- 18 Mart 2018
- 30.546
- 121.470
- 598
- 35
Bende merkezdeyim, evimiz yeni klavuz tarafındaMerkezdeyimm ay inşallah cok isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende merkezdeyim, evimiz yeni klavuz tarafındaMerkezdeyimm ay inşallah cok isterim
Çok üzüldüm canımkızlar bebeğimi kaybettim. kalbi durmuş geçen hafta. kürtajdan çıktım şimdi. birkaç gün toparlanayım, bomba gibi geliyorum geri. bekleyin beni.
haberi ilk sizinle paylaşmıştım, o yüzden size haber vermek boynumun borcu gibi hissediyorum. kendinize iyi bakın.
Yaz yaz ki düzelsin zamanlaMirabaa herkese. Buz gibi havada yürüyüşteyim şu an kızlar. Parmaklarım donuyor bu mesajı yazarken ama olsun beni izlemeyin diye iki çiziktireyim dedim
Menüm berbat ötesi. Yine de yazayım mi? Bari dedim yürüyeyim de aldığım sekiz bin on beş kalorinin 15i gitsin
Süpersin canım10.01.2025 Cuma
16.30
4 adet kaşarlı köfte
2 yk bulgur pilavı
1 kase yeşil salata
1 ayran
Su: 2,5 lt
Spor: 45 dk yoga ve 7.575 adım
@bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Eki Görüntüle 3534979
Çok teşekkür ederimGüzel menü olmuş canım. Yazmamişsin ama çay kahve mi cok iciyorsun acaba uykusuzluktan kurtulursun umarım bir an önce
Geçmiş olsun, antibiyotik kullananlara pre-probiyotik alın diyorlar, hatırlatayım dedim canım.
Cok az geldi beşiktaşlim yediklerin bana
Ben aldım canım yaklaşık iki sene önce. Fiyatı da uygundu diğerlerine göre. Şarjlı pili bitti derdi de olmuyor.Kızlar benim tartım bozulduu 2gün tartılmıştımm amaa varmi önerdiğniz tartı blututlu memnun kaldıgınız
Cuamrtesi 69.4
Bugün 69.0
-400 gram
Böyle saymak zorundayım busıra tartı alana kadar ben olmayayım takımlarda ama hazırlığa alabilirsiniz Ellssa Boncuk2307
100 gr olsun bizim olsun kaptanim bu sıra biraz kaçırdın ya bide ama toparlarız
Yaa bak bide dün o kadar yemeğe rağmenBen soookk bugün reglimin ikinci günü birde nasıl oldu bu anlamadim:))) neyse
geçen hafta 76.9
bugün 76
-900 gr
Ellssa
@bluegreeneyes Eki Görüntüle 3535150
Bende kumetteyimBende merkezdeyim, evimiz yeni klavuz tarafında
Ayy hatırlamaz mıyım çoook severdim özge kaptanımı da nerelerde şimdi haberin var mı ben tekrar dördüncü takıma gireyim dedim ama kapanmış çok üzülmüştüm bir daha yapılmayacağınaEvett tam da ordaydim. 4. takımı çok severdim. Özge vardı hatırlıyor musunbizim kaptan
Sevindim canım seni gördüğüme.
Aa evet çok iyi hatırlattın bitince başlayacağımGeçmiş olsun çok.
Güzel menü olmuş canım. Yazmamişsin ama çay kahve mi cok iciyorsun acaba uykusuzluktan kurtulursun umarım bir an önce
Geçmiş olsun, antibiyotik kullananlara pre-probiyotik alın diyorlar, hatırlatayım dedim canım.
Cok az geldi beşiktaşlim yediklerin bana
Afiyet olsun canımMenümü yazayım bari, sporu sonra eklerim. Bir de menüdeki miktarlar için açıklama yapmam lazım. İki ana, bir ara öğün yapmam lazım listeme göre fakat ben bugün tek öğün yapabildim, o yüzden diyetisyenin önerisiyle tüm öğünlerdeki almam gerekeni bu tek öğüne topladık.
10 Ocak Cuma menüsü
10.30 şekersiz sütsüz granül kahve
16.00 tek öğün
Yemek öncesi zerdaçallı, karabiberli limonlu ılık su.
3 dilim çok tahıllı ekmek, 2 kaşık lor 2 yumurta ve maydanoz ile omlet, 5 zeytin, 2 dilim peynir, domates biber, şekersiz çay. 30 adet yer fıstığı (tüm kuruyemiş hakkımı bu şekilde toparladık), 3 yer kirazı kurusu.
