• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

kızlar bebeğimi kaybettim. kalbi durmuş geçen hafta. kürtajdan çıktım şimdi. birkaç gün toparlanayım, bomba gibi geliyorum geri. bekleyin beni.
haberi ilk sizinle paylaşmıştım, o yüzden size haber vermek boynumun borcu gibi hissediyorum. kendinize iyi bakın.
Çok üzüldüm canım 😔

Mirabaa herkese. Buz gibi havada yürüyüşteyim şu an kızlar. Parmaklarım donuyor bu mesajı yazarken 🤣 ama olsun beni izlemeyin diye iki çiziktireyim dedim 😂
Menüm berbat ötesi. Yine de yazayım mi? Bari dedim yürüyeyim de aldığım sekiz bin on beş kalorinin 15i gitsin 😅
Yaz yaz ki düzelsin zamanla:KK66:
10.01.2025 Cuma

16.30
4 adet kaşarlı köfte
2 yk bulgur pilavı
1 kase yeşil salata
1 ayran

Su: 2,5 lt
Spor: 45 dk yoga ve 7.575 adım

@bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Eki Görüntüle 3534979
Süpersin canım:KK200:
Ben de dün 16:00 dan sonra tutsaymışım şu kör boğazımı çok güzel kilo gidiyormuş. Gece film izlerken az bir miktar kayısı çekirdeği yedim:KK67:
Güzel menü olmuş canım. Yazmamişsin ama çay kahve mi cok iciyorsun acaba uykusuzluktan kurtulursun umarım bir an önce 🙏

Geçmiş olsun, antibiyotik kullananlara pre-probiyotik alın diyorlar, hatırlatayım dedim canım.

Cok az geldi beşiktaşlim yediklerin bana
Çok teşekkür ederim :KK200:

Dün ki menümü yazayım bildirim yapmadan.
Oruçlu idim yine
Sahurda bir adet haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
2 parça peynir
Çatal ucuyla helva
Akşam
2 adet karnıyarık
1 dilim tam yiyemedim ekmek
Sonrası bolca çay
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58
Çok yorgundum karne haftası gözlerimi açamadım. Sızıp kalmışım kusura bakmayın kızlar menü bugüne kaldı.

Kızlar benim tartım bozulduu 2gün tartılmıştımm amaa varmi önerdiğniz tartı blututlu memnun kaldıgınız

Cuamrtesi 69.4
Bugün 69.0
-400 gram

Böyle saymak zorundayım busıra tartı alana kadar ben olmayayım takımlarda ama hazırlığa alabilirsiniz Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Ben aldım canım yaklaşık iki sene önce. Fiyatı da uygundu diğerlerine göre. Şarjlı pili bitti derdi de olmuyor.

100 gr olsun bizim olsun kaptanim bu sıra biraz kaçırdın ya bide ama toparlarız
Ben soookk bugün reglimin ikinci günü birde nasıl oldu bu anlamadim:))) neyse
geçen hafta 76.9
bugün 76
-900 gr

Ellssa Ellssa
@bluegreeneyes Eki Görüntüle 3535150
Yaa bak bide dün o kadar yemeğe rağmen 🥰👏💙
Bende merkezdeyim, evimiz yeni klavuz tarafında
Bende kumetteyim

Evett tam da ordaydim. 4. takımı çok severdim. Özge vardı hatırlıyor musunbizim kaptan ☺️
Sevindim canım seni gördüğüme.
Ayy hatırlamaz mıyım çoook severdim özge kaptanımı da ♥️ nerelerde şimdi haberin var mı ben tekrar dördüncü takıma gireyim dedim ama kapanmış çok üzülmüştüm bir daha yapılmayacağına
Sonra burayı buldum burası da çok güzel herkes birbirine destek oluyor burasıyla da bi 4 kilo verdim devam 🥰

Geçmiş olsun çok.

Güzel menü olmuş canım. Yazmamişsin ama çay kahve mi cok iciyorsun acaba uykusuzluktan kurtulursun umarım bir an önce 🙏

Geçmiş olsun, antibiyotik kullananlara pre-probiyotik alın diyorlar, hatırlatayım dedim canım.

Cok az geldi beşiktaşlim yediklerin bana
Aa evet çok iyi hatırlattın bitince başlayacağım 🌺

Menümü yazayım bari, sporu sonra eklerim. Bir de menüdeki miktarlar için açıklama yapmam lazım. İki ana, bir ara öğün yapmam lazım listeme göre fakat ben bugün tek öğün yapabildim, o yüzden diyetisyenin önerisiyle tüm öğünlerdeki almam gerekeni bu tek öğüne topladık.

10 Ocak Cuma menüsü
10.30 şekersiz sütsüz granül kahve

16.00 tek öğün
Yemek öncesi zerdaçallı, karabiberli limonlu ılık su.
3 dilim çok tahıllı ekmek, 2 kaşık lor 2 yumurta ve maydanoz ile omlet, 5 zeytin, 2 dilim peynir, domates biber, şekersiz çay. 30 adet yer fıstığı (tüm kuruyemiş hakkımı bu şekilde toparladık), 3 yer kirazı kurusu.

