• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Seninde menülerin gayet iyi bence canım yürüyüşte yapılmış ooohhhh daha ne kim tutar bizi :KK19:
Sagol kuzum bugun regli oldim agrim var regliyi aylatayim 1 bucuk saate cikarcam yürüyüşe. Aynen kuzummm birlikten kuvvet dogar basaricaz :KK60:

Hedefdasim her gun girip menulerinizi yaziyosunuz ya buda cok onemli yogunlugun giidnce daha cok gelirsin :KK66: kolay gelsin canım :KK66:
Sağol canım...
Sabah iki aile kahvaltıya gidecekmişiz yandım ben yarın 2öğün yerim kahvaltı bomba gibi olacak orası kesin akşamda salata yoğurt gibi geçiştirsem tam olacak :ıslık:

Nuffiun cok güzel gidiyosun.Nehirim38 menüsü nü göremedim isimi var acaba.benim kahvaltim :2 haşlanmış yumurta ,peynir ,2 zeytin ,ceviz badem ,5 adet sarma cay. Ikindinleyin misafirler vardi hic bisey yemedim .aAkşam 6 gibi barbunya ,1 kase yogurt, iki parca tavuk kizartma.
Seninde menün çok iyi canım:KK31:

Merhaba kızlar,
Bugün pendik kartal yakacık kurtköy arasında derslerim vardı aralarda yürümek zorunda kaldım trafik yüzünden o yüzden bugün spor yapmayı düşünmüyorum.
Sabah kalkınca iki bardak su bir gün kurusu

Kahvaltı:
Yeşil çay
Haşlanmış yumurta
Minicik bir peynir (1 kk bile yok)
5 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
Yeşillik kalmamış evde :KK43:

Öğlen dışarıdaydım zaten simit ayran planlamıştım ama simitçide ayran yoktu sadece simit oldu

5 gibi
1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık brokoli yemeği etsiz
1 dilim köy ekmeği

Şimdi de 1 çay bardağı süt ve 3 kaşık müsli yiyorum zira doymamışım..
Geç yatacak olursam bir mandalina yerim belki

İyi geceler
Slm canım sende az az sık sık yemişsin bence gayet güzel bir menü olmuş ...

Sabah kahvaltıyi güzel yapip aksam hafif beslenince dengelenir canim :KK66:
Umarım canım artık yapacak bişey Yok birde kimseye rejimdeyim demek istemiyorum çünkü hep ver al uğraşıyorum yazın 79 dum sonra yine aldım Of çok sıkıldım bu durumumdan bu son olacak inşallah ve 70e kadar inip koruyacağım...

Nette sorun vardi simdi daha iyi gibi.

Bugun saatleri yazmadan yediklerimi yazacagim. Cunku disciye falan gittik cocuklar icin.sonra misafirlerim vardi.

3-4 zeytin
bir dilm ekmek
Has. Yumurta

1 kurabiye

Buyuk bir kase asure:KK22:

3-4 kasik ispanak yemegi
Yarim kase corba
Yogurt

Lahana yemegi

Ilk basta soganla Kıyma kavuruyorum sonra lahanalari ekliyip az Salçayla pisiiriyorum cok guzel oluyor yoğurtla
Guzel gibi duruyor bende denicem en kisa surede.

Menünü diyetisyen ne şekilde veriyor mesela akşam yemeğini mercimek çorba olarak mı belirtiyor yada sadece çorba mı diyor
Gecen yil bende gittim diyetisyene oda sadece corba yaziyordu. Belirtmiyordu hangi corba oldugunu.
Nuffiun cok güzel gidiyosun.Nehirim38 menüsü nü göremedim isimi var acaba.benim kahvaltim :2 haşlanmış yumurta ,peynir ,2 zeytin ,ceviz badem ,5 adet sarma cay. Ikindinleyin misafirler vardi hic bisey yemedim .aAkşam 6 gibi barbunya ,1 kase yogurt, iki parca tavuk kizartma.
Canim nette sıkıntı vardi. Bi de cok yogunum bu aralar.
Cok guzel menuler var ya ben dikkat edemiyorum hic. Kilo veremezsem tekrar basa donmek istemiyorum

trambolini çok konusunca canım istedi gittim yarım saat hopladım zıpladım geri geldim :) 2500 kere zıplamışım :) sonra bebişimi doyurdum yine sizlerleyim canlar

trambolini çok konusunca canım istedi gittim yarım saat hopladım zıpladım geri geldim :) 2500 kere zıplamışım :) sonra bebişimi doyurdum yine sizlerleyim canlar
Kuzum bende 87 kiloyum yirtilir diye korktum:KK48: kuzu bende alicam ya aklima yatti benimde

