57ye yolculuk...

Kilo bildirimini öğleden sonra yapacağım. Oruç tuttuğum için sabah tartısı artık doğru çıkmayacak. Öğleden sonra 5 gibi tartılmayı düşünüyorum
Aynen katılıyorum.Gece yemek yendiği için fazla görünüyor.Brnde akşam iftara doğru tartilip bakicam.Cunku o zaman doğru oluyor diye düşünüyorum.

İftara yakın Bi 200 gr daha gitmişti benden ama yinede 78 i baz alacam. İftarı suyla açtım bir kase çorba içtim 15 dk sonra taze fasülye ve bulgur pilavı yedim öylesine şiştim ki yaptığım salataya dokunamadım bile. Pilavı hiç yemesem olurmuş

Sahuru saat 2.40-3.00 arası yaptım
1 omlet zeytin Yağda, 10 12 çiğ fındık, 1 bardak süt, 3 kuru kayısı, 1 salatalik, 1 ince dilim kaşar peyniri, 3 zeytin

Sahurda 4 bardak su

Akşam iftar menüsü
1 bardak su açılış
1 kase ezogelin çorbası
6 köfte, 1 çatal patates kızartması, 5 yk yoğurtlu patlıcan, 1 bardak ayran

Toplam 1 1.5 lt su sahura kadar icicem
Bugün böyle bitti iftar

Aslında en güzeli iftardan ,1 saat önce yarım saat spor çok iyi oluyor.Ben yaptım bugün 30 dakika yürüyüş,birazda eliptik yaptım.Birde duş aldım .Sonra sofra kurmak derken ezan okundu .Hala kendimi çok dinç hissediyorum.

Valla öyle yapabiliyorssnuz bravo. Ben yapamam yaaa. Kızlar sahurda iftardan kalan salata nesfit iki dilim ekmek ve karper peynir yedim. Üstüne eklemezsem menüm bugünlük bu

Bugünkü tam listem. Günde 100-200 gr arası vermeye devam ediyorum şükür. Haftada 1 kg kaybedersem ramazanı - 4 ile tamamlayacağım

Eklentiler

• Screenshot_20190507-212624.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…