• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Sabah
Önce dilim beyaz peynir 1dilim ekmek bal tereyağı . kardeşime kahvaltı yaptırırken 1 kruvasan yemişim minik olandan
Ara öğün tarçınlı süt

Öğlen
Nohutlu kabak 1 kase

Ara öğün yok

Akşam yemeğimi erken yedim 4.30 gibi

1 kaşık pilav
1 kase yoğurt
1 kaşık kabaklı nohut
1 sade soda

Şimdi de nesfit yiyorum 1 kase
Sporum da 1 saat yüzme ayrıca dünden beride annem ile dolap içlerini döküyoruz spor sayılır kısmen

Menun kizlar

Sabah
Yumurta haslamasi
2 zeytin
1 salatalık
Maydonoz
Acik cay bir bardak sekersiz
1 dilim tam bugday

Öğlen
Yoğurt çorbası
1 ksse salata
1 dilm tam bugday

Aksam
Lahana yemegi ( 1tabak)
1 kase cacik

Spor
45 dk yürüyüş 7bin adim

Su 3litre
Çok güzel bugünkü menünüz.
Şifa olsun inşallah

Menun kizlar

Sabah
Yumurta haslamasi
2 zeytin
1 salatalık
Maydonoz
1 dilim tam bugday

Öğlen
Yoğurt çorbası
1 ksse salata
1 dilm tam bugday

Aksam
Lahana yemegi ( 1tabak)
1 kase cacik

Spor
45 dk yürüyüş 7bin adim

Su 3litre
Bende lahana yemeğini merak ettim nasıl oluyor o birde öğlen menüde ekmek yemezsen daha iyi olur gibi onun yerine ya sade soda yada ayran soda kalsiyum kaynağı

Bende lahana yemeğini merak ettim nasıl oluyor o birde öğlen menüde ekmek yemezsen daha iyi olur gibi onun yerine ya sade soda yada ayran soda kalsiyum kaynağı
Canim ben diyetisyenimin listesini yapıyorum o bana 2 sabah 2 oglen vermesine ragmen ekmegi ben 1 er dilim yiyorum ekmek.yemegm zaman kabizlik cekiyorum :KK43:

Lahana yemegi

Ilk basta soganla Kıyma kavuruyorum sonra lahanalari ekliyip az Salçayla pisiiriyorum cok guzel oluyor yoğurtla

Canim ben diyetisyenimin listesini yapıyorum o bana 2 sabah 2 oglen vermesine ragmen ekmegi ben 1 er dilim yiyorum ekmek.yemegm zaman kabizlik cekiyorum :KK43:
Menünü diyetisyen ne şekilde veriyor mesela akşam yemeğini mercimek çorba olarak mı belirtiyor yada sadece çorba mı diyor

Menunuz guzel olmus.
teşekkrler canım
Muhteşem menu alkislar sanaa gelsin :KK9:
sanada teşekkr ederim canım:) iyiki konuyu açmışsın ;)
Menun kizlar

Sabah
Yumurta haslamasi
2 zeytin
1 salatalık
Maydonoz
1 dilim tam bugday

Öğlen
Yoğurt çorbası
1 ksse salata
1 dilm tam bugday

Aksam
Lahana yemegi ( 1tabak)
1 kase cacik

Spor
45 dk yürüyüş 7bin adim

Su 3litre
menünde adımında harika ;)

Menünü diyetisyen ne şekilde veriyor mesela akşam yemeğini mercimek çorba olarak mı belirtiyor yada sadece çorba mı diyor
Çorba diyor canim belirrmiyor butun corbalar serbest ;) ama genelde yogurt ve sebze corbasini öneriyor
teşekkrler canım

sanada teşekkr ederim canım:) iyiki konuyu açmışsın :KK66:

menünde adımında harika :KK66:
Cok sagol canim:KK200:
Kıymalı yemekleri pek yemem sevmem de ama denerim bir gün beyaz lahana değil mi ?
Beyaz lahana canim ;)