Kuzum bende 87 kiloyum yirtilir diye korktum:KK48: kuzu bende alicam ya aklima yatti benimde
yok canım valla yırtılcak gibi değil :) alırken daha sağlım olsun dersen 120 kg taşıma kapasiteli al. birde ben bi hata yaptım 92 cm liklerden aldım bazı hareketleri rahat yapamıosun yerin varsa biraz daha büyüklerinden al en azından 1mt ren büyük olsun

spor ne yapsam diye düşünen arkadaşlar okuyun isterseniz

seneler önce koşu bandı aldım arada bir her diyete spora başladığımda ilk zaman kullandım ama hep aynı yerde yürümekten sıkılıyordum. dizide izlesem müzkte dinlesem yok yani bi yerde tık diyodu spor yapmak içimden gelmiyordu. dışarda yürümenin keyfi başka tabi dışarda yürüme imkanınız varsa yürüyün:)

daha sonra bisiklet aldım
çocukluğumdan beri severim bisiklete binmeyi o yüzden biraz daha severek bindim ama oda sıkıyor bi yerden sonra. dizi izliyorum netten açıp ama inanılmaz popo ağrıtıyo :) yada benimki çok büyük o yüzden bilemiyorum :KK70:

stepper aldım sonrada
1000 adım atmak bile yoruyordu beni bacaklarım çok kasılıyodu yürümekten bin kat daha yorucu ve sıkıcı :)

mekik aleti o eksik olsa olmazdı sanki :)
iyi bi alet ama normal 50 mekik çekmiş kadar olmak için 150 falan yapman lazım :)) boşuna para vermeyin aletsiz yapmak daha iyi hemde paranız cebinize kalır :)

twister
çok ucuza aldığım bi alet 15 20 lira bişeydi sanırım ama göbekte yanlarınız fışkırıyorsa 5 dk bile yapsanız baya farkediyor :KK66:

sauna şort
niye aldım hatırlamıyorum bile :) 1 kere bile giymeden 3 sene durdu dolapta hiç denemedim bile :KK70: ama olsun şimdi işe yarıyor :)

veeeeee canıııımmmm trambolinimmmmmm
kendisiyle yeni tanıştık diyebirim 2 ay kadar olmuştur
hayatımda ilk kez sıkılmadan bıkmadan spor yapıyorum. ilk bikaç gün yapamadım beceremedim :) ve bacaklarım kasıldı. şimdyse zaman nasıl geciyor anlamıyorum :) açıyorum müziği ooooohhhh oyna zıpla dur:) hiç bu kadar eğlendiğimi bilmem :) akşamları yapıyorum genelde sporumu eşim gelip sesleniyor e daha bitmedimi diye bi bakıyorum 40 dk olmuş :KK70: ve gerçekten sıkılaştırıyor 2 ayda 6 kilo kadar verdim ama gören 10 15 kilo vermişsin diyor :) sauna şortumuda ilk defa kullanmaya başladım. malum sezeryan göbeğim var hemde kocaman ve ilk zıpladıgımda ağrı yaptı çünkü göbüşüm lömbürü lömbürü sallandı resmen :) sonra sauna şortum geldi aklıma iyice sardı beni zar zor kapattım fermuarını ama zıplarken göbeğimden dolayı çok rahat ettim ve deli gibi terletiyor şimdiyse tek seferde kapanıyor tabi :)

spor için sıkılıyor yapmak istemiyorsanız trambolini öneririm arkadaşlar :) bebeğim uyusada zıplasam diye dört gözle bekliyorum. biraz daha kilo verince güzel bir program çıkarıcam kendime band bisiklet mekik step ve trambolinle ozamana kadar full tramboline devam:)
merak edenlere söliim 90 liraya almıştım birde 6 taksit :) spor salonuna yazılmaktan daha iyi :)
Cnm trambolin çok yer kaplayan biseymi bende düşünüyorum ama evim musait degil bir de twister düşünüyorum göbek için etkilimi ise yararmi ki

Bu arada menumu yazmayı unuttum
Kalkınca 2 kuru kayısı üstüne 1 bardak su
Kahvaltı
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalk
1 haslama yumurta
2kupa az şekerli çay
Ekmek
Öğlen
Haslanmis patates yogurt
Akşam
Çorba
Ara
Süt
Son olarakta yogurt kürü
Bugün temizlik gunumdu biraz geçiştirmece oldu menüler

yok canım valla yırtılcak gibi değil :) alırken daha sağlım olsun dersen 120 kg taşıma kapasiteli al. birde ben bi hata yaptım 92 cm liklerden aldım bazı hareketleri rahat yapamıosun yerin varsa biraz daha büyüklerinden al en azından 1mt ren büyük olsun
Önerilerin icin cok sagol canim bakicam balim:KK200::KK49:

Back