- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.481
sağol canım idrar tahlilide yapıldı kuzum ya temiz çıktı doktor ondan sonra iyi değil temiz çıkması ben idrar yollarından şüphelenmiştim dedi arabanız yoksa ambulansı arıcam dedi bizde var dedik sonra merkeze geçtik ordada bişe bulamadılar tüm batum oldu hepsi oldu röntgen bile çektiler doktorlarda şaşırdı çok ilgilendiler iyi akşamdan beriya idrar yollari enfeksiyonu olabilir, kasik agrisi, bel agrisi, mide bulantisi, kusma, ates hepsini yapiyor ama bulamamalari eneresan tabii.
ağzınızı tutun arkadaşım .....bir insanın üyeliği iki gün dondurulurmu arkadaş çatladım ya
sağol canım bilemedik bakalım bekliyoruz şimdilik başlarsa tekrar götürücezay kıyamamgeçmiş olsun canım.Neymişki hastalığı?
tabi canım izne ayrılsanda arar ara yaz mutlaka istediğin zamanda dön her zaman bekleriz listede olmasanda yazıp kilo bildirimini yap ki kilo almaben iyi diyeyim iyi olayım ebrucum sağol merak ettiğin için
bu aralar malum işler karışık biraz,yoğun ver yorgunuz..sen nasılsın iyisindir umarım
nilsub @morordek @inatettimolacak @umutlayasasen @btlbetul @toplight @tatlitambak @d_mndc daha adını sayamadıklarım varsa affedin
bu arada ben takımdan müsadenizle ayrılmak istiyorum hanımlar..size ayak uyduramıyorum bu aralar yoğunluğum ve gidişattan dolayı bozulan moralimizi toparlayamıyoruz her geçen gün istemsizce mesai yaptığımız insanlara veda ediyoruz ,bazen şaşkın bazen üzgün..bu durumla bizim işlerde maalesef yoğunlaşıyor izine ayırabiliyorsanız beni izine ayırın ilom 91,0 ödemmiş o gelen yine..izne ayrılamıyorsam müsade istiyorum,sohbete gelirim ara ara çok memnun oldum sizleri tanıdığım için ..arada atarımı arayan olursa bi dürtsün gelirim
bende de aynı durum oldu canım , eşinden dayak yiyen bi kadının konsuna eşin haklı erkekler sert olur dırdır yapma alttan al felan yazmış birisi. sinirlerim tepeme çıktı açtım ağzımı yumdum gözümü. 5 kişi felan banlandık sonunda :)valla benimde oldu 1 kez bdv de takılmıştım ama haksızlık bu dedmiştim yani çok kızmıştım çok.Çünkü kendini bişey sanan birinin saçma sapan yazdıklarına cevap yazdım diye :)
akşam geldik canım evdeyiz sağol iyi bakalım şimdilik uyuyor ellemedim bende dün kandı serumdu iğneydi delik deşik ettiler dinlensin biraznilsub canım geçmişe bakmamıştım şimdi gördüm kızını , bugün nasıl oldu geçtimi ağrısı ,evde mi hastanede mi şimdi ?
doğru söyleyeni kk banlarlarbende de aynı durum oldu canım , eşinden dayak yiyen bi kadının konsuna eşin haklı erkekler sert olur dırdır yapma alttan al felan yazmış birisi. sinirlerim tepeme çıktı açtım ağzımı yumdum gözümü. 5 kişi felan banlandık sonunda :)
ozaman ağrısı geçmiştir yoksa uyuyamazdı kuzum benim daha küçücüktür o neden oldu acaba . sebebi yukarda yazdım canım :)akşam geldik canım evdeyiz sağol iyi bakalım şimdilik uyuyor ellemedim bende dün kandı serumdu iğneydi delik deşik ettiler dinlensin biraz
seni niye banladılar kız .....
polemik yasakmışşş ama ben yine yaparım yine yaparım duramamdoğru söyleyeni kk banlarlar
biliyorum geçende söylediydin ben yine sorayım dedim .....ozaman ağrısı geçmiştir yoksa uyuyamazdı kuzum benim daha küçücüktür o neden oldu acaba . sebebi yukarda yazdım canım :)
uyanmadan en sevdiği kahvaltıyı hazırla kuzuuma :):)biliyorum geçende söylediydin ben yine sorayım dedim .....
akşam hastnede kestiler canım ağrısını öyle geldik tabi akşamdan beri ağrısı yok olsa durmam hemen götürürüm
ne saçma polemik yasaksa topiklerde neden yazışma var ha ha ha hi güleceğim yoktu o zaman sadece yazılanı okumamız yorum yazmaya yer koymamaları lazım bir kere topik burası polemik olmaması komik olur...polemik yasakmışşş ama ben yine yaparım yine yaparım duramam
ahahah :) aynen ama haklı haksız demeden banlıyorlar hehalde ortalık sakinleşsin diye.Bende çok kızmıştım hatta yönetimede çok kızmıştım haklı haksız ayrılır diyede ,sonradan ortalık durulsun sinirler yatışsın diye yaptıklarına kanaat getirdim :)bende de aynı durum oldu canım , eşinden dayak yiyen bi kadının konsuna eşin haklı erkekler sert olur dırdır yapma alttan al felan yazmış birisi. sinirlerim tepeme çıktı açtım ağzımı yumdum gözümü. 5 kişi felan banlandık sonunda :)
kız neler yaptım uyanmalarını brkliyorum kuymak istedi yaptım bol tereyağlıuyanmadan en sevdiği kahvaltıyı hazırla kuzuuma :):)
kuymak ne kız hiç duymadım ?kız neler yaptım uyanmalarını brkliyorum kuymak istedi yaptım bol tereyağlı
eeee benim sinirim hemen geçmez dönünce başlarım yine yazmaya o yüzden başka yerlere bulaşmıyorumahahah :) aynen ama haklı haksız demeden banlıyorlar hehalde ortalık sakinleşsin diye.Bende çok kızmıştım hatta yönetimede çok kızmıştım haklı haksız ayrılır diyede ,sonradan ortalık durulsun sinirler yatışsın diye yaptıklarına kanaat getirdim :)
muhlama canım biliyosundur kız tv lerde bile yapıyorlar ya mısır unu tereyağı kaşardankuymak ne kız hiç duymadım ?
sormaya geçenlerdede birinin çocuğu mu ne hastaydı,önce psikiyatriye götür sonra rahatlaması için dua felan oku yazdım .dini yorummuş bu hemen banlandım .altı üstü dua oku dedim ,nersi dini yorumsaahahah :) aynen ama haklı haksız demeden banlıyorlar hehalde ortalık sakinleşsin diye.Bende çok kızmıştım hatta yönetimede çok kızmıştım haklı haksız ayrılır diyede ,sonradan ortalık durulsun sinirler yatışsın diye yaptıklarına kanaat getirdim :)
ne yapcan sen milletin çocuğunu sen bana söyle ben okurumsormaya geçenlerdede birinin çocuğu mu ne hastaydı,önce psikiyatriye götür sonra rahatlaması için dua felan oku yazdım .dini yorummuş bu hemen banlandım .altı üstü dua oku dedim ,nersi dini yorumsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?