spor ne yapsam diye düşünen arkadaşlar okuyun isterseniz

seneler önce koşu bandı aldım arada bir her diyete spora başladığımda ilk zaman kullandım ama hep aynı yerde yürümekten sıkılıyordum. dizide izlesem müzkte dinlesem yok yani bi yerde tık diyodu spor yapmak içimden gelmiyordu. dışarda yürümenin keyfi başka tabi dışarda yürüme imkanınız varsa yürüyün:)

daha sonra bisiklet aldım
çocukluğumdan beri severim bisiklete binmeyi o yüzden biraz daha severek bindim ama oda sıkıyor bi yerden sonra. dizi izliyorum netten açıp ama inanılmaz popo ağrıtıyo :) yada benimki çok büyük o yüzden bilemiyorum :D

stepper aldım sonrada
1000 adım atmak bile yoruyordu beni bacaklarım çok kasılıyodu yürümekten bin kat daha yorucu ve sıkıcı :)

mekik aleti o eksik olsa olmazdı sanki :)
iyi bi alet ama normal 50 mekik çekmiş kadar olmak için 150 falan yapman lazım :)) boşuna para vermeyin aletsiz yapmak daha iyi hemde paranız cebinize kalır :)

twister
çok ucuza aldığım bi alet 15 20 lira bişeydi sanırım ama göbekte yanlarınız fışkırıyorsa 5 dk bile yapsanız baya farkediyor ;)

sauna şort
niye aldım hatırlamıyorum bile :) 1 kere bile giymeden 3 sene durdu dolapta hiç denemedim bile :D ama olsun şimdi işe yarıyor :)

veeeeee canıııımmmm trambolinimmmmmm
kendisiyle yeni tanıştık diyebirim 2 ay kadar olmuştur
hayatımda ilk kez sıkılmadan bıkmadan spor yapıyorum. ilk bikaç gün yapamadım beceremedim :) ve bacaklarım kasıldı. şimdyse zaman nasıl geciyor anlamıyorum :) açıyorum müziği ooooohhhh oyna zıpla dur:) hiç bu kadar eğlendiğimi bilmem :) akşamları yapıyorum genelde sporumu eşim gelip sesleniyor e daha bitmedimi diye bi bakıyorum 40 dk olmuş :D ve gerçekten sıkılaştırıyor 2 ayda 6 kilo kadar verdim ama gören 10 15 kilo vermişsin diyor :) sauna şortumuda ilk defa kullanmaya başladım. malum sezeryan göbeğim var hemde kocaman ve ilk zıpladıgımda ağrı yaptı çünkü göbüşüm lömbürü lömbürü sallandı resmen :) sonra sauna şortum geldi aklıma iyice sardı beni zar zor kapattım fermuarını ama zıplarken göbeğimden dolayı çok rahat ettim ve deli gibi terletiyor şimdiyse tek seferde kapanıyor tabi :)

spor için sıkılıyor yapmak istemiyorsanız trambolini öneririm arkadaşlar :) bebeğim uyusada zıplasam diye dört gözle bekliyorum. biraz daha kilo verince güzel bir program çıkarıcam kendime band bisiklet mekik step ve trambolinle ozamana kadar full tramboline devam:)
merak edenlere söliim 90 liraya almıştım birde 6 taksit :) spor salonuna yazılmaktan daha iyi :)

Nuffiun cok güzel gidiyosun.Nehirim38 menüsü nü göremedim isimi var acaba.benim kahvaltim :2 haşlanmış yumurta ,peynir ,2 zeytin ,ceviz badem ,5 adet sarma cay. Ikindinleyin misafirler vardi hic bisey yemedim .aAkşam 6 gibi barbunya ,1 kase yogurt, iki parca tavuk kizartma.

seneler önce koşu bandı aldım arada bir her diyete spora başladığımda ilk zaman kullandım ama hep aynı yerde yürümekten sıkılıyordum. dizide izlesem müzkte dinlesem yok yani bi yerde tık diyodu spor yapmak içimden gelmiyordu. dışarda yürümenin keyfi başka tabi dışarda yürüme imkanınız varsa yürüyün:)