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
Çok geçmiş olsunve kaç gündür kabızlıkla uğraşıyorum nasıl olsa artık geliyor diye yiyeyim dedim.ama yiyemedim çünkü boyun fıtığı ağrım feci şekilde arttı mide bulantısı ve baş boyun ağrısı ile günü kapatıyorum. sadece 1 çatal pastadan alabildim. Eğer bu durum olmadaydi ne yalan söyleyeyim yiyecektim çünkü tatlı krizine girmistim neyse ins bu yememem yarina eksi olarak yansır diyorumm:) Ellssa @bluegreeneyes arke
Afiyet olsun canım10.01.25
08.30
1 parça peynir, 1 muz , az leblebi
12.30
Yarım avokado ve maydanoz ile salata, 7 mercimekli sarma, domates,zeytin, 1 dilim ekmek
16.00 1 mandalina az leblebi
18.30
Fırında 3 köfte ve patates biber, 1 dilim ekmek, domates ,soğan (aslında canım hamburger istedi ama iş çıkışı kafeye geçsem yağlı falan yedikten sonra pişman olacaktım fırına attım çok güzel oldu, kızım da bayıldı )
1 Barak karadut özü şekersiz sulandirdim
Uyanınca yarım elma yedim
Şu:2 lt olmuştur. Ellssa Boncuk2307
Ramazan hazırlığı galibaIyi geceler kizlar
2 gundur cok yogundum
Manti yaptik
Ve sarma sardik baya bi buzluk icin
Dunun menusunu yazmayi unutmusum
Hemen yaziyorum
Afiyet olsun9 ocak persembe
12 gibi
Tavuklu salata bir kase
2 wasa
1Dlm kasar peynir
18.30
Yine 1 kase tavuklu salata(bu ara kurtaricim oldu)
2kofte
2Wasa
35dk eliptik bisiklet
Ayriyetten 8.280 adim
Afiyet olsun10.ocak cuma
12.00
4wasa
2dlm krem peynir
1 avuc findik
17.30
5 sarma
Salata
Su 2lt
5.900 adim
Afiyet olsun canım10.01.2025
Kahvaltı 13.00
2 dilim karabuğday ekmeği, salatalık, peynir,
Ara Öğün 16.00
1 muz
Akşam Yemeği 19.00
1 kase sulu köfte, 2 çatall makarna, sebzeli mantar sote,az pırasa yemeği kalmıştı 1-2 çatal ondan aldım.
2 lt su - 3393 adım
Ellssa @bluegreeneyes P Purple58
Faydası oldu mu emin değilim canım. Benim tiroitte kitle de var. Aynı zamanda o dönem tiroit iltihabı da vardı, kortizon tedavisi falan uygulandı. Hormon ilacı da kullandım. Yani hangi yöntem işe yaradı bilmiyorum. Uzun süredir değerlerim aşırı oynamıyor, ilaçsız ve diyetsiz devam ediyorum.peki o dönem nasıldı değerler gerçekten bir faydası oldu mu? Solgarin selenyumunu alırım diye düşünüyorum.
Babamlar, iki kız kardeşim orda ve bende oralardan ev istiyorum ki, istediğim zaman onlara yürüyerek gidebileyim100 gr olsun bizim olsun kaptanim bu sıra biraz kaçırdın ya bide ama toparlarız
Yaa bak bide dün o kadar yemeğe rağmen
Bende kumetteyim
Canın sağolsun kuşum yeni uyandım şişliklerim insin, wc hallolsun tartilayim.Ya telefonu şarja takıp bebeler uyuyunca direk yattım cevap da veremedim sana. Yazdım diye hatırlıyorum ama yazmadıysam tuü bana yazılmaz mi eksilere hiç çok iyi ilerliyorsun bence bugün çok güzel eksi göreceğiz senden
Şimdiye evine varmissindir, hoş geldin diyorum canımGünaydın kızlar mutlu sabahlar yoldayız son 100km. Kaptanlarjm sizin içinde uygun ise tartilip takımlara girmek istiyorum. Eğer takımlar uygun olmuyorsa ( kurallara uygun degilse) hazırlıkta olur . Siz karar verin Ellssa , Boncuk2307
Faydası oldu mu emin değilim canım. Benim tiroitte kitle de var. Aynı zamanda o dönem tiroit iltihabı da vardı, kortizon tedavisi falan uygulandı. Hormon ilacı da kullandım. Yani hangi yöntem işe yaradı bilmiyorum. Uzun süredir değerlerim aşırı oynamıyor, ilaçsız ve diyetsiz devam ediyorum.