- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.541
valla ne bileyim yaa ben korkuyom işte ama korkunun ecele faydası yokkadın doğum uyuşturucu bile vurmuyo asıl ondan kork ,dişçi basıyo morfini hiç bişey hissetmiyosun :)):
evet canım rutin kontrollerdi allaha şükür bişey çıkmadıKızlar selam anca gelebildim. Dün aksam eşimle evlilik yıldönümümüzü kutladık, o yüzden giremedim :)
Ebruşum nerelerdesin ya? Çok özledim seni, beni rakibesiz bırakma
Ya ama sana cok kızacagım artık!
Spor yapmıyorsun bi de üstüne baklava dondurma falan yiyorsunCezaların vardı yaptın mı? Sporsuz ve kacamaklı bir menünü daha görürsem uyarı verecegim sana.
Gecmis olsun canım, insallah bir daha olmaz
Bugünden itibaren menülerini yazmaya devam et canım
Aa evet seni de gördüm, mapısa girmissin sen de :))
Kilonu not ettim, cuma günü izne ayrırırız seni de madem.. Salma sakın ama
Seni bdv'de düsünemiyorum zaten ya
Üyeligini tamamen silebilirler bence
İyi tatiller canım, tatil dönüsü buradasın ona göre
Gecmis olsun kaptanım rutin kontroller galiba, bir sey yoktur umarım
ha ok ay ben de merak ederdim gun be gun ne oldu diyeTakım. Içine yim ben canım listede değilim.
sağol kaptanım sanada geçmiş olsun bende dişçiden korkmam kadın doğumdan tırsarım :)kızlar sabahleyin yıllık mamografi usg mi yaptırdım allaha şükür bir şey çıkmadı öğleden sonra da dişçiye gideceğim kadın doğumdan bile tırsmıyom dişçiden tırtığım kadar yahuuu
ne izliycemmmm
uzun uzun yıllar sağlıklı huzurlu mutlu seneler geçirirsiniz inşallah canım....Kızlar selam anca gelebildim. Dün aksam eşimle evlilik yıldönümümüzü kutladık, o yüzden giremedim :)
Ebruşum nerelerdesin ya? Çok özledim seni, beni rakibesiz bırakma
Ya ama sana cok kızacagım artık!
Spor yapmıyorsun bi de üstüne baklava dondurma falan yiyorsunCezaların vardı yaptın mı? Sporsuz ve kacamaklı bir menünü daha görürsem uyarı verecegim sana.
Gecmis olsun canım, insallah bir daha olmaz
Bugünden itibaren menülerini yazmaya devam et canım
Aa evet seni de gördüm, mapısa girmissin sen de :))
Kilonu not ettim, cuma günü izne ayrırırız seni de madem.. Salma sakın ama
Seni bdv'de düsünemiyorum zaten ya
Üyeligini tamamen silebilirler bence
İyi tatiller canım, tatil dönüsü buradasın ona göre
Gecmis olsun kaptanım rutin kontroller galiba, bir sey yoktur umarım
aklın fikrin yemekteyemekte iyidir diycemde sen onu da diyet yemeği yemişsindir
neydi onu adıı dur unuttummm...tuuuu giyim tarzının adıymış o onu geçelim....biz kültürlü insanız her türlü olaya açığız bikerem
aklın fikrin yemekte
nasıl dengeleyeceksin bugün ki menünü yazacaksın bak,merakla bekliyoree :)Ya yok valla dün resmen abarttım, gecenin sonunda o kadar şişmiştim ki sabah kalktıgımda hala acıkmamısım
Neyse bugün dengeleyecegim iste, yılda bi kerecik olsun dedim
sen onu niye bekliyon hatun taş gibi kendi başının çaresine bak...nasıl dengeleyeceksin bugün ki menünü yazacaksın bak,merakla bekliyoree :)
sus kız zaten bdv ye ,şişmanın diye kocam beni aldattığını söyledi, diye konu açmışlar.canım sıkkın ...yakacam yıkacam bütün erkeklerisen onu niye bekliyon hatun taş gibi kendi başının çaresine bak...
neydi onu adıı dur unuttummm...tuuuu giyim tarzının adıymış o onu geçelim....biz kültürlü insanız her türlü olaya açığız bikerem
btlbetul gibi kocada mı olacaktı
tamam yine düzene koyalm birlikte sporumuzu menümüzü. hadi git çalış ama verdiğim linki kesin oku bak .koca kilo verdiriyo diyolla :))
ayyyfyzanur kız menülerin ii gündür berbat sen yoksun diye sanırsam.... neyse şimdik çok yoğunum akşam görüşürüz beybiler muckk mcukkk...
Ben bulamadım konuyu yaa merak ettim bakacaktım :)sus kız zaten bdv ye ,şişmanın diye kocam beni aldattığını söyledi, diye konu açmışlar.canım sıkkın ...yakacam yıkacam bütün erkekleri
sus kız zaten bdv ye ,şişmanın diye kocam beni aldattığını söyledi, diye konu açmışlar.canım sıkkın ...yakacam yıkacam bütün erkekleri
onu bulurum ben sana da dur ben sana başka konu atıcam,verilen cevaplar öldürdü beniBen bulamadım konuyu yaa merak ettim bakacaktım :)
kedide nankör kzıım en güzeli köpekayyy inanmıyoruuum bulmayalım o zaman koca kafadan olmaz bu iş :)))) bu dombilik halimizle boynuzlarımızı saya bitiremeyiz.... kedi besleyelim biz boşver....
kedide nankör kzıım en güzeli köpek
onlarında hafıza 3sn ,bizi sevemezlerbiz zaten onların tüyleriylen uğraşamayız biz balık alalım tertemiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?