- Konu Sahibi aypare ackerman
Iftarda da 30 kez cignenecekmis her lokma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eAynen öyle kendime 27 beden mom jean aldım siyah ,içine girmek hedefim .hedef belli olunca daha kararlı oluyor insan ,,bu sefer başaracağızSüper! Ben de kendimi tarih olarak sınırlamıyorum ama yaza güzel girmeye kararlıyorum, bir aksilik olmazsa tabii. :)
Hosgeldin canım, ilk hedef 57 derkendi boyun kaç ki? Plan için teşekkürler. İnşallah hedeflerimize ulasiriz bu yazKizlar tum sayfalari okudum benim de ilk hedef 57. 2 haftadir biraz dikkat ettim yarin tartilicam yazarim 60.7 ydim. Bu arada diyetsyene gitmistim ramazan planini size resim olarak atmaya calisayim yada yazarim
eAynen öyle kendime 27 beden mom jean aldım siyah ,içine girmek hedefim .hedef belli olunca daha kararlı oluyor insan ,,bu sefer başaracağız
Bu sefer olacakBen de basaracagimiza inaniyorum. Offf, sabirsizlaniyorum da.
Aynısını düşünüyorumZeytjn peynir domates salatalik haslanmis 1 yumurta 1 bardak sut en bas iceyim en sonda soda iceyim diye dusunuyrum
Haydi bismillah sanki yeni bi diyete basliyor gibiyim ramazanlaAynısını düşünüyorum
Teşekkür ederim,telefonunuz android olmalı bende çıkmadı.Merhaba. Benim liste yaptığım bir site. Diyetarkadasım diye yazın çıkıyor. Ben sürekli ordan kalori takibi yapıyorum. Glutensiz beslenmek lazım aslında doğrusunu yapıyorsunuz.
Allah allah arkadaşımda ios ama o kullanabiliyır acaba farklı iPhone mu? Bilemedim. Ben çok rahat kullanıyorum.Teşekkür ederim,telefonunuz android olmalı bende çıkmadı.
Tesekkür ederiz sizde hayırlı ramazanlar. Yoğurt ayran cacık vb ürünler sahurda kesinlikle olmalıymış gercekten faydalıKizlar hayirli zamanlar sahurda yogurda keten tohumu chia tohumu birazda isteye gore meyve çilek muz veya hurma koyup yerseniz cok tok tutuyor. Birde arkadaslarimm ayran corbasi yapiyolar bol bugdayli oda tok tutan bisey bugdaylari 1 gece suda bekletip hasliyosun nohutta olur suyunu suzup yoğurt ve sudan koyu kivamli bi ayran yapip içine koyun bi kenardada yikanmis kurutulmus taze nane ve semiz otu bulundurun yedikce icine atin. Dolapta bikac gun gidiyor. Sahurda yenince bayaga tok tutuyor Ozellikle iftarda ferah ferah cok iyi gidiyo bende gecen sene yapmistim bu sene emzirdigim icin tutamıyorum. Allah herkesin orucunu kabul etsin
çok teşekkür ederiz size de hayırlı bereketli Ramazanlar diliyorumKizlar hayirli zamanlar sahurda yogurda keten tohumu chia tohumu birazda isteye gore meyve çilek muz veya hurma koyup yerseniz cok tok tutuyor. Birde arkadaslarimm ayran corbasi yapiyolar bol bugdayli oda tok tutan bisey bugdaylari 1 gece suda bekletip hasliyosun nohutta olur suyunu suzup yoğurt ve sudan koyu kivamli bi ayran yapip içine koyun bi kenardada yikanmis kurutulmus taze nane ve semiz otu bulundurun yedikce icine atin. Dolapta bikac gun gidiyor. Sahurda yenince bayaga tok tutuyor Ozellikle iftarda ferah ferah cok iyi gidiyo bende gecen sene yapmistim bu sene emzirdigim icin tutamıyorum. Allah herkesin orucunu kabul etsin