- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Bravo sıfır ekmek. Peki hiç acıkmadım mıSahur 2.40
1 bardak süt
1 avuç çiğ fındık
3 kuru kayısı
3 zeytin
1 kase ezogelin çorba
1 parça kaşar peyniri
İftar
1 kepçe çorba
5 kaşık yoğurtlu köz patlıcan
1 Orta boy kase kısır
1 bardak ayran
İftara 1 saat kala açlığı hissediyorum :)Bravo sıfır ekmek. Peki hiç acıkmadım mı
Şimdi bitişik ve ayrı Türkçe ve İngilizce karakter Diyetarkadaşım yazarak tekrar denedim Iphone 7 plus kullanıyorum ios güncellemelerini de alıyorum ama napıyım çıkmadı :)) Kısmet değilmiş :) teşekkürler :)Allah allah arkadaşımda ios ama o kullanabiliyır acaba farklı iPhone mu? Bilemedim. Ben çok rahat kullanıyorum.
Laptop tan girdim en azından ne olduğunu gördüm :)) çok teşekkür ederim inceleyeceğim şimdi,iyi gecelerwww.diyetarkadasim.com bunu tıklayın bir daha girin
3 ayda 10 kilo tamamen doğal yollarla ise eğer,biraz fazla değil mi?
Kızlar bende oruç tutacağım Allah nasip ederse. Sahurda mutlaka yumurta yenilsin deniliyor tok tutması için. Ama ben haşlanmış yumurta yiyemiyorum yaaaomlet yapsam çok mu kalori almış olurum? Birde ben sütle nesfit çok seviyorum. Çoğu zaman hem vakit darlığından hem de tok tutmasından kaynaklı kahvaltıyı nesfit ile geçiştiriyorum. Ama sahurda sadece onla olmaz herhalde. Ramazanda genelde kilo vermeyi bırakın kilo alınır. Bizim çok dikkat etmemiz lazım. Kilo almamalıyız. İftardan önce leslie nasıl planlıyorsunuz? Zor olmaz mı? Benimde aklımda kırk tilki var bu konuda. İftardan sonra kızımı uyuttuktan sonra yapayım diyorum
Bence de3 ayda 10 kg. çok normal. Çünkü uzmanlar haftada 1 kiloyu ideal kabul ediyor. Bunun abartısı ve yanlış olanı 1 ayda 10 kilo vermektir.
Ben 40 günde 6 kg a yakın verdim. Kesinlikle verilir 10 kg
Nesfit yerine sağlıklı bi tarifBen 40 günde 6 kg a yakın verdim. Kesinlikle verilir 10 kg
Bakalım bu normaliteyi 3 ay sonra tartılarda da görebilecek miyiz3 ayda 10 kg. çok normal. Çünkü uzmanlar haftada 1 kiloyu ideal kabul ediyor. Bunun abartısı ve yanlış olanı 1 ayda 10 kilo vermektir.
Anasayfada kilo güncellemesini ne zaman yapacaksın canım?3 ayda 10 kilo verip 57 olmak istiyorum, uçuk hedefler koyup motivasyon bozukluğu yaşamaktansa az az gitsin ama yine de gitsin. Her gün menümü yaptığım sporu içtiğim suyu yazacağım, hedef 1 agustosta tartıda 57 görebilmek.
Alinda-Nil burdan devam edelim canım.
3 Mayıs başlangıç kilosu 66.8
3 Ağustos hedef 57
her cuma burayı güncelleyip kilomuzu ekleyeceğim.
Senin pazartesi kilon neydi canım? Güncelleyeyim ben yarın güncelleme yapacağım takımda olduğum için cuma tartılıyoruzAnasayfada kilo güncellemesini ne zaman yapacaksın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?