Afiyet olsun canim cok guzelBu arada menumu yazmayı unuttum
Kalkınca 2 kuru kayısı üstüne 1 bardak su
Kahvaltı
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalk
1 haslama yumurta
2kupa az şekerli çay
Ekmek
Öğlen
Haslanmis patates yogurt
Akşam
Çorba
Ara
Süt
Son olarakta yogurt kürü
Bugün temizlik gunumdu biraz geçiştirmece oldu menüler
Teşekkür ederim cnm ☺Afiyet olsun canim cok guzel
Canım geldim geldim
Sen dene canım daha önce bende duymuştum biberiye yağını Sende işe yararsa ben alırımKızlar yeni uygulamam biberiye yağı aldım dün 20 ml bakalım ise yarayacakmi internette 1 buçuk haftada incelttigini iddaa edenler olmuş hemde 5 cm
Kırmızı biber jeliyle aynimi cnm bu dediginSen dene canım daha önce bende duymuştum biberiye yağını Sende işe yararsa ben alırım
İnterntte arastirdim haftada 2 kere kullanın cilde zarar verir demiş karar verememdim hergun mu yapsam acabaSen dene canım daha önce bende duymuştum biberiye yağını Sende işe yararsa ben alırım
Hemen nereye attiysam bulup cikartayim twisterimi. Kac dk yapmak kazim acaba. Bugunden itibaren diger saliya kadar deneyecegim insallahTwister mukemel canim simitler yok oluyor kizlar hepimiz twistra baslayalimmi?
Arkadasim ya bu pazarlar daha dogrsusu hafta sonlari mahvediyor benim diyeti. Kayinvalidemdeyim tabii ciss lar okdu ama yinede dikkat etmeye calisiyorum.Günaydın kızlar;
Öyle yorulunca dün deliksiz uyumuşum ancak kalktım.
İki gün kurusu ve bitki çayı ile güne başladım şimdi kahvaltı hazırlamaya gideceğim
Pazar günü dikkatli olalım cısss yiyecekleer yemeyelim ya da azıcık yiyelim. İstanbulda pırıl pırıl bir hava var tam yürümelik çocukları parka götürmelik.
Kilo verme açısından çok önemli olan D vitamini almak için harika bir gün..
Hadi herkes dışarı..
Benim 12:00 den sonra yine dersler ile dolu Akşam 20:00 gibi yazarım..
Bi de doğum günü var sadece selam verip kaçmam lazım yoksaa nı nn nııınnn
Valla haklisn canim bende cok yoruluyorum. Msallah sende 3 cocukmus. Bende de 2 tane. Onlar ev isleri yemek okul derken cok zorlaniyorum. Yemek yapmak bile zor geliyor bazen. Evlendigim kilo ile simdiki kilom aradinda 18 kilo var. Tabii ayni kiloma geri donemem belki ama bu kiloda kalmak istemiyorum. İki dogumda kalan kilolar yapisti artik gitsin ya insallahNehirim38 islerinde kolayliklar dilerim.Sen ben bide nuffiun ayni gruptayiz sizi daha dikkatli takip ediyorum diger kizlarinkinide okuyorum. Hiç kilo veremiycem diye düşünme bercez inş ben bu ladar yemeyle 3 cocukla ve gece bazen uykusulukla hafyada sadece 100 gram vereboliyorum olsun eşim nasıl dalga geçiyor verdinmi 100 gram diye ben annemde sirt üstü yattım doğuma kadar eve geldigimde esim 89 kilo ben 95.4 kiloydum ben 100 gramlar ile 85.9 o 93 oldu.Sirf buraya yazacam diye yemiyorum çoğu seyi tabi başta sagligim için ve dolabimdaki içine giremedigim kıyafetler im için işe baslayana kadar vercem hepsini ins
Canim bende de pko var.d vit. eksikligi var.damla verdi doktor 18 lerden 25 e cikti anca.tup iciyorum deyince merak ettimAskts bahsetmis D vitamini eksikligi kilo vermeye cok engel bemde pco var onada sebep oluyormuş benimki düşük ben tüp alıp içiyorum. Bide ben 2 öğün beslenmeyi seviyorum. Peygamberimiz 2 öğün beslenirmis.Ibni Sina 3 üncü öğün hastaliktir diyor.Ama bide kişiye özel diye bi durum var kişi et ve yumurta yiyemiyorsa nasıl Karatay yapsin.Cocuklugumdan beri şişman ve diyet yapan biri olarak artik sağlıklı yasam diyorum.Paketlenmis ürün leri tuketmiyorum.Su tüketimine dikkat ediyorum ve akşam geç vakitte yemek yemiyorum cok acikirsam tarçınlı süt içiyorum. Ha bazen dayanamiyorum annemin su böreğini görünce götürürüm nihayeti insanim.hepinize tatli pazarlar diliyorum.
Benim tam bi bilgim Yok canım biberiye yağı diye duydum ben annemin arkadaşı yapıyordu biberiye yağını sürüp streç sarıp spor yapıyorum diyordu...Kırmızı biber jeliyle aynimi cnm bu dedigin
Evet yok maalesef sadece haftasonlariKahvaltiyla pek aran yok galiba canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?