• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Bu arada menumu yazmayı unuttum
Kalkınca 2 kuru kayısı üstüne 1 bardak su
Kahvaltı
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalk
1 haslama yumurta
2kupa az şekerli çay
Ekmek
Öğlen
Haslanmis patates yogurt
Akşam
Çorba
Ara
Süt
Son olarakta yogurt kürü
Bugün temizlik gunumdu biraz geçiştirmece oldu menüler
Afiyet olsun canim cok guzel ;)

Sabahleyin göbeğime ve üst bacagima biberiye yağı sürüp strec film ile sardım ama belime sarmadım eliptik yaparken saricam orayada ...sonra 40 dakika pilatesimi yaptım yoğurt kurumu yedim ....

Cevizli suyumu hazırlamayı unutmusum öğlen icicem onu şimdi kahvaltı hazirlicam sonra bebegimi uyutup eliptik yaparım ...

Kızlar yeni uygulamam biberiye yağı aldım dün 20 ml bakalım ise yarayacakmi internette 1 buçuk haftada incelttigini iddaa edenler olmuş hemde 5 cm :eek:

Günaydın kızlar;
Öyle yorulunca dün deliksiz uyumuşum ancak kalktım.
İki gün kurusu ve bitki çayı ile güne başladım şimdi kahvaltı hazırlamaya gideceğim

Pazar günü dikkatli olalım cısss yiyecekleer yemeyelim ya da azıcık yiyelim. İstanbulda pırıl pırıl bir hava var tam yürümelik çocukları parka götürmelik.
Kilo verme açısından çok önemli olan D vitamini almak için harika bir gün..

Hadi herkes dışarı..

Benim 12:00 den sonra yine dersler ile dolu Akşam 20:00 gibi yazarım..
Bi de doğum günü var sadece selam verip kaçmam lazım yoksaa nı nn nııınnn :skandal:

Nehirim38 islerinde kolayliklar dilerim.Sen ben bide nuffiun ayni gruptayiz sizi daha dikkatli takip ediyorum diger kizlarinkinide okuyorum. Hiç kilo veremiycem diye düşünme bercez inş ben bu ladar yemeyle 3 cocukla ve gece bazen uykusulukla hafyada sadece 100 gram vereboliyorum olsun eşim nasıl dalga geçiyor verdinmi 100 gram diye ben annemde sirt üstü yattım doğuma kadar eve geldigimde esim 89 kilo ben 95.4 kiloydum ben 100 gramlar ile 85.9 o 93 oldu.Sirf buraya yazacam diye yemiyorum çoğu seyi tabi başta sagligim için ve dolabimdaki içine giremedigim kıyafetler im için işe baslayana kadar vercem hepsini ins

Sen dene canım daha önce bende duymuştum biberiye yağını Sende işe yararsa ben alırım :KK66:
İnterntte arastirdim haftada 2 kere kullanın cilde zarar verir demiş karar verememdim hergun mu yapsam acaba

Askts bahsetmis D vitamini eksikligi kilo vermeye cok engel bemde pco var onada sebep oluyormuş benimki düşük ben tüp alıp içiyorum. Bide ben 2 öğün beslenmeyi seviyorum. Peygamberimiz 2 öğün beslenirmis.Ibni Sina 3 üncü öğün hastaliktir diyor.Ama bide kişiye özel diye bi durum var kişi et ve yumurta yiyemiyorsa nasıl Karatay yapsin.Cocuklugumdan beri şişman ve diyet yapan biri olarak artik sağlıklı yasam diyorum.Paketlenmis ürün leri tuketmiyorum.Su tüketimine dikkat ediyorum ve akşam geç vakitte yemek yemiyorum cok acikirsam tarçınlı süt içiyorum. Ha bazen dayanamiyorum annemin su böreğini görünce götürürüm nihayeti insanim.hepinize tatli pazarlar diliyorum.

Twister mukemel canim simitler yok oluyor kizlar hepimiz twistra baslayalimmi?
Hemen nereye attiysam bulup cikartayim twisterimi. Kac dk yapmak kazim acaba. Bugunden itibaren diger saliya kadar deneyecegim insallah

Günaydın kızlar;
Öyle yorulunca dün deliksiz uyumuşum ancak kalktım.
İki gün kurusu ve bitki çayı ile güne başladım şimdi kahvaltı hazırlamaya gideceğim

Pazar günü dikkatli olalım cısss yiyecekleer yemeyelim ya da azıcık yiyelim. İstanbulda pırıl pırıl bir hava var tam yürümelik çocukları parka götürmelik.
Kilo verme açısından çok önemli olan D vitamini almak için harika bir gün..

Hadi herkes dışarı..

Benim 12:00 den sonra yine dersler ile dolu Akşam 20:00 gibi yazarım..
Bi de doğum günü var sadece selam verip kaçmam lazım yoksaa nı nn nııınnn :skandal:
Arkadasim ya bu pazarlar daha dogrsusu hafta sonlari mahvediyor benim diyeti. Kayinvalidemdeyim tabii ciss lar okdu ama yinede dikkat etmeye calisiyorum.

