Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendedz olduKızlar birşey soracağım
Kilo çizelgemi güncelleyemiyorum
64,7 yazıyorum geçerli bir değer girin uyarısı alıyorum sizde de oluyor mu , tlf dan giriyorum
Troid ilaclari birakiliyormu?yediklerimiz ictiklerimiz mi bilmem ama stres aşırı etkiliyor. Baya stresli olduğum bir dönem kalp çarpıntısı, bir anda aşırı kilo verme ve sürekli herseye bağırır ağlar olmuştum. o zaman troid değerlerim alt üst olmuş farkında değilim. ilaç tedavisi uygulandı anca kendime gelmiştim. Şimdi çok şükür bende ilaçsız devam ediyorum. Yani baya bizi alt üst eden bir durum. Seninde ilaçsız devam etmene sevindim umarım böyle devam ederiz.
Bilgisayardan yapsak düzelir mi acabaBendedz oldu
Duzeltemeyince tumden sildim
Waoww çok başarılıGUnaydinlarrr
Gecen hafta 78.0
Bu hafta 76.4
Fark -1.600
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
Eki Görüntüle 3535165
Moralini bozma canimKilo bildirimi
Geçen hafta 66.8
Bu hafta 66.75
Fark 0.05
Oran%0.072
Regl şişkinliğine yakalandım perşembe diyetisyen kontrolünde 6.15dim neyse sağlık olsun artık
Eki Görüntüle 3535118
Korktugun gibi olmadi canimKızlar tartildim tabiki artı çıktım ama beklediğim kadarda çok değil +750gr
En son 88.20 idim. Şimdi 88.95kg . 90 li seriye cikmamisim çok şükür. Son 4 gün kaçamak yapmasaydım sabit çıkabilirdim belki
Eki Görüntüle 3535130
Ellssa Boncuk2307
Tebrik ederim canim cok iyiBen soookk bugün reglimin ikinci günü birde nasıl oldu bu anlamadim:))) neyse
geçen hafta 76.9
bugün 76
-900 gr
Ellssa
bluegreeneyes Eki Görüntüle 3535150
Zarardan karMirabaa herkese. Buz gibi havada yürüyüşteyim şu an kızlar. Parmaklarım donuyor bu mesajı yazarken ama olsun beni izlemeyin diye iki çiziktireyim dedim
Menüm berbat ötesi. Yine de yazayım mi? Bari dedim yürüyeyim de aldığım sekiz bin on beş kalorinin 15i gitsin
Troid ilaclari birakiliyormu?
Ben bi baslayinca omur boyu kullanoliyo saniyodum
Moralini bozma canim
sebebini biliyosun zaten
Jaftaya faha fazla eksi gelir
Korktugun gibi olmadi canim
750 gr da 1 haftalik
Odemdir daha cabuk gider
Tebrik ederim canim cok iyi
Yaa kiz kardeşine geldikçe bana da gelirsin inşallahBabamlar, iki kız kardeşim orda ve bende oralardan ev istiyorum ki, istediğim zaman onlara yürüyerek gidebileyim
Şimdi mecbur eşime eşlik ediyorum, onunla çarşı gezip vakit geçiriyorum, her seferinde beni bırak geri gel al diyemiyorum
Gel gel bence hemen bu haftaHayırlı sabahlar kızlar
Gelsem mi karar veremiyorum, gelsem utanıyorum, gelmesem durum vahim
Kendimi toparlayım dedikçe bahanelerim bitmiyor
Tüm gece uyuyamadım, az daha uyuyum yoksa akşamı zor edeceğim
Harikasın canimmKilo bildirimi
Geçen hafta:65.1
Bugün: 64.7
Fark: -400 gr
Yüzde: 0.614
P Purple58 Ellssa kaptanlarım
64 leri görmek inanılmaz mutlu ediyor beni . 400 gr az olsa da emin adımlarla ilerlediğimi düşünüyorum. 4 gün sonra reglim hadi bakalım
Eki Görüntüle 3535164