Su 3 lt
Afiyet olsun canım
ve kaç gündür kabızlıkla uğraşıyorum nasıl olsa artık geliyor diye yiyeyim dedim.ama yiyemedim çünkü boyun fıtığı ağrım feci şekilde arttı mide bulantısı ve baş boyun ağrısı ile günü kapatıyorum. sadece 1 çatal pastadan alabildim. Eğer bu durum olmadaydi ne yalan söyleyeyim yiyecektim çünkü tatlı krizine girmistim🙈 neyse ins bu yememem yarina eksi olarak yansır diyorumm:) Ellssa Ellssa @bluegreeneyes arke arke
Çok geçmiş olsun
10.01.25
08.30
1 parça peynir, 1 muz , az leblebi

12.30
Yarım avokado ve maydanoz ile salata, 7 mercimekli sarma, domates,zeytin, 1 dilim ekmek

16.00 1 mandalina az leblebi
18.30
Fırında 3 köfte ve patates biber, 1 dilim ekmek, domates ,soğan (aslında canım hamburger istedi ama iş çıkışı kafeye geçsem yağlı falan yedikten sonra pişman olacaktım fırına attım çok güzel oldu, kızım da bayıldı )
1 Barak karadut özü şekersiz sulandirdim

Uyanınca yarım elma yedim 🙄
Şu:2 lt olmuştur. Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canım
Iyi geceler kizlar
2 gundur cok yogundum
Manti yaptik
Ve sarma sardik baya bi buzluk icin
Dunun menusunu yazmayi unutmusum
Hemen yaziyorum
Ramazan hazırlığı galiba
9 ocak persembe

12 gibi
Tavuklu salata bir kase
2 wasa
1Dlm kasar peynir

18.30
Yine 1 kase tavuklu salata(bu ara kurtaricim oldu)
2kofte
2Wasa
35dk eliptik bisiklet
Ayriyetten 8.280 adim
Afiyet olsun
10.ocak cuma

12.00
4wasa
2dlm krem peynir
1 avuc findik

17.30
5 sarma
Salata

Su 2lt
5.900 adim
Afiyet olsun
10.01.2025
Kahvaltı 13.00
2 dilim karabuğday ekmeği, salatalık, peynir,
Ara Öğün 16.00
1 muz
Akşam Yemeği 19.00
1 kase sulu köfte, 2 çatall makarna, sebzeli mantar sote,az pırasa yemeği kalmıştı 1-2 çatal ondan aldım.
2 lt su - 3393 adım
Ellssa Ellssa @bluegreeneyes P Purple58
Afiyet olsun canım

peki o dönem nasıldı değerler gerçekten bir faydası oldu mu? Solgarin selenyumunu alırım diye düşünüyorum.
Faydası oldu mu emin değilim canım. Benim tiroitte kitle de var. Aynı zamanda o dönem tiroit iltihabı da vardı, kortizon tedavisi falan uygulandı. Hormon ilacı da kullandım. Yani hangi yöntem işe yaradı bilmiyorum. Uzun süredir değerlerim aşırı oynamıyor, ilaçsız ve diyetsiz devam ediyorum.

Günaydın kızlar hemen dünkü menümü yazayım sonra bildirim
P Purple58 Ellssa Ellssa kaptanlarım 🌺

Sabah 7.30
1 yumurta

Öğle:12.30
1 kenarları alınmış kaşarlı pide(öğlen yemekte o vardı parça parça yedim)
1 kase yeşil salata

Ara:16 civarı
1 mandalina

Akşam 19.30
1 p mantarlı ızgara köfte

Su:2 lt
Adım: 7000

100 gr olsun bizim olsun kaptanim bu sıra biraz kaçırdın ya bide ama toparlarız

Yaa bak bide dün o kadar yemeğe rağmen 🥰👏💙

Bende kumetteyim
Babamlar, iki kız kardeşim orda ve bende oralardan ev istiyorum ki, istediğim zaman onlara yürüyerek gidebileyim 🤲🏼
Şimdi mecbur eşime eşlik ediyorum, onunla çarşı gezip vakit geçiriyorum, her seferinde beni bırak geri gel al diyemiyorum

Ya telefonu şarja takıp bebeler uyuyunca direk yattım cevap da veremedim sana. Yazdım diye hatırlıyorum ama yazmadıysam tuü bana yazılmaz mi eksilere hiç 🤭🤭 çok iyi ilerliyorsun bence bugün çok güzel eksi göreceğiz senden
Canın sağolsun kuşum🥰 yeni uyandım şişliklerim insin, wc hallolsun tartilayim.
Günaydın kızlar mutlu sabahlar yoldayız son 100km. Kaptanlarjm sizin içinde uygun ise tartilip takımlara girmek istiyorum. Eğer takımlar uygun olmuyorsa ( kurallara uygun degilse) hazırlıkta olur . Siz karar verin 🤲💞 Ellssa Ellssa , Boncuk2307 Boncuk2307
Şimdiye evine varmissindir, hoş geldin diyorum canım 💕

Faydası oldu mu emin değilim canım. Benim tiroitte kitle de var. Aynı zamanda o dönem tiroit iltihabı da vardı, kortizon tedavisi falan uygulandı. Hormon ilacı da kullandım. Yani hangi yöntem işe yaradı bilmiyorum. Uzun süredir değerlerim aşırı oynamıyor, ilaçsız ve diyetsiz devam ediyorum.

yediklerimiz ictiklerimiz mi bilmem ama stres aşırı etkiliyor. Baya stresli olduğum bir dönem kalp çarpıntısı, bir anda aşırı kilo verme ve sürekli herseye bağırır ağlar olmuştum. o zaman troid değerlerim alt üst olmuş farkında değilim. ilaç tedavisi uygulandı anca kendime gelmiştim. Şimdi çok şükür bende ilaçsız devam ediyorum. Yani baya bizi alt üst eden bir durum. Seninde ilaçsız devam etmene sevindim umarım böyle devam ederiz.

Kilo bildirimi
Geçen hafta:65.1
Bugün: 64.7
Fark: -400 gr
Yüzde: 0.614
P Purple58 Ellssa Ellssa kaptanlarım 🌺
64 leri görmek inanılmaz mutlu ediyor beni . 400 gr az olsa da emin adımlarla ilerlediğimi düşünüyorum. 4 gün sonra reglim hadi bakalım 😌
IMG_4425.jpeg

Back