Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hımm bıde kallıste canım ben henuz cok kılo veremedım ama eger bu sorun degılse bende yasadıklarımı ve hıssettıklerımı paylasmak ıstıyorum

cedricim tabiki hepimiz hissettiklerimizi paylaşalım yeni eski herkes istediğini yazsın stedim di teşekkür ederim canım..

emelim şu an takımda kontenjan yok ama kadisi mezun eder etmez bir iki hafta içinde yerleştiririz seni...

tamamcanım ben de bu arada takımdan ayrıldığım kiloya geri gelmeye çalışıcam inşallah

herkese günaydın. kızlar cumartesi günü 24 saat nöbetçiydim ya sabahtan bir miğde ağrısı başladı,aldırmadım geçer diye gece iyice şiddetlendi.hastalarımı bıraktım kendimle uğraşıyorum. arkadaşlar bir igne yaptı geçmedi daha sonra daha etkili bir igne yaptılar yok. şurup içtim hap içtim geçmiyor. gece saat 3 oldu ama ölüyorum,ağlıyorum servisin ortasında. eşimi aradım geldi. ambulanslamı giderlim derken eşim arabayla gidiyoruz dedi. vurduk erzurum yoluna. yanımızada evli arkaşlarımız vardı onları aldık.(yazık onlarıda gecenin 3 ünde kaldırdık.) 2,5 saat sonra erzurumda acil servisteydim. bu arada komik olan benim akşam üzeri servisten ambulansla gönderdiğim hasta ve yakınlarıda orda, bana diyolar sana ne oldu. neyse tahliller filan,miğde kanamasından şüphelendiler.doktor yatış dedi.(uzman yokmuş pratisyen yatıralımdedi.)uzman ertesi gün endoskopi yapacakmış. eşim yatış olmasın biz çarşamba günü gelip endeskopi yapılsın,evde takibini yaparız dedi. iğne ilaç serum vs sonunda rahatlayınca akşama doğru eve döndük. şimdi miğdemde hafif bir ağrı var inşallah şiddetlenmez. bu yüzden dünde gelemedim. işte durum böyle. zaten o kadar serumdan sonra kilomdada artış olmuş

matemcim geçmiş olsun canım dikkat et lütfen.. nedir acaba böyle acı ve ağrı verici aman ihmal etme bizede durumu lütfen bildir..

evevvetetttt beklediğim güzel haber geldi nihayet... salı-perşembe ve cumartesi günleri sporda açık oluşmuş beni çağırdılar yaşasınnnn yaşasınnnnnn:dance::dance::dance:

gunaydin herkeze gecmisi okumadim cunku okuyana kadar kimse kalmiyo kallis ve ryhan ablami goruyorum nasilsiniz hanimlar ben iyi diilim kahvaltiyi abarrttim pismanim bugun fazla yurumem gerekecek eyvah

günaydinn.
ne sporu kallisim? spor salonundami. ay ne kadar güzel ya valla canim cekti:ecrin_bebek:
bugün kendimi söyle alici gözüyle inceledim veeeeeeeeeeeee hic begenmedim:1shok:
kizlar yürüyüs disinda herhangi bir spor yapmiyorum valla kendimi hic begenmedim ya. haaa
cedric birtanem o toplar 400 kiloyu tasiyor hic düsünmeden al bir tane ama boyutlari cok önemli. boyun 175e kadarsa 75 cm capi olani en uygunu daha uzunsan 85 al ben 85 aldim üzerine oturamadim bacaklartim kisa geldi. icindeki havayi bosalttim falan ama rahat degil kaza tehlikesi yüksek. 65 cm olanda bana cok kücük geldi 163 boya. en uygunu 7 ama düsüncesizce kullanabilirsin gercekten insani su gibi tasiyor agirliginida farketmiyorsun .omurilik bel agrilari icin cok faydali
matem gecmis olsun canim. bukadar siddetli mide agrisinin sebebi ne olabilir acaba bizi habersiz birakma.

