- 17 Nisan 2019
- 289
- 463
- 53
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Hadi bakalım bence de en mantıklısıKilo bildirimini öğleden sonra yapacağım. Oruç tuttuğum için sabah tartısı artık doğru çıkmayacak. Öğleden sonra 5 gibi tartılmayı düşünüyorum
Tebrikler canım adım adım hedefe doğruKilo bildirimi yapıyorum 78.0hedef 65 kaldı 13
Aynen katılıyorum.Gece yemek yendiği için fazla görünüyor.Brnde akşam iftara doğru tartilip bakicam.Cunku o zaman doğru oluyor diye düşünüyorum.Kilo bildirimini öğleden sonra yapacağım. Oruç tuttuğum için sabah tartısı artık doğru çıkmayacak. Öğleden sonra 5 gibi tartılmayı düşünüyorum
Aynen iftara yakın en iyi sonuç oluyorAynen katılıyorum.Gece yemek yendiği için fazla görünüyor.Brnde akşam iftara doğru tartilip bakicam.Cunku o zaman doğru oluyor diye düşünüyorum.
Terletiyor o bile bencd de devam etŞimdi leslie 1 mile yaptım hiç yoktan iyidir
Sorun yok bence yapay şeker değil tahin pekmez en azından tatlı ihtiyacımı karşıladın ama nesfitte baya bi yapay şeker var asıl ona dikkat etmelisinÜstüne biraz tahin pekmez yedim 1 çorba kaşığı kadar.. dayanamadım
Hangisi seninki resmini atabilir misinHadi yaa ben onu yulaflı tam buğdaylı diye hep yiyorum yaf
Yeme canımTabi bendeki bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?