çocukluğumdan beri severim bisiklete binmeyi o yüzden biraz daha severek bindim ama oda sıkıyor bi yerden sonra. dizi izliyorum netten açıp ama inanılmaz popo ağrıtıyo :) yada benimki çok büyük o yüzden bilemiyorum :KK70:

stepper aldım sonrada
1000 adım atmak bile yoruyordu beni bacaklarım çok kasılıyodu yürümekten bin kat daha yorucu ve sıkıcı :)

iyi bi alet ama normal 50 mekik çekmiş kadar olmak için 150 falan yapman lazım :)) boşuna para vermeyin aletsiz yapmak daha iyi hemde paranız cebinize kalır :)

twister
çok ucuza aldığım bi alet 15 20 lira bişeydi sanırım ama göbekte yanlarınız fışkırıyorsa 5 dk bile yapsanız baya farkediyor :KK66:

sauna şort
niye aldım hatırlamıyorum bile :) 1 kere bile giymeden 3 sene durdu dolapta hiç denemedim bile :KK70: ama olsun şimdi işe yarıyor :)

hayatımda ilk kez sıkılmadan bıkmadan spor yapıyorum. ilk bikaç gün yapamadım beceremedim :) ve bacaklarım kasıldı. şimdyse zaman nasıl geciyor anlamıyorum :) açıyorum müziği ooooohhhh oyna zıpla dur:) hiç bu kadar eğlendiğimi bilmem :) akşamları yapıyorum genelde sporumu eşim gelip sesleniyor e daha bitmedimi diye bi bakıyorum 40 dk olmuş :KK70: ve gerçekten sıkılaştırıyor 2 ayda 6 kilo kadar verdim ama gören 10 15 kilo vermişsin diyor :) sauna şortumuda ilk defa kullanmaya başladım. malum sezeryan göbeğim var hemde kocaman ve ilk zıpladıgımda ağrı yaptı çünkü göbüşüm lömbürü lömbürü sallandı resmen :) sonra sauna şortum geldi aklıma iyice sardı beni zar zor kapattım fermuarını ama zıplarken göbeğimden dolayı çok rahat ettim ve deli gibi terletiyor şimdiyse tek seferde kapanıyor tabi :)

spor için sıkılıyor yapmak istemiyorsanız trambolini öneririm arkadaşlar :) bebeğim uyusada zıplasam diye dört gözle bekliyorum. biraz daha kilo verince güzel bir program çıkarıcam kendime band bisiklet mekik step ve trambolinle ozamana kadar full tramboline devam:)
merak edenlere söliim 90 liraya almıştım birde 6 taksit :) spor salonuna yazılmaktan daha iyi :)
Ya bende sikiliyorum canim kosu bandi var mekik aleti vaar tvstr var plates setim var kondisyon bskletim var ama hala kocaman bi gobegim ve basenim var :KK43: sevmiyorum ya trampolin alsammi nekadar canim asaga ses gidermi

Nuffiun cok güzel gidiyosun.Nehirim38 menüsü nü göremedim isimi var acaba.benim kahvaltim :2 haşlanmış yumurta ,peynir ,2 zeytin ,ceviz badem ,5 adet sarma cay. Ikindinleyin misafirler vardi hic bisey yemedim .aAkşam 6 gibi barbunya ,1 kase yogurt, iki parca tavuk kizartma.
Cok guzel canim:KK9:

Ya bende skikyiorum csnim kosu bandi var mekik aleyi bar tvstr var plates setim var kondisyon bskletim var hala kovaman bi gobegim ve basenim var :KK43: sevmiyorum ya trampolin alsammi nekadar canim asaga ses gidermi
valla canım aynen öyle köşede durup duruyorlar hepsi çünkü sıkıcı ve zor geliyor yapması hatta bazen işkence...
trambolinde aşağı falan ses gitmez canım nerdeyse hiç sesi bile çıkmıyor bitek yaylardan biraz ses geliyor oda ben ağırım diye herhalde :) ama müzik açıkken hiç duyulmuyor bile :)
ben 90 tl ye aldım canım gittigidiyordan 15 tl taksitle ödüyorum . hem eğleniyorum hemde zayıflıyorum :) selülütlerim baya bi gitti yarı yarıya diyebilrim şu 2 ayda

