Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar sabahtan beri dr daydim az önce geldim öğleden sonra gene gelecem önce bi geçmiş okudum
Selam kızlar
Nasılsınız??
Hepinizi çok özledim.Bu sefer arayı biraz açtım. @morodek @kollontai nilsub @parkbyull @btlbetul toplight @tatlitambak @inatettimolacak @d_mndc nasılsınız kızlar
bizde seni özledik hayırsız nerelerdesin
ne güzel özetlemişsin belin nasıl oldu canım
Eki Görüntüle 1865582
Butun gün serum takıldı butun tahlilleri yapıldı
canım büyük geçmiş olsun sende bebelerden ne çektin yaa benim gecen sene öyleydi bi kendim bi bebeler hastaneden ece gelemiyorduk inş kötü bişey çıkmayacak canım
canım hepimiz bu sıkıntıları yaşıyouz kendine dikkat et listeden ayrılmak senin kararın ama biz hep burdayız bizi bırakma

kadın doğum uyuşturucu bile vurmuyo asıl ondan kork ,dişçi basıyo morfini hiç bişey hissetmiyosun :)):

gerçi ben bakire olduğumdan tam bilemicem kadın doğumu oda ayrı gerçi bi ara canımı yakmştı kadın onuda unutamıyorum ya neyse

Kızlar selam anca gelebildim. Dün aksam eşimle evlilik yıldönümümüzü kutladık, o yüzden giremedim :)
Selam kızlar
Nasılsınız??
Hepinizi çok özledim.Bu sefer arayı biraz açtım. @morodek @kollontai nilsub @parkbyull @btlbetul toplight @tatlitambak @inatettimolacak @d_mndc nasılsınız kızlar
Ebruşum nerelerdesin ya? Çok özledim seni, beni rakibesiz bırakma
Ya ama sana cok kızacagım artık!
Spor yapmıyorsun bi de üstüne baklava dondurma falan yiyorsun Cezaların vardı yaptın mı? Sporsuz ve kacamaklı bir menünü daha görürsem uyarı verecegim sana.
kızlae şimdi girdik eve doktordan geliyoruz öğleden sonra kızımı şiddetli kasık ağrısıyla doktora götürdük deliricem üzüntüden
Gecmis olsun canım, insallah bir daha olmaz
Merhaba, kusura bakmayın iki gün dondurdular üyeliğimi giremedim, ama spora ve diyete devam
Bugünden itibaren menülerini yazmaya devam et canım
bir insanın üyeliği iki gün dondurulurmu arkadaş çatladım ya
Aa evet seni de gördüm, mapısa girmissin sen de :))
Kilonu not ettim, cuma günü izne ayrırırız seni de madem.. Salma sakın ama
eeee benim sinirim hemen geçmez dönünce başlarım yine yazmaya o yüzden başka yerlere bulaşmıyorum
Seni bdv'de düsünemiyorum zaten ya
Üyeligini tamamen silebilirler bence
Kızlarrrr 2 saat sonra ben yola çıkıyorum yani sizin oraya geliyorum68.400 de kaldım enson öyle kayıt edinöpüldünüz
İyi tatiller canım, tatil dönüsü buradasın ona göre
Gecmis olsun kaptanım rutin kontroller galiba, bir sey yoktur umarım

morordek neler yaptınız evlilik yıl dönümünde , ne hediyeler aldınız
Ahahah
Valla ben hediye almıyorum ya yıldönümlerinde ne yalan söyleyeyim, sevmiyorum hediyelesmeyi. Onun yerine birlikte güzel bi yemek yedik, öyle yani :) Gecen yıl İstanbul'a gitmistik ama bu sene izinler iptal artık takıldık yerimizde yurdumuzda :)
Zaten eşimin dogum günü de yaklasıyor artık hediyesini o zaman veririm

yemekte iyidir diycemde sen onu da diyet yemeği yemişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…