• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar sabahtan beri dr daydim az önce geldim öğleden sonra gene gelecem önce bi geçmiş okudum
Selam kızlar
Nasılsınız??
Hepinizi çok özledim.Bu sefer arayı biraz açtım. @morodek @kollontai nilsub nilsub @parkbyull @btlbetul toplight toplight @tatlitambak @inatettimolacak @d_mndc nasılsınız kızlar
bizde seni özledik hayırsız nerelerdesin
Yaaa ebrusumuzz gelmisss..hoşgeldin canim.. hala tatildeyim ben anamin evinde :KK66: bi de bel fıtığı oldum sanirsam bi dr islerim var ışte.. herkescikleri bi kisa ozet geceyim m sana :KK66:
*Nilguncumle orti olduk fıtı fıtı veriyoz kilolari..:KK76::KK19:dun abisi gelmis yazmadi korktuk bisey mi oldu diye. :110:
*Kaptan ist gecmisti en son durumu biliyorsundur
*Ordekcim de buralarda kirmizi kart gostertiyo millete :duduk:
*Betus kollontaiyle es oldu kiz bu hafta hep spor yapti jelibon yemedi inanabiliyo musun :KK35: :KK70:
*Parky gecen kızdı bize yine :KK70: :olamaz:
*Tambak yeniden diyete basladi bugun kocusi zorla dondurma yedirmis :KK70: :p:dondurma:
*Toplight kaptana menu yazdiriyoz listeye de alicizzzz :KK66: :super:
*Duygu gecen eski bi before after yapti girip bi bak :KK66: :nazar::KK28:
ne güzel özetlemişsin belin nasıl oldu canım
Eki Görüntüle 1865582
Butun gün serum takıldı butun tahlilleri yapıldı
canım büyük geçmiş olsun sende bebelerden ne çektin yaa benim gecen sene öyleydi bi kendim bi bebeler hastaneden ece gelemiyorduk inş kötü bişey çıkmayacak canım
ben iyi diyeyim iyi olayım ebrucum sağol merak ettiğin için :KK66:
bu aralar malum işler karışık biraz,yoğun ver yorgunuz..sen nasılsın iyisindir umarım :KK60:

nilsub nilsub morordek morordek @inatettimolacak umutlayasasen umutlayasasen @btlbetul toplight toplight @tatlitambak @d_mndc daha adını sayamadıklarım varsa affedin :KK66:
bu arada ben takımdan müsadenizle ayrılmak istiyorum hanımlar.:110:.size ayak uyduramıyorum bu aralar yoğunluğum ve gidişattan dolayı bozulan moralimizi toparlayamıyoruz her geçen gün istemsizce mesai yaptığımız insanlara veda ediyoruz ,bazen şaşkın bazen üzgün..bu durumla bizim işlerde maalesef yoğunlaşıyor izine ayırabiliyorsanız beni izine ayırın :rapci:ilom 91,0 ödemmiş o gelen yine..izne ayrılamıyorsam müsade istiyorum,sohbete gelirim ara ara çok memnun oldum sizleri tanıdığım için:p..arada atarımı arayan olursa bi dürtsün gelirim :olamaz::63:
canım hepimiz bu sıkıntıları yaşıyouz kendine dikkat et listeden ayrılmak senin kararın ama biz hep burdayız bizi bırakma

kızlar sabahleyin yıllık mamografi usg mi yaptırdım allaha şükür bir şey çıkmadı öğleden sonra da dişçiye gideceğim kadın doğumdan bile tırsmıyom dişçiden tırtığım kadar yahuuu
kadın doğum uyuşturucu bile vurmuyo asıl ondan kork ,dişçi basıyo morfini hiç bişey hissetmiyosun :)):

gerçi ben bakire olduğumdan tam bilemicem kadın doğumu oda ayrı :D gerçi bi ara canımı yakmştı kadın onuda unutamıyorum ya neyse:KK62:

