- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.561
onlarında hafıza 3sn ,bizi sevemezler
bak sen bana psikolojik baskı yapıyosun kıracam kafanıayyy bizi sevmeyen ölsün bee :)) şeker gibi hatunlarız.... hayat bizde renk bizde :))
ay geldim geldim karlar kraliçesi kim bacım ?nilsub biz @KarKralicesi ile gruptan dışlandık kimse bizlen konuşmuyo sen konuşacaksın bizlen tanışın ulennnn
niye bozuluyo ya sen yaz ilk gelen cevaplarbak sen bana psikolojik baskı yapıyosun kıracam kafanısen gidiyorum dedin diye lafa tutmaktan psikolojik olarak çekiniyorum ama sen gelip bida yazıyosun ben yazsammı yazmasammı diye kalıyorum aha böylee bida giderken gidiyorum demeden gideceksinn ona göreeeee psikolojim bozuldu yarabbimmm
başın sağ olsun canımKızlar dedem vefat etti 2 3 gün aktif olamam cuma bildirim yaparim
kızın nasıl oldu canım ? napıyo şuan oynuyomuay geldim geldim karlar kraliçesi kim bacım ?
başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara sabır versin önemli değil ne zaman dönüceksen bekleriz..Kızlar dedem vefat etti 2 3 gün aktif olamam cuma bildirim yaparim
iyi ya biraz önce öğlen uykusuna yatırdım ...kızın nasıl oldu canım ? napıyo şuan oynuyomu
izlemiyorum okuyorummiyi ya biraz önce öğlen uykusuna yatırdım ...
sen ne izliyon
pc nin geçmişinden baksanaaslında izliycemde dinizin adını unuttum daha 2 gün önce 3.sezonu bitirdim vay arkadaş neydi adı yaa
geçmişim yok şuanpc nin geçmişinden baksana
niye siliyon mu?geçmişim yok şuan
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesinKızlar dedem vefat etti 2 3 gün aktif olamam cuma bildirim yaparim
dün vücut estetiğiyle ilgili burda bişeyler okudum,erkek kardeşime ayıp olmasın diye silmiştim :)niye siliyon mu?
sapık diyincede kızıyosundün vücut estetiğiyle ilgili burda bişeyler okudum,erkek kardeşime ayıp olmasın diye silmiştim :)
kk daki çoğu kadın sapık ozaman,ne çok yorum var o konuda biliyonmu sensapık diyincede kızıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?