Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kadın doğum uyuşturucu bile vurmuyo asıl ondan kork ,dişçi basıyo morfini hiç bişey hissetmiyosun :)):
valla ne bileyim yaa ben korkuyom işte ama korkunun ecele faydası yok
Kızlar selam anca gelebildim. Dün aksam eşimle evlilik yıldönümümüzü kutladık, o yüzden giremedim :)

Ebruşum nerelerdesin ya? Çok özledim seni, beni rakibesiz bırakma :KK43:

Ya ama sana cok kızacagım artık!
Spor yapmıyorsun bi de üstüne baklava dondurma falan yiyorsun :KK62: Cezaların vardı yaptın mı? Sporsuz ve kacamaklı bir menünü daha görürsem uyarı verecegim sana.

Gecmis olsun canım, insallah bir daha olmaz :KK43:

Bugünden itibaren menülerini yazmaya devam et canım :KK66:

Aa evet seni de gördüm, mapısa girmissin sen de :))

Kilonu not ettim, cuma günü izne ayrırırız seni de madem.. Salma sakın ama :KK66:

Seni bdv'de düsünemiyorum zaten ya :KK70:
Üyeligini tamamen silebilirler bence :KK70:

İyi tatiller canım, tatil dönüsü buradasın ona göre :KK66:

Gecmis olsun kaptanım rutin kontroller galiba, bir sey yoktur umarım
evet canım rutin kontrollerdi allaha şükür bişey çıkmadı
seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun tatlım

kızlar sabahleyin yıllık mamografi usg mi yaptırdım allaha şükür bir şey çıkmadı öğleden sonra da dişçiye gideceğim kadın doğumdan bile tırsmıyom dişçiden tırtığım kadar yahuuu
sağol kaptanım sanada geçmiş olsun bende dişçiden korkmam kadın doğumdan tırsarım :)

Kızlar selam anca gelebildim. Dün aksam eşimle evlilik yıldönümümüzü kutladık, o yüzden giremedim :)

Ebruşum nerelerdesin ya? Çok özledim seni, beni rakibesiz bırakma :KK43:

Ya ama sana cok kızacagım artık!
Spor yapmıyorsun bi de üstüne baklava dondurma falan yiyorsun :KK62: Cezaların vardı yaptın mı? Sporsuz ve kacamaklı bir menünü daha görürsem uyarı verecegim sana.

Gecmis olsun canım, insallah bir daha olmaz :KK43:

Bugünden itibaren menülerini yazmaya devam et canım :KK66:

Aa evet seni de gördüm, mapısa girmissin sen de :))

Kilonu not ettim, cuma günü izne ayrırırız seni de madem.. Salma sakın ama :KK66:

Seni bdv'de düsünemiyorum zaten ya :KK70:
Üyeligini tamamen silebilirler bence :KK70:

İyi tatiller canım, tatil dönüsü buradasın ona göre :KK66:

Gecmis olsun kaptanım rutin kontroller galiba, bir sey yoktur umarım
uzun uzun yıllar sağlıklı huzurlu mutlu seneler geçirirsiniz inşallah canım.... :dua::KK15:
dimi ama valla atarlar beni üyelikten başka nicklede giremem ip adresimi bile silerler :KK70:

neydi onu adıı dur unuttummm...tuuuu giyim tarzının adıymış o onu geçelim....biz kültürlü insanız her türlü olaya açığız bikerem :KK70:

btlbetul btlbetul gibi kocada mı olacaktı :KK70:

koca kilo verdiriyo diyolla :))

ayyy fyzanur fyzanur kız menülerin ii gündür berbat sen yoksun diye sanırsam.... neyse şimdik çok yoğunum akşam görüşürüz beybiler muckk mcukkk...

sus kız zaten bdv ye ,şişmanın diye kocam beni aldattığını söyledi, diye konu açmışlar.canım sıkkın ...yakacam yıkacam bütün erkekleri:KK62:

ayyy inanmıyoruuum bulmayalım o zaman koca kafadan olmaz bu iş :)))) bu dombilik halimizle boynuzlarımızı saya bitiremeyiz.... kedi besleyelim biz boşver....

Back
X