çocukluğumdan beri severim bisiklete binmeyi o yüzden biraz daha severek bindim ama oda sıkıyor bi yerden sonra. dizi izliyorum netten açıp ama inanılmaz popo ağrıtıyo :) yada benimki çok büyük o yüzden bilemiyorum :KK70:

stepper aldım sonrada

twister
çok ucuza aldığım bi alet 15 20 lira bişeydi sanırım ama göbekte yanlarınız fışkırıyorsa 5 dk bile yapsanız baya farkediyor :KK66:

sauna şort
niye aldım hatırlamıyorum bile :) 1 kere bile giymeden 3 sene durdu dolapta hiç denemedim bile :KK70: ama olsun şimdi işe yarıyor :)

hayatımda ilk kez sıkılmadan bıkmadan spor yapıyorum. ilk bikaç gün yapamadım beceremedim :) ve bacaklarım kasıldı. şimdyse zaman nasıl geciyor anlamıyorum :) açıyorum müziği ooooohhhh oyna zıpla dur:) hiç bu kadar eğlendiğimi bilmem :) akşamları yapıyorum genelde sporumu eşim gelip sesleniyor e daha bitmedimi diye bi bakıyorum 40 dk olmuş :KK70: ve gerçekten sıkılaştırıyor 2 ayda 6 kilo kadar verdim ama gören 10 15 kilo vermişsin diyor :) sauna şortumuda ilk defa kullanmaya başladım. malum sezeryan göbeğim var hemde kocaman ve ilk zıpladıgımda ağrı yaptı çünkü göbüşüm lömbürü lömbürü sallandı resmen :) sonra sauna şortum geldi aklıma iyice sardı beni zar zor kapattım fermuarını ama zıplarken göbeğimden dolayı çok rahat ettim ve deli gibi terletiyor şimdiyse tek seferde kapanıyor tabi :)

2 spor salonu değiştiren biri olarak kesinlikle trambolin ve yüzme diğerleri çok sıkıyor bir süre sonra

Menun kizlar

Sabah
Yumurta haslamasi
2 zeytin
1 salatalık
Maydonoz
1 dilim tam bugday

Öğlen
Yoğurt çorbası
1 ksse salata
1 dilm tam bugday

Aksam
Lahana yemegi ( 1tabak)
1 kase cacik

Spor
45 dk yürüyüş 7bin adim

Su 3litre
Masalim menunu cok begendim bugunku favorim sensin:KK19:

2 spor salonu değiştiren biri olarak kesinlikle trambolin ve yüzme diğerleri çok sıkıyor bir süre sonra
aynen canım. o yzden valla spor salonuna yazılıp her ay para vermektense trambolin almak daha mantıklı hem senelerce sende kalıyo. ben spor salonuna hiç gitmedim belkide kilomdan utandım bilemiyorum :S o yüzden tek tek alet aldım ama hiç birinde bu kadar istikrarlı olamadım

valla canım aynen öyle köşede durup duruyorlar hepsi çünkü sıkıcı ve zor geliyor yapması hatta bazen işkence...
trambolinde aşağı falan ses gitmez canım nerdeyse hiç sesi bile çıkmıyor bitek yaylardan biraz ses geliyor oda ben ağırım diye herhalde :) ama müzik açıkken hiç duyulmuyor bile :)
ben 90 tl ye aldım canım gittigidiyordan 15 tl taksitle ödüyorum . hem eğleniyorum hemde zayıflıyorum :) selülütlerim baya bi gitti yarı yarıya diyebilrim şu 2 ayda
Ya guzelmis kuzum bende kiloluyum ya yırtılmaz dimi kuzu ☺☺

Back