- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.501
biliyorum canım :)afiyet bal şeker olsun kzuucuklara :)muhlama canım biliyosundur kız tv lerde bile yapıyorlar ya mısır unu tereyağı kaşardan
aman kimseye söylemem sonra uzaklaştırılıyorumne yapcan sen milletin çocuğunu sen bana söyle ben okurum
yuh yani bu kadarda olmaz.Ne var bundasormaya geçenlerdede birinin çocuğu mu ne hastaydı,önce psikiyatriye götür sonra rahatlaması için dua felan oku yazdım .dini yorummuş bu hemen banlandım .altı üstü dua oku dedim ,nersi dini yorumsa
kızın birisi bu yoruma kendi saçma dini fikirlerini kendine sakla yazmış .bende kıza laf sokmuşum öyle dedi yönetici. kıza dediğimde heee heee dedim geçtim sanırım bukadar. ne kaadr dikkat etsemde yine banlanıyorumyuh yani bu kadarda olmaz.Ne var bunda
ya yok cuma gunu yap bence listeye faydan olacak gibiyse
çok teşekkür ederim canım yazmam mı siz trip deyin ben gelirimtabi canım izne ayrılsanda arar ara yaz mutlaka istediğin zamanda dön her zaman bekleriz listede olmasanda yazıp kilo bildirimini yap ki kilo alma
yılların bdv cisiyim hangi konulara yem olunmaz iyi bilirim bazen güme gitsekte bak ben yorum bile yapmadım o konuya mune cımbızlar çünkübende de aynı durum oldu canım , eşinden dayak yiyen bi kadının konsuna eşin haklı erkekler sert olur dırdır yapma alttan al felan yazmış birisi. sinirlerim tepeme çıktı açtım ağzımı yumdum gözümü. 5 kişi felan banlandık sonunda :)
içime atıpta patlasamıydımyılların bdv cisiyim hangi konulara yem olunmaz iyi bilirim bazen güme gitsekte bak ben yorum bile yapmadım o konuya mune cımbızlar çünkü
Aminnn
Kızlarrrr 2 saat sonra ben yola çıkıyorumyani sizin oraya geliyorum 68.400 de kaldım enson öyle kayıt edin öpüldünüz
içime atıp kendime dert ederken arada bi salıyom kk ya dert oluyo mune de kafamı dinleyim diye bana postayı koyuyor işteiçime atıpta patlasamıydım
Hayırlı yolculuklar dilerim canım..:)Kızlarrrr 2 saat sonra ben yola çıkıyorumyani sizin oraya geliyorum 68.400 de kaldım enson öyle kayıt edin öpüldünüz
Sağol canımYolunuz açık olsun canım. Iyi tatiller
Sağolun tatlımHayırlı yolculuklar dilerim canım..:)
yolculuğun tadını çıkar canım :)Sağol canım
Sağolun tatlımgidene kadar telefonumdaki interneti bitiriyorum nasıl olsa ödedim parasını
Kazasız belasız git anacığının yanına inşallah...Sağol canım
Sağolun tatlımgidene kadar telefonumdaki interneti bitiriyorum nasıl olsa ödedim parasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?