- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #199.521
zalimmm kadınnn :içime atıp kendime dert ederken arada bi salıyom kk ya dert oluyo mune de kafamı dinleyim diye bana postayı koyuyor işte![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zalimmm kadınnn :içime atıp kendime dert ederken arada bi salıyom kk ya dert oluyo mune de kafamı dinleyim diye bana postayı koyuyor işte![]()
Ay senin ne işin varda msj yazmıyon bakam...zalimmm kadınnn :![]()
iki saattir pc deyimde naptığımı bilmiyorum dalmışım öyleAy senin ne işin varda msj yazmıyon bakam...
bizde seni özledik hayırsız nerelerdesinSelam kızlar
Nasılsınız??
Hepinizi çok özledim.Bu sefer arayı biraz açtım. @morodek @kollontainilsub @parkbyull @btlbetul
toplight @tatlitambak @inatettimolacak @d_mndc nasılsınız kızlar
ne güzel özetlemişsin belin nasıl oldu canımYaaa ebrusumuzz gelmisss..hoşgeldin canim.. hala tatildeyim ben anamin evindebi de bel fıtığı oldum sanirsam bi dr islerim var ışte.. herkescikleri bi kisa ozet geceyim m sana
*Nilguncumle orti olduk fıtı fıtı veriyoz kilolari..dun abisi gelmis yazmadi korktuk bisey mi oldu diye.
*Kaptan ist gecmisti en son durumu biliyorsundur
*Ordekcim de buralarda kirmizi kart gostertiyo millete
*Betus kollontaiyle es oldu kiz bu hafta hep spor yapti jelibon yemedi inanabiliyo musun![]()
*Parky gecen kızdı bize yine![]()
*Tambak yeniden diyete basladi bugun kocusi zorla dondurma yedirmis![]()
*Toplight kaptana menu yazdiriyoz listeye de alicizzzz![]()
*Duygu gecen eski bi before after yapti girip bi bak![]()
![]()
canım büyük geçmiş olsun sende bebelerden ne çektin yaa benim gecen sene öyleydi bi kendim bi bebeler hastaneden ece gelemiyorduk inş kötü bişey çıkmayacak canımEki Görüntüle 1865582
Butun gün serum takıldı butun tahlilleri yapıldı
canım hepimiz bu sıkıntıları yaşıyouz kendine dikkat et listeden ayrılmak senin kararın ama biz hep burdayız bizi bırakmaben iyi diyeyim iyi olayım ebrucum sağol merak ettiğin için
bu aralar malum işler karışık biraz,yoğun ver yorgunuz..sen nasılsın iyisindir umarım
nilsub
morordek @inatettimolacak
umutlayasasen @btlbetul
toplight @tatlitambak @d_mndc daha adını sayamadıklarım varsa affedin
bu arada ben takımdan müsadenizle ayrılmak istiyorum hanımlar..size ayak uyduramıyorum bu aralar yoğunluğum ve gidişattan dolayı bozulan moralimizi toparlayamıyoruz her geçen gün istemsizce mesai yaptığımız insanlara veda ediyoruz ,bazen şaşkın bazen üzgün..bu durumla bizim işlerde maalesef yoğunlaşıyor izine ayırabiliyorsanız beni izine ayırın
ilom 91,0 ödemmiş o gelen yine..izne ayrılamıyorsam müsade istiyorum,sohbete gelirim ara ara çok memnun oldum sizleri tanıdığım için
..arada atarımı arayan olursa bi dürtsün gelirim
![]()
İyi yolculuklar ve iyi tatiller :)Kızlarrrr 2 saat sonra ben yola çıkıyorumyani sizin oraya geliyorum
68.400 de kaldım enson öyle kayıt edin
öpüldünüz
![]()
kadın doğum uyuşturucu bile vurmuyo asıl ondan kork ,dişçi basıyo morfini hiç bişey hissetmiyosun :)):kızlar sabahleyin yıllık mamografi usg mi yaptırdım allaha şükür bir şey çıkmadı öğleden sonra da dişçiye gideceğim kadın doğumdan bile tırsmıyom dişçiden tırtığım kadar yahuuu
bizde tatile gitsekte bizede iyi tatiller deseler arkamızdan çatlasalar falan hep ben mi çatlıycam yaaİyi yolculuklar ve iyi tatiller :)
Hadi hadi neler izliyon Allah bilir....iki saattir pc deyimde naptığımı bilmiyorum dalmışım öyle![]()
Ebruşum nerelerdesin ya? Çok özledim seni, beni rakibesiz bırakmaSelam kızlar
Nasılsınız??
