ama hep aynı yerde yürümekten sıkılıyordum. dizide izlesem müzkte dinlesem yok yani bi yerde tık diyodu spor yapmak içimden gelmiyordu. dışarda yürümenin keyfi başka tabi dışarda yürüme imkanınız varsa yürüyün:)
daha sonra bisiklet aldım
çocukluğumdan beri severim bisiklete binmeyi o yüzden biraz daha severek bindim ama oda sıkıyor bi yerden sonra. dizi izliyorum netten açıp ama inanılmaz popo ağrıtıyo :) yada benimki çok büyük o yüzden bilemiyorum
stepper aldım sonrada
1000 adım atmak bile yoruyordu beni bacaklarım çok kasılıyodu yürümekten bin kat daha yorucu ve sıkıcı :)
mekik aleti o eksik olsa olmazdı sanki :)
iyi bi alet ama normal 50 mekik çekmiş kadar olmak için 150 falan yapman lazım :)) boşuna para vermeyin aletsiz yapmak daha iyi hemde paranız cebinize kalır :)
twister
çok ucuza aldığım bi alet 15 20 lira bişeydi sanırım ama göbekte yanlarınız fışkırıyorsa 5 dk bile yapsanız baya farkediyor
sauna şort
niye aldım hatırlamıyorum bile :) 1 kere bile giymeden 3 sene durdu dolapta hiç denemedim bileama olsun şimdi işe yarıyor :)
veeeeee canıııımmmm trambolinimmmmmm
kendisiyle yeni tanıştık diyebirim 2 ay kadar olmuştur
hayatımda ilk kez sıkılmadan bıkmadan spor yapıyorum. ilk bikaç gün yapamadım beceremedim :) ve bacaklarım kasıldı. şimdyse zaman nasıl geciyor anlamıyorum :) açıyorum müziği ooooohhhh oyna zıpla dur:) hiç bu kadar eğlendiğimi bilmem :) akşamları yapıyorum genelde sporumu eşim gelip sesleniyor e daha bitmedimi diye bi bakıyorum 40 dk olmuşve gerçekten sıkılaştırıyor 2 ayda 6 kilo kadar verdim ama gören 10 15 kilo vermişsin diyor :) sauna şortumuda ilk defa kullanmaya başladım. malum sezeryan göbeğim var hemde kocaman ve ilk zıpladıgımda ağrı yaptı çünkü göbüşüm lömbürü lömbürü sallandı resmen :) sonra sauna şortum geldi aklıma iyice sardı beni zar zor kapattım fermuarını ama zıplarken göbeğimden dolayı çok rahat ettim ve deli gibi terletiyor şimdiyse tek seferde kapanıyor tabi :)
spor için sıkılıyor yapmak istemiyorsanız trambolini öneririm arkadaşlar :) bebeğim uyusada zıplasam diye dört gözle bekliyorum. biraz daha kilo verince güzel bir program çıkarıcam kendime band bisiklet mekik step ve trambolinle ozamana kadar full tramboline devam:)
merak edenlere söliim 90 liraya almıştım birde 6 taksit :) spor salonuna yazılmaktan daha iyi :)
Twister i bende merak ediyorum zira bende var ama iki uc kere denemisimdir en fazla. İse yariyorsa hergun yapayimCnm trambolin çok yer kaplayan biseymi bende düşünüyorum ama evim musait degil bir de twister düşünüyorum göbek için etkilimi ise yararmi ki
Önerilerin icin cok sagol canim bakicam balimyok canım valla yırtılcak gibi değil :) alırken daha sağlım olsun dersen 120 kg taşıma kapasiteli al. birde ben bi hata yaptım 92 cm liklerden aldım bazı hareketleri rahat yapamıosun yerin varsa biraz daha büyüklerinden al en azından 1mt ren büyük olsun
Twister mukemel canim simitler yok oluyor kizlar hepimiz twistra baslayalimmi?Twister i bende merak ediyorum zira bende var ama iki uc kere denemisimdir en fazla. İse yariyorsa hergun yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?