Amaannn ne güzel eksi bu tebrikler canımGUnaydinlarrr
Gecen hafta 78.0
Bu hafta 76.4
Fark -1.600
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
Eki Görüntüle 3535165
Sağlık olsun kaptanım, tebrik ederim. Regl şişkinliğine rağmen artıya geçmemişsin.Kilo bildirimi
Geçen hafta 66.8
Bu hafta 66.75
Fark 0.05
Oran%0.072
Regl şişkinliğine yakalandım perşembe diyetisyen kontrolünde 6.15dim neyse sağlık olsun artık
Eki Görüntüle 3535118
Başlangıcın hayırlı olsun canım.günaydın
cumartesi tartısı ile açılışı yapayım dedim. başlangıç:71.95, takımlara alınıp alınmama konusunu kaptanlarıma bırakıyorum
Tebrik ederim kaptanım, buna da şükür dediğin gibi.Gram gram gidiyor mübarek neyse buna şükür
Gecen hafta 104.8
Bu hafta 104.6
Fark 200 gr cikk
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Bence harikasın canım, onca hareketsizlik ve babanın yoğun beslemelerine karşın çok az artı gelmişsin. Tebrik ederim.Kızlar tartildim tabiki artı çıktım ama beklediğim kadarda çok değil +750gr
En son 88.20 idim. Şimdi 88.95kg . 90 li seriye cikmamisim çok şükür. Son 4 gün kaçamak yapmasaydım sabit çıkabilirdim belki
Eki Görüntüle 3535130
Ellssa Boncuk2307
Tartı bozulmasını da hiç sevmem, inşallah güzel bir tartı alırsın kuşum.Kızlar benim tartım bozulduu 2gün tartılmıştımm amaa varmi önerdiğniz tartı blututlu memnun kaldıgınız
Cuamrtesi 69.4
Bugün 69.0
-400 gram
Böyle saymak zorundayım busıra tartı alana kadar ben olmayayım takımlarda ama hazırlığa alabilirsiniz Ellssa Boncuk2307
Tebrikler kaptanım.
Tebrikler canım, demek bir de regl olmasan ne eksiler gelecekmiş senden.Ben soookk bugün reglimin ikinci günü birde nasıl oldu bu anlamadim:))) neyse
geçen hafta 76.9
bugün 76
-900 gr
Ellssa
bluegreeneyes Eki Görüntüle 3535150
Ellerim kapanmıyor kaptanım, niye bu kadar şiştim anlamadım, gece 3te yattım. Eşimin söylemeyi unuttuğu bir şey yüzünden gece gece hazırlık yapmak zorunda kaldım. geç yatmak iyi gelmedi galiba. Ben de çok merak ediyorum.Cok.merak ediyorummm
Evet canım stres ve üzüntü çok etkiliyor. Ben en yakın arkadaşımı kaybettim aniden ve o dönem yaşadığım dengesizliği ve ağrılarımı çok iyi hatırlıyorum, hatta değerler o kadar etkilendi ki ameliyatla tiroit bezini almaya karar verdi doktor. Sonra durumu öğrenince biraz bekleyelim dedi, zamanla tedavilerle normale yakın değerlere döndük çok şükür. Sende de ciddi etkiler göstermiş, hep diyoruz ya sağlık her şeyden önemli diye. O yüzden stres olmamaya çalışmamız lazım.yediklerimiz ictiklerimiz mi bilmem ama stres aşırı etkiliyor. Baya stresli olduğum bir dönem kalp çarpıntısı, bir anda aşırı kilo verme ve sürekli herseye bağırır ağlar olmuştum. o zaman troid değerlerim alt üst olmuş farkında değilim. ilaç tedavisi uygulandı anca kendime gelmiştim. Şimdi çok şükür bende ilaçsız devam ediyorum. Yani baya bizi alt üst eden bir durum. Seninde ilaçsız devam etmene sevindim umarım böyle devam ederiz.