spor ne yapsam diye düşünen arkadaşlar okuyun isterseniz
seneler önce koşu bandı aldım arada bir her diyete spora başladığımda ilk zaman kullandım ama hep aynı yerde yürümekten sıkılıyordum. dizide izlesem müzkte dinlesem yok yani bi yerde tık diyodu spor yapmak içimden gelmiyordu. dışarda yürümenin keyfi başka tabi dışarda yürüme imkanınız varsa yürüyün:)
daha sonra bisiklet aldım
çocukluğumdan beri severim bisiklete binmeyi o yüzden biraz daha severek bindim ama oda sıkıyor bi yerden sonra. dizi izliyorum netten açıp ama inanılmaz popo ağrıtıyo :) yada benimki çok büyük o yüzden bilemiyorum
stepper aldım sonrada
1000 adım atmak bile yoruyordu beni bacaklarım çok kasılıyodu yürümekten bin kat daha yorucu ve sıkıcı :)
mekik aleti o eksik olsa olmazdı sanki :)
iyi bi alet ama normal 50 mekik çekmiş kadar olmak için 150 falan yapman lazım :)) boşuna para vermeyin aletsiz yapmak daha iyi hemde paranız cebinize kalır :)
twister
çok ucuza aldığım bi alet 15 20 lira bişeydi sanırım ama göbekte yanlarınız fışkırıyorsa 5 dk bile yapsanız baya farkediyor
sauna şort
niye aldım hatırlamıyorum bile :) 1 kere bile giymeden 3 sene durdu dolapta hiç denemedim bile
ama olsun şimdi işe yarıyor :)
veeeeee canıııımmmm trambolinimmmmmm
kendisiyle yeni tanıştık diyebirim 2 ay kadar olmuştur
hayatımda ilk kez sıkılmadan bıkmadan spor yapıyorum. ilk bikaç gün yapamadım beceremedim :) ve bacaklarım kasıldı. şimdyse zaman nasıl geciyor anlamıyorum :) açıyorum müziği ooooohhhh oyna zıpla dur:) hiç bu kadar eğlendiğimi bilmem :) akşamları yapıyorum genelde sporumu eşim gelip sesleniyor e daha bitmedimi diye bi bakıyorum 40 dk olmuş
ve gerçekten sıkılaştırıyor 2 ayda 6 kilo kadar verdim ama gören 10 15 kilo vermişsin diyor :) sauna şortumuda ilk defa kullanmaya başladım. malum sezeryan göbeğim var hemde kocaman ve ilk zıpladıgımda ağrı yaptı çünkü göbüşüm lömbürü lömbürü sallandı resmen :) sonra sauna şortum geldi aklıma iyice sardı beni zar zor kapattım fermuarını ama zıplarken göbeğimden dolayı çok rahat ettim ve deli gibi terletiyor şimdiyse tek seferde kapanıyor tabi :)
spor için sıkılıyor yapmak istemiyorsanız trambolini öneririm arkadaşlar :) bebeğim uyusada zıplasam diye dört gözle bekliyorum. biraz daha kilo verince güzel bir program çıkarıcam kendime band bisiklet mekik step ve trambolinle ozamana kadar full tramboline devam:)
merak edenlere söliim 90 liraya almıştım birde 6 taksit :) spor salonuna yazılmaktan daha iyi :)