- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi aypare ackerman
İnşallah azimli olursak neden olmasın :)Bakalım bu normaliteyi 3 ay sonra tartılarda da görebilecek miyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah azimli olursak neden olmasın :)Bakalım bu normaliteyi 3 ay sonra tartılarda da görebilecek miyiz
Güncelledim canım
Kendini de ekleGüncelledim canım
Benimki aşağıda yazı olarak Ekli seni tablo yaptımKendini de ekle
Şimdi nasıl olmuşKendini de ekle
65.8miş. Yarın da tartılıp bildirim yaparsanız sizi de ekleyeceğimMerhaba,
Ayın 3 ünde ilk cuma kg buraya yazmıştım kaç hatırlamıyorum yarın burdaki mesajlardan bulurum sanırım liste yarın oluşacak ,yarın sabah tartılıp yine yazacağım
Bu arada hiç tartılmadım ben de merakla bekliyorum.Yediklerim hep aynı kopyala yapıştr gibi yazmadım o yüzden,iyi geceler,sevgiler hepinize
12 den sonra takvime bakınca aa perşembeymiş yarın tartılayım dedim :)) Teşekkür ederim :)65.8miş. Yarın da tartılıp bildirim yaparsanız sizi de ekleyeceğim
Yapacak bişey yok canım battı balık yan gider deme yeter kii sahurda karbonhidrat alma gayet dengelenirKızlar tam iftarı yarıladık kapı çaldı üst komşum mantı yapmış off hem de nasıl güzel. Ben yarısını yedim yaff. Offf offff offffff. Kendimi affedemiyorum
Ne iyi komşularınız var ellerine sağlık , onu dengelersiniz artık madem mideye indi afiyet olsunKızlar tam iftarı yarıladık kapı çaldı üst komşum mantı yapmış off hem de nasıl güzel. Ben yarısını yedim yaff. Offf offff offffff. Kendimi affedemiyorum
Boyunuz kaçaypare ackerman kilomuz aynı gramı gramına ben 63 e düşüp ordan geri alıyorum kıramadım :) Yediklerimden değil,üşengeçlikten :) Zayıflamaya da çalışmadım ama ideal halim 56 kg.
Belki motivasyon olur size katılayım her gün sporun biraz ucundan tutayım.
Yediklerimi içtiklerimi egzersizleri ben de yazarım.
Sevgiler
Aslında 2 haftada 1 olabilir böyle şeyler önemli olan dengeli yaşamayı öğremmek hangimiz ideal kilomuza gelince böyle devaö edeceğiz ki illa kaçamaklar olacak ama bir gün yediysek diğer gün dengelemeyi bilmeliyiz diye düşünüyorum kendi adıma her zamanValla kızlar bende bugün kaçırdım.Dolma yedim ,cacık,tavuklu yoğurt çorbası ve bir dilim yaş pasta.Toplam 1100 kalori civarı aldım.Ama haftalık kalori raporumda günlük kalırım 600 700 kaloriye geliyor.
Valla kızlar bende bugün kaçırdım.Dolma yedim ,cacık,tavuklu yoğurt çorbası ve bir dilim yaş pasta.Toplam 1100 kalori civarı aldım.Ama haftalık kalori raporumda günlük kalırım 600 700 kaloriye geliyor.
Aynen katılıyorum.Aslında 2 haftada 1 olabilir böyle şeyler önemli olan dengeli yaşamayı öğremmek hangimiz ideal kilomuza gelince böyle devaö edeceğiz ki illa kaçamaklar olacak ama bir gün yediysek diğer gün dengelemeyi bilmeliyiz diye düşünüyorum kendi adıma her zaman
Program yükledim.Yediklerimi belki fazladan bile giriyor olabilirim.Sonucta tartmiyorum.Ama haftalık raporda öyle gösteriyor.Yanlis olucagini düşünmüyorum çünkü gerçekten çok az yiyorum.Aslinda istemeden az yiyorum.İftari açınca biraz yiyip doyuyorum.Fazlasi gitmiyor yani.Umarim bayramda 64 u görebilirim.günlük 600 kalori çok düşük. bir yanlışınız olmalı.