• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

57ye yolculuk...

Kizlar tum sayfalari okudum benim de ilk hedef 57. 2 haftadir biraz dikkat ettim yarin tartilicam yazarim 60.7 ydim. Bu arada diyetsyene gitmistim ramazan planini size resim olarak atmaya calisayim yada yazarim
Hosgeldin canım, ilk hedef 57 derkendi boyun kaç ki? Plan için teşekkürler. İnşallah hedeflerimize ulasiriz bu yaz

Liste için teşekkürler.. İftardaki ekmek miktarı nedir? Onu okuyamadım. Benim İnternette yaptığım araştırmaları doğruluyor bu liste. Yoğurt yumurta sahurda kesin olmalı. Yumurta sadece haşlanmış olmayacak benim için

Canim valla o gun soylemistir ama bende unuttum hizli hizli konusup anlatti aslinda her noktayi ama . Aklimda kalmadi yazmamis kac dilim oldugunu.

Boyum kisa canm :olamaz: zatenbi 10 cm bile daha uzun olsam kilom bisry degjl de kisa olunca 2 kg bilo acayip gosteriyo

Zeytjn peynir domates salatalik haslanmis 1 yumurta 1 bardak sut en bas iceyim en sonda soda iceyim diye dusunuyrum

Merhabalar,

05.05.2019

Sabah

Yormayayım sizi uzun uzun yazarak,
Önceki gün ile aynı,

Öğle
Aynı

15:00 ile 17 arası
Avokado
Taze Yaban mersini
Kıvırcık,salatalık,
Zeytin ort 20 adet
Keçi yoğurdu 1 kaşık
2 haşlanmış yumurta
4 kuzu köfte
zencefil ,bamya turşusu,
Bol limonlu seylan çayı

Egzersiz
5 Tibet hareketi 5 tekrar
20dk yürüyüş
1mile Leslie

Planım egzersizin fazlasıydı ama evde çok işim olan bir gündü, 8ine kadar egzersize çok zaman ayıramayacağım.
(Zaten hiçbir zaman çok yoğun yapamıyorum,dizimle ilgili bir sağlık sorunum var zorlamamam gerekiyor.)

İyi geceler

Kizlar hayirli zamanlar sahurda yogurda keten tohumu chia tohumu birazda isteye gore meyve çilek muz veya hurma koyup yerseniz cok tok tutuyor. Birde arkadaslarimm ayran corbasi yapiyolar bol bugdayli oda tok tutan bisey bugdaylari 1 gece suda bekletip hasliyosun nohutta olur suyunu suzup yoğurt ve sudan koyu kivamli bi ayran yapip içine koyun bi kenardada yikanmis kurutulmus taze nane ve semiz otu bulundurun yedikce icine atin. Dolapta bikac gun gidiyor. Sahurda yenince bayaga tok tutuyor Ozellikle iftarda ferah ferah cok iyi gidiyo bende gecen sene yapmistim bu sene emzirdigim icin tutamıyorum. Allah herkesin orucunu kabul etsin

Kizlar hayirli zamanlar sahurda yogurda keten tohumu chia tohumu birazda isteye gore meyve çilek muz veya hurma koyup yerseniz cok tok tutuyor. Birde arkadaslarimm ayran corbasi yapiyolar bol bugdayli oda tok tutan bisey bugdaylari 1 gece suda bekletip hasliyosun nohutta olur suyunu suzup yoğurt ve sudan koyu kivamli bi ayran yapip içine koyun bi kenardada yikanmis kurutulmus taze nane ve semiz otu bulundurun yedikce icine atin. Dolapta bikac gun gidiyor. Sahurda yenince bayaga tok tutuyor Ozellikle iftarda ferah ferah cok iyi gidiyo bende gecen sene yapmistim bu sene emzirdigim icin tutamıyorum. Allah herkesin orucunu kabul etsin
Tesekkür ederiz sizde hayırlı ramazanlar. Yoğurt ayran cacık vb ürünler sahurda kesinlikle olmalıymış gercekten faydalı

çok teşekkür ederiz size de hayırlı bereketli Ramazanlar diliyorum 🤗

Back