Kızlar selam anca gelebildim. Dün aksam eşimle evlilik yıldönümümüzü kutladık, o yüzden giremedim :)
Selam kızlar
Nasılsınız??
Hepinizi çok özledim.Bu sefer arayı biraz açtım. @morodek @kollontai nilsub nilsub @parkbyull @btlbetul toplight toplight @tatlitambak @inatettimolacak @d_mndc nasılsınız kızlar
Ebruşum nerelerdesin ya? Çok özledim seni, beni rakibesiz bırakma :KK43:
İyi akşamlar kızlar bende menümü paylaşayım
@inatettimolacak nilsub nilsub morordek morordek
Sabah:1 dl çavdar ekmeği+1 kk peynir+5 zeytin+domates,salatalık
Öğlen:1 kase çorba+1 adet biber dolma+1 tabak salata+1 kase yoğurt
Ara:1 adet baklava+1 top dondurma
Akşam:1 kase çorba+ az peynirli menemen+2 bardak ayran
Su:3 lt üstü
Spor: yok
Sıcaktab çok bunaldım, bide bugün iş dolayısıyla sahadaydım yürü ,in,çık sıcağın altında resmen perte çıktım
Ben yatar kızlar iyi geceler
Ya ama sana cok kızacagım artık!
Spor yapmıyorsun bi de üstüne baklava dondurma falan yiyorsun :KK62: Cezaların vardı yaptın mı? Sporsuz ve kacamaklı bir menünü daha görürsem uyarı verecegim sana.
kızlae şimdi girdik eve doktordan geliyoruz öğleden sonra kızımı şiddetli kasık ağrısıyla doktora götürdük deliricem üzüntüden :KK43:
Gecmis olsun canım, insallah bir daha olmaz :KK43:
Merhaba, kusura bakmayın iki gün dondurdular üyeliğimi giremedim, ama spora ve diyete devam
Bugünden itibaren menülerini yazmaya devam et canım :KK66:
bir insanın üyeliği iki gün dondurulurmu arkadaş çatladım ya :KK42:
Aa evet seni de gördüm, mapısa girmissin sen de :))
ben iyi diyeyim iyi olayım ebrucum sağol merak ettiğin için :KK66:
bu aralar malum işler karışık biraz,yoğun ver yorgunuz..sen nasılsın iyisindir umarım :KK60:

nilsub nilsub morordek morordek @inatettimolacak umutlayasasen umutlayasasen @btlbetul toplight toplight @tatlitambak @d_mndc daha adını sayamadıklarım varsa affedin :KK66:
bu arada ben takımdan müsadenizle ayrılmak istiyorum hanımlar.:110:.size ayak uyduramıyorum bu aralar yoğunluğum ve gidişattan dolayı bozulan moralimizi toparlayamıyoruz her geçen gün istemsizce mesai yaptığımız insanlara veda ediyoruz ,bazen şaşkın bazen üzgün..bu durumla bizim işlerde maalesef yoğunlaşıyor izine ayırabiliyorsanız beni izine ayırın :rapci:ilom 91,0 ödemmiş o gelen yine..izne ayrılamıyorsam müsade istiyorum,sohbete gelirim ara ara çok memnun oldum sizleri tanıdığım için:p..arada atarımı arayan olursa bi dürtsün gelirim :olamaz::63:
Kilonu not ettim, cuma günü izne ayrırırız seni de madem.. Salma sakın ama :KK66:
eeee benim sinirim hemen geçmez dönünce başlarım yine yazmaya o yüzden başka yerlere bulaşmıyorum :KK70:
Seni bdv'de düsünemiyorum zaten ya :KK70:
Üyeligini tamamen silebilirler bence :KK70:
Kızlarrrr 2 saat sonra ben yola çıkıyorum En Büyük TÜRKİYEyani sizin oraya geliyorum:KK71::rolleyes::rolleyes:68.400 de kaldım enson öyle kayıt edin:KK36:öpüldünüz :KK36::KK37:
İyi tatiller canım, tatil dönüsü buradasın ona göre :KK66:
kızlar sabahleyin yıllık mamografi usg mi yaptırdım allaha şükür bir şey çıkmadı öğleden sonra da dişçiye gideceğim kadın doğumdan bile tırsmıyom dişçiden tırtığım kadar yahuuu
Gecmis olsun kaptanım rutin kontroller galiba, bir sey yoktur umarım

morordek morordek neler yaptınız evlilik yıl dönümünde:KK8: , ne hediyeler aldınız:rolleyes:
Ahahah
Valla ben hediye almıyorum ya yıldönümlerinde ne yalan söyleyeyim, sevmiyorum hediyelesmeyi. Onun yerine birlikte güzel bi yemek yedik, öyle yani :) Gecen yıl İstanbul'a gitmistik ama bu sene izinler iptal artık takıldık yerimizde yurdumuzda :)
Zaten eşimin dogum günü de yaklasıyor artık hediyesini o zaman veririm :D

Ahahah
Valla ben hediye almıyorum ya yıldönümlerinde ne yalan söyleyeyim, sevmiyorum hediyelesmeyi. Onun yerine birlikte güzel bi yemek yedik, öyle yani :) Gecen yıl İstanbul'a gitmistik ama bu sene izinler iptal artık takıldık yerimizde yurdumuzda :)
Zaten eşimin dogum günü de yaklasıyor artık hediyesini o zaman veririm :KK70:
yemekte iyidir diycemde sen onu da diyet yemeği yemişsindir :KK70:

Back
X