Hepinizi çok özledim.Bu sefer arayı biraz açtım. @morodek @kollontainilsub @parkbyull @btlbetul
toplight @tatlitambak @inatettimolacak @d_mndc nasılsınız kızlar
Ya ama sana cok kızacagım artık!İyi akşamlar kızlar bende menümü paylaşayım
@inatettimolacaknilsub
morordek
Sabah:1 dl çavdar ekmeği+1 kk peynir+5 zeytin+domates,salatalık
Öğlen:1 kase çorba+1 adet biber dolma+1 tabak salata+1 kase yoğurt
Ara:1 adet baklava+1 top dondurma
Akşam:1 kase çorba+ az peynirli menemen+2 bardak ayran
Su:3 lt üstü
Spor: yok
Sıcaktab çok bunaldım, bide bugün iş dolayısıyla sahadaydım yürü ,in,çık sıcağın altında resmen perte çıktım
Ben yatar kızlar iyi geceler
Gecmis olsun canım, insallah bir daha olmazkızlae şimdi girdik eve doktordan geliyoruz öğleden sonra kızımı şiddetli kasık ağrısıyla doktora götürdük deliricem üzüntüden![]()
Bugünden itibaren menülerini yazmaya devam et canımMerhaba, kusura bakmayın iki gün dondurdular üyeliğimi giremedim, ama spora ve diyete devam
Aa evet seni de gördüm, mapısa girmissin sen de :))bir insanın üyeliği iki gün dondurulurmu arkadaş çatladım ya![]()
Kilonu not ettim, cuma günü izne ayrırırız seni de madem.. Salma sakın amaben iyi diyeyim iyi olayım ebrucum sağol merak ettiğin için
bu aralar malum işler karışık biraz,yoğun ver yorgunuz..sen nasılsın iyisindir umarım
nilsub
morordek @inatettimolacak
umutlayasasen @btlbetul
toplight @tatlitambak @d_mndc daha adını sayamadıklarım varsa affedin
bu arada ben takımdan müsadenizle ayrılmak istiyorum hanımlar..size ayak uyduramıyorum bu aralar yoğunluğum ve gidişattan dolayı bozulan moralimizi toparlayamıyoruz her geçen gün istemsizce mesai yaptığımız insanlara veda ediyoruz ,bazen şaşkın bazen üzgün..bu durumla bizim işlerde maalesef yoğunlaşıyor izine ayırabiliyorsanız beni izine ayırın
ilom 91,0 ödemmiş o gelen yine..izne ayrılamıyorsam müsade istiyorum,sohbete gelirim ara ara çok memnun oldum sizleri tanıdığım için
..arada atarımı arayan olursa bi dürtsün gelirim
![]()
Seni bdv'de düsünemiyorum zaten yaeeee benim sinirim hemen geçmez dönünce başlarım yine yazmaya o yüzden başka yerlere bulaşmıyorum![]()
İyi tatiller canım, tatil dönüsü buradasın ona göreKızlarrrr 2 saat sonra ben yola çıkıyorumyani sizin oraya geliyorum
68.400 de kaldım enson öyle kayıt edin
öpüldünüz
![]()
Gecmis olsun kaptanım rutin kontroller galiba, bir sey yoktur umarımkızlar sabahleyin yıllık mamografi usg mi yaptırdım allaha şükür bir şey çıkmadı öğleden sonra da dişçiye gideceğim kadın doğumdan bile tırsmıyom dişçiden tırtığım kadar yahuuu
ehehe :) valla bende aynı durumdayım.İzinler açılsada kaçsam bi yerlere diye bakıyorumbizde tatile gitsekte bizede iyi tatiller deseler arkamızdan çatlasalar falan hep ben mi çatlıycam yaa![]()
Ahahah
yemekte iyidir diycemde sen onu da diyet yemeği yemişsindirAhahah
Valla ben hediye almıyorum ya yıldönümlerinde ne yalan söyleyeyim, sevmiyorum hediyelesmeyi. Onun yerine birlikte güzel bi yemek yedik, öyle yani :) Gecen yıl İstanbul'a gitmistik ama bu sene izinler iptal artık takıldık yerimizde yurdumuzda :)
Zaten eşimin dogum günü de yaklasıyor artık hediyesini o zaman veririm![]()
Ya yok valla dün resmen abarttım, gecenin sonunda o kadar şişmiştim ki sabah kalktıgımda hala acıkmamısımyemekte iyidir diycemde sen onu da diyet yemeği yemişsindir![]()