Nehirim38 islerinde kolayliklar dilerim.Sen ben bide nuffiun ayni gruptayiz sizi daha dikkatli takip ediyorum diger kizlarinkinide okuyorum. Hiç kilo veremiycem diye düşünme bercez inş ben bu ladar yemeyle 3 cocukla ve gece bazen uykusulukla hafyada sadece 100 gram vereboliyorum olsun eşim nasıl dalga geçiyor verdinmi 100 gram diye ben annemde sirt üstü yattım doğuma kadar eve geldigimde esim 89 kilo ben 95.4 kiloydum ben 100 gramlar ile 85.9 o 93 oldu.Sirf buraya yazacam diye yemiyorum çoğu seyi tabi başta sagligim için ve dolabimdaki içine giremedigim kıyafetler im için işe baslayana kadar vercem hepsini ins
Valla haklisn canim bende cok yoruluyorum. Msallah sende 3 cocukmus. Bende de 2 tane. Onlar ev isleri yemek okul derken cok zorlaniyorum. Yemek yapmak bile zor geliyor bazen. Evlendigim kilo ile simdiki kilom aradinda 18 kilo var. Tabii ayni kiloma geri donemem belki ama bu kiloda kalmak istemiyorum. İki dogumda kalan kilolar yapisti artik gitsin ya insallah

Askts bahsetmis D vitamini eksikligi kilo vermeye cok engel bemde pco var onada sebep oluyormuş benimki düşük ben tüp alıp içiyorum. Bide ben 2 öğün beslenmeyi seviyorum. Peygamberimiz 2 öğün beslenirmis.Ibni Sina 3 üncü öğün hastaliktir diyor.Ama bide kişiye özel diye bi durum var kişi et ve yumurta yiyemiyorsa nasıl Karatay yapsin.Cocuklugumdan beri şişman ve diyet yapan biri olarak artik sağlıklı yasam diyorum.Paketlenmis ürün leri tuketmiyorum.Su tüketimine dikkat ediyorum ve akşam geç vakitte yemek yemiyorum cok acikirsam tarçınlı süt içiyorum. Ha bazen dayanamiyorum annemin su böreğini görünce götürürüm nihayeti insanim.hepinize tatli pazarlar diliyorum.
Canim bende de pko var.d vit. eksikligi var.damla verdi doktor 18 lerden 25 e cikti anca.tup iciyorum deyince merak ettim

Kırmızı biber jeliyle aynimi cnm bu dedigin
Benim tam bi bilgim Yok canım biberiye yağı diye duydum ben annemin arkadaşı yapıyordu biberiye yağını sürüp streç sarıp spor yapıyorum diyordu...
Bi ara tvdede duymuştum...

Bugün mutfak camlarımı sildim eşim ile üstüne balık ve kalamar kızarttık : )
Sabah
2 tost / salatalık / domates / çay
Ara öğün ve öğle yemeğim yok
Akşam üstü sade kahve
Akşam
3 dil balığı / 3 çatal patates kızartması 3 halka kalamar / bolca roka salatası ve soğan salatası
Akşam gibi de 1 kase sütsüz nesfit ve çay erken yemek yediğim için çok acıktım

Kahvaltı
Peynir
Zeytin
Çay 2 kupa az şekerli
Ekmek
Ara
1 muz
Öğle
2 ince dilim pizza
Ara
1 avuç beyaz leblebi
Akşam
Bi kase çorba
Bi tabak kabak
Bi kasik makarna

Merhaba;
Cısslara dikkat derken kendim dikkat edemedim:(
Saat 21:00 de eve geldim. Bütün gün dışarıda çok acıktım bi de

Sabah kalkınca 1 kayısı 1 bardak bitki çayı

Kahvaltı: Sabah 10:30
2 dilim kepek ekmeği
2 kk peynir
2 salatalık
1 avuç nane
1 avuç maydanoz
8-9 tane kızarmış patates o kadar da biber
ekmeğin birinin kenarına sürülmüş 1 çay kaşığı tereyağı ve 1 çay kaşığı erik reçeli

Öğlen yok
17:00 gibi limonlu form bisküvi ve sade türk kahvesi

21:00 karnıyarık
ve 3 kaşık pilav

1 dilim de köy ekmeği
(çcık çcık cık olmadı bugün)
Hala da açım var ya
Gece yatarken kefir içerim artık

İyi geceler

Selam kızlar dunden beri banladim kaldim baska bi sayfa da tartisma oldu daha dogru benle alakali olmayan yorumu benim yaptigimi sandilar bende atarli konustum veee baaan yedim neyse....

Sabah kahvaltim superdi kaymak recel bal yumurta peynir cesitleri valla aksama kadar yemek yemedim

Aksam yemegimde mangaldi

Back