• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

GUnaydinlarrr
Gecen hafta 78.0
Bu hafta 76.4
Fark -1.600
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58
1000129705.jpg

yediklerimiz ictiklerimiz mi bilmem ama stres aşırı etkiliyor. Baya stresli olduğum bir dönem kalp çarpıntısı, bir anda aşırı kilo verme ve sürekli herseye bağırır ağlar olmuştum. o zaman troid değerlerim alt üst olmuş farkında değilim. ilaç tedavisi uygulandı anca kendime gelmiştim. Şimdi çok şükür bende ilaçsız devam ediyorum. Yani baya bizi alt üst eden bir durum. Seninde ilaçsız devam etmene sevindim umarım böyle devam ederiz.
Troid ilaclari birakiliyormu?
Ben bi baslayinca omur boyu kullanoliyo saniyodum

Kilo bildirimi
Geçen hafta 66.8
Bu hafta 66.75
Fark 0.05
Oran%0.072
Regl şişkinliğine yakalandım 🙈 perşembe diyetisyen kontrolünde 6.15dim neyse sağlık olsun artık
Eki Görüntüle 3535118
Moralini bozma canim
sebebini biliyosun zaten
Jaftaya faha fazla eksi gelir
Kızlar tartildim 🙈 tabiki artı çıktım ama beklediğim kadarda çok değil +750gr
En son 88.20 idim. Şimdi 88.95kg . 90 li seriye cikmamisim çok şükür. Son 4 gün kaçamak yapmasaydım sabit çıkabilirdim belki 😔
Eki Görüntüle 3535130

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Korktugun gibi olmadi canim
750 gr da 1 haftalik
Odemdir daha cabuk gider
Ben soookk bugün reglimin ikinci günü birde nasıl oldu bu anlamadim:))) neyse
geçen hafta 76.9
bugün 76
-900 gr

Ellssa Ellssa
bluegreeneyes bluegreeneyes Eki Görüntüle 3535150
Tebrik ederim canim cok iyi

Babamlar, iki kız kardeşim orda ve bende oralardan ev istiyorum ki, istediğim zaman onlara yürüyerek gidebileyim 🤲🏼
Şimdi mecbur eşime eşlik ediyorum, onunla çarşı gezip vakit geçiriyorum, her seferinde beni bırak geri gel al diyemiyorum
Yaa kiz kardeşine geldikçe bana da gelirsin inşallah 🥰
Hayırlı sabahlar kızlar 🥰🥰🥰
Gelsem mi karar veremiyorum, gelsem utanıyorum, gelmesem durum vahim😔
Kendimi toparlayım dedikçe bahanelerim bitmiyor 😔

Tüm gece uyuyamadım, az daha uyuyum yoksa akşamı zor edeceğim 🥰
Gel gel bence hemen bu hafta 🤭
Kilo bildirimi
Geçen hafta:65.1
Bugün: 64.7
Fark: -400 gr
Yüzde: 0.614
P Purple58 Ellssa Ellssa kaptanlarım 🌺
64 leri görmek inanılmaz mutlu ediyor beni . 400 gr az olsa da emin adımlarla ilerlediğimi düşünüyorum. 4 gün sonra reglim hadi bakalım 😌
Eki Görüntüle 3535164
Harikasın canimm❤️
GUnaydinlarrr
Gecen hafta 78.0
Bu hafta 76.4
Fark -1.600
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58
Eki Görüntüle 3535165
Amaannn ne güzel eksi bu tebrikler canım 👏👏

Kilo bildirimi
Geçen hafta 66.8
Bu hafta 66.75
Fark 0.05
Oran%0.072
Regl şişkinliğine yakalandım 🙈 perşembe diyetisyen kontrolünde 6.15dim neyse sağlık olsun artık
Eki Görüntüle 3535118
Sağlık olsun kaptanım, tebrik ederim. Regl şişkinliğine rağmen artıya geçmemişsin.
günaydın 🩷

cumartesi tartısı ile açılışı yapayım dedim. başlangıç:71.95, takımlara alınıp alınmama konusunu kaptanlarıma bırakıyorum 🩷
Başlangıcın hayırlı olsun canım.
Gram gram gidiyor mübarek neyse buna şükür
Gecen hafta 104.8
Bu hafta 104.6
Fark 200 gr cikk🥴
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Tebrik ederim kaptanım, buna da şükür dediğin gibi.
Kızlar tartildim 🙈 tabiki artı çıktım ama beklediğim kadarda çok değil +750gr
En son 88.20 idim. Şimdi 88.95kg . 90 li seriye cikmamisim çok şükür. Son 4 gün kaçamak yapmasaydım sabit çıkabilirdim belki 😔
Eki Görüntüle 3535130

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Bence harikasın canım, onca hareketsizlik ve babanın yoğun beslemelerine karşın çok az artı gelmişsin. Tebrik ederim.
Kızlar benim tartım bozulduu 2gün tartılmıştımm amaa varmi önerdiğniz tartı blututlu memnun kaldıgınız

Cuamrtesi 69.4
Bugün 69.0
-400 gram

Böyle saymak zorundayım busıra tartı alana kadar ben olmayayım takımlarda ama hazırlığa alabilirsiniz Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Tartı bozulmasını da hiç sevmem, inşallah güzel bir tartı alırsın kuşum.
Tebrikler kaptanım.
Ben soookk bugün reglimin ikinci günü birde nasıl oldu bu anlamadim:))) neyse
geçen hafta 76.9
bugün 76
-900 gr

Ellssa Ellssa
bluegreeneyes bluegreeneyes Eki Görüntüle 3535150
Tebrikler canım, demek bir de regl olmasan ne eksiler gelecekmiş senden.

yediklerimiz ictiklerimiz mi bilmem ama stres aşırı etkiliyor. Baya stresli olduğum bir dönem kalp çarpıntısı, bir anda aşırı kilo verme ve sürekli herseye bağırır ağlar olmuştum. o zaman troid değerlerim alt üst olmuş farkında değilim. ilaç tedavisi uygulandı anca kendime gelmiştim. Şimdi çok şükür bende ilaçsız devam ediyorum. Yani baya bizi alt üst eden bir durum. Seninde ilaçsız devam etmene sevindim umarım böyle devam ederiz.
Evet canım stres ve üzüntü çok etkiliyor. Ben en yakın arkadaşımı kaybettim aniden ve o dönem yaşadığım dengesizliği ve ağrılarımı çok iyi hatırlıyorum, hatta değerler o kadar etkilendi ki ameliyatla tiroit bezini almaya karar verdi doktor. Sonra durumu öğrenince biraz bekleyelim dedi, zamanla tedavilerle normale yakın değerlere döndük çok şükür. Sende de ciddi etkiler göstermiş, hep diyoruz ya sağlık her şeyden önemli diye. O yüzden stres olmamaya çalışmamız lazım.

Back