• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

57ye yolculuk...

Merhaba,
Ayın 3 ünde ilk cuma kg buraya yazmıştım kaç hatırlamıyorum yarın burdaki mesajlardan bulurum sanırım liste yarın oluşacak :KK9: ,yarın sabah tartılıp yine yazacağım
Bu arada hiç tartılmadım ben de merakla bekliyorum.Yediklerim hep aynı kopyala yapıştr gibi yazmadım o yüzden,iyi geceler,sevgiler hepinize:KK200:

Merhaba,
Ayın 3 ünde ilk cuma kg buraya yazmıştım kaç hatırlamıyorum yarın burdaki mesajlardan bulurum sanırım liste yarın oluşacak :KK9: ,yarın sabah tartılıp yine yazacağım
Bu arada hiç tartılmadım ben de merakla bekliyorum.Yediklerim hep aynı kopyala yapıştr gibi yazmadım o yüzden,iyi geceler,sevgiler hepinize:KK200:
65.8miş. Yarın da tartılıp bildirim yaparsanız sizi de ekleyeceğim

Kızlar tam iftarı yarıladık kapı çaldı üst komşum mantı yapmış off hem de nasıl güzel. Ben yarısını yedim yaff. Offf offff offffff. Kendimi affedemiyorum :olamaz:
Yapacak bişey yok canım battı balık yan gider deme yeter kii sahurda karbonhidrat alma gayet dengelenir

Valla kızlar bende bugün kaçırdım.Dolma yedim ,cacık,tavuklu yoğurt çorbası ve bir dilim yaş pasta.Toplam 1100 kalori civarı aldım.Ama haftalık kalori raporumda günlük kalırım 600 700 kaloriye geliyor.

aypare ackerman aypare ackerman kilomuz aynı gramı gramına ben 63 e düşüp ordan geri alıyorum kıramadım :) Yediklerimden değil,üşengeçlikten :) Zayıflamaya da çalışmadım ama ideal halim 56 kg.

Belki motivasyon olur size katılayım her gün sporun biraz ucundan tutayım.
Yediklerimi içtiklerimi egzersizleri ben de yazarım.
Sevgiler
Boyunuz kaç 😊

Valla kızlar bende bugün kaçırdım.Dolma yedim ,cacık,tavuklu yoğurt çorbası ve bir dilim yaş pasta.Toplam 1100 kalori civarı aldım.Ama haftalık kalori raporumda günlük kalırım 600 700 kaloriye geliyor.
Aslında 2 haftada 1 olabilir böyle şeyler önemli olan dengeli yaşamayı öğremmek hangimiz ideal kilomuza gelince böyle devaö edeceğiz ki illa kaçamaklar olacak ama bir gün yediysek diğer gün dengelemeyi bilmeliyiz diye düşünüyorum kendi adıma her zaman

Aslında 2 haftada 1 olabilir böyle şeyler önemli olan dengeli yaşamayı öğremmek hangimiz ideal kilomuza gelince böyle devaö edeceğiz ki illa kaçamaklar olacak ama bir gün yediysek diğer gün dengelemeyi bilmeliyiz diye düşünüyorum kendi adıma her zaman
Aynen katılıyorum.

günlük 600 kalori çok düşük. bir yanlışınız olmalı.
Program yükledim.Yediklerimi belki fazladan bile giriyor olabilirim.Sonucta tartmiyorum.Ama haftalık raporda öyle gösteriyor.Yanlis olucagini düşünmüyorum çünkü gerçekten çok az yiyorum.Aslinda istemeden az yiyorum.İftari açınca biraz yiyip doyuyorum.Fazlasi gitmiyor yani.Umarim bayramda 64 u görebilirim.😀

Back