kallisim sen bana ev adresini ver canim bu ayin sonuna dogru yeni bir dergi gelcek oda gelsin bensana gonderem guzellerinden olurmu bu arada kizin fransizca kitabini arastirdinizmi eger bulamadiysaniz ben benimkini gonderem yada burdan yeni siparis verem

birileri spor salonunda sporami basliyo ben en iyisi gecmisi bir goz atam ne guzel ya bende istiyom ama bu koyde nerdeee

emelcigim takimda olmana ben cok sevinecegim canim. cok iyi bir karar verdin.
zenan cizelgen ne kadar hos hangi siteden yaptin?

gunaydin herkeze gecmisi okumadim cunku okuyana kadar kimse kalmiyo kallis ve ryhan ablami goruyorum nasilsiniz hanimlar ben iyi diilim kahvaltiyi abarrttim pismanim bugun fazla yurumem gerekecek eyvah

zenanım kahvaltıyı abarttım diye üzülme ben sık sık kahvaltıyı abartıyorum akşam yemeğinden biraz eksik yersin yani ekmek yemezsin yada az yersin öylece geçiştirirsin..

üzülme yani..

adresimi yazayım canım valla unutuyorum.. kitabı bir internet adresinde gördüm daha araştıracağım ama buluruz zaten olmasada buradaki kitapçılar bulup getiriyorlar istediklerimizi.. sağol canım.. şimdide reyhan ablama yazıyım bakimmm

ablam ben yazmayı unuttum galiba iki hafta önce belediyenin spor salonu reklamını gördüm gidip gezdim nasıl diye çok güze beğendim her alet var ve ayrıca hoca var başında ve step ile aerobik plates yaptırıyor ama ta prgramı bilmiyorum tabiki... haftada 3 gün bende sıra bekliyordum aramayacaklar diye umudumu yitirmiştim ama az önce aradılar ve perşembe başlayabilirmişim...

emelcigim takimda olmana ben cok sevinecegim canim. cok iyi bir karar verdin.
zenan cizelgen ne kadar hos hangi siteden yaptin?
reyhan abla aramizda kalsin ben cizelge yaptim bi ara adresini getirip kisisel rutbeye yapistirmistim cok sakarim ya bu cizelgeyi dun esime yaptirdim hani kenarinda ki ticker 7910 varya ordan ablacim ben onuda yapamiyomkaydirigubbakcemile3

bende kendimi hala hiç beğenmiyorum ve çok kızıyorum kendime... eşime bazen sitem ederdim dışarı çıkmıyoruz diye ve şu an diyorum ki ben bu halimle kendimi beğenmiyorum ki o adam seni nasıl alıp dışarı çıkartacaktı 100 kg halinle.. çok acı bir durum aslında eş ilişkileri açısındanda o yüzden istedim işte hepimiz içimizdekileri yazalım da bunalıma düşen arkadaşlarımızda faydalanırlar diye...hepimizin birbirimizden faydalanacağını tahmin ediyorum.. ben bir taraftan ufak ufak yazmaya başladım..

canim cok sevindim kallisim sakin kacirma cok iyi bir firsat. ben gecen yil bir reha klinikte 5 hafta kaldim.
bütün spor aletlerini kullandim. bütün programim yemin le günde en az 4 saat spor yaptim. yapiyorduk yani. ormanda sehirde klinikte sabah 7de basliyorduk aralikli olarak en son 18,30 a kadar severek oynar gibi spor yapiyorduk bes hafta hergün pazarlari haric. ben bes hafta sonra ise döndüm taniyamadilar yani öyle enerjik öyle hayat doluydum 8 kilo incelmistim cildim piril pirildi. tek selülit kalmamisti genckiz gibiydim ya

ayy ne güzel ablam yaa.. peki ne sorucam sporun dışında neler yapmıştınız orda yani beslenme açısından soruyorum.. detoks filanmı aldın cilt değişimi dedinde ilgimi çekti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…