• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Birşey dicem o kadar aleti nerede saklıyorsunuz ben kafayı yerim sanırım kalabalığı sevemiyorum evde

Canim ben diyetisyenimin listesini yapıyorum o bana 2 sabah 2 oglen vermesine ragmen ekmegi ben 1 er dilim yiyorum ekmek.yemegm zaman kabizlik cekiyorum :KK43:
Canim bende ekmegi aksam haric yeme taraftariyim
gecen yaz basinda 76 dan 68 e 2 ayda dustum
Hemen hemen hiç ekmek yemedim her seyi dengeli yememe ragmen ciddi sac dokulmesi yasadim. Kabizlikta yapiyordu ve zaten omur boyu ekmeksiz beslenemeyecegimize gore her ogunde az az yemekte fayda var diye dusunuyorum.

Nuffiun cok güzel gidiyosun.Nehirim38 menüsü nü göremedim isimi var acaba.benim kahvaltim :2 haşlanmış yumurta ,peynir ,2 zeytin ,ceviz badem ,5 adet sarma cay. Ikindinleyin misafirler vardi hic bisey yemedim .aAkşam 6 gibi barbunya ,1 kase yogurt, iki parca tavuk kizartma.
Sağol canım topik olmazsa yan çizecem canım herşey yemek istiyor

Hemen hemen hiç ekmek yemedim her seyi dengeli yememe ragmen ciddi sac dokulmesi yasadim. Kabizlikta yapiyordu ve zaten omur boyu ekmeksiz beslenemeyecegimize gore her ogunde az az yemekte fayda var diye dusunuyorum.
Aynen canim banada doktorum oyle dedi mesela bulgur yeyince ekmek yeme o ogun dedi ama ekmek zayflamakta cok onemliymis senin dedijlerini soylrdi kabizlik sprun oluyo kuzum soylemesi ayip hem ben corba icince ekmek yiyorum gunde 4 5 dilim ye dedi ben 2 3 yiyorum yinede yemeden diyet yapamıyorum :( tam bigday yiyorum yada yulaf kepeginden kendim yapıyorum

Nuffiun cok güzel gidiyosun.Nehirim38 menüsü nü göremedim isimi var acaba.benim kahvaltim :2 haşlanmış yumurta ,peynir ,2 zeytin ,ceviz badem ,5 adet sarma cay. Ikindinleyin misafirler vardi hic bisey yemedim .aAkşam 6 gibi barbunya ,1 kase yogurt, iki parca tavuk kizartma.
Listeni beğendim canım kuru yemiş koyman çok iyi olmuş

Kahvaltı
1yumurta
1dilim beyaz peynir
2dilim kaşar peyniri
Domates salatalık
1uno denge
Çay

Öğlen
Yarım elma
Yarım muz
1kuru kayısı
1kuru incir
4- kaşık yoğurt karıştırdım yedim

Ara
Sade kahve
1badem şekeri

Akşam
Hamsi salata

Çay 1ısırık tulumba
Bugün iyi geçti benim kızlar
Net sıkıntısı var bu 3. Yazışım
İyi geceler kızlar....

Bence kesinlikle haklısın canım herşeyden az az yemek en mantıklısı :KK66:

Kahvaltı
1yumurta
1dilim beyaz peynir
2dilim kaşar peyniri
Domates salatalık
1uno denge
Çay

Öğlen
Yarım elma
Yarım muz
1kuru kayısı
1kuru incir
4- kaşık yoğurt karıştırdım yedim

Ara
Sade kahve
1badem şekeri

Akşam
Hamsi salata

Çay 1ısırık tulumba
Bugün iyi geçti benim kızlar
Net sıkıntısı var bu 3. Yazışım
İyi geceler kızlar....
Süper menu canim afiyet olsun:KK9:

Eveeettt çok sevdim canım çok aktif olamıyorum net sıkıntısı birde temizliğe kalktım hepten yoğunum :temizlik::ukala:
Hedefdasim her gun girip menulerinizi yaziyosunuz ya buda cok onemli yogunlugun giidnce daha cok gelirsin ;) kolay gelsin canım ;)

Menun kizlar

Sabah
Yumurta haslamasi
2 zeytin
1 salatalık
Maydonoz
Acik cay bir bardak sekersiz
1 dilim tam bugday

Öğlen
Yoğurt çorbası
1 ksse salata
1 dilm tam bugday

Aksam
Lahana yemegi ( 1tabak)
1 kase cacik

Spor
45 dk yürüyüş 7bin adim

Su 3litre
Seninde menülerin gayet iyi bence canım yürüyüşte yapılmış ooohhhh daha ne kim tutar bizi :KK19:

Grubumuz 15 kisi ama belirli insanlar giriyor kızlar keske herkes gelse :KK200:

Back