Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
melisim hoş geldin aşağıdasın .. sabah size not bırakacağım canım unutmayayım diye şimdiden buraya yazıyorum :))
sevcandan haber yok değil mi?
canım yaa kallisinde o kadar akıl olsa, ne bileyim hemen istediğini :mymeka: güzel sapığım gece gece arasaydın ya :roflol: dur bakimm az işim var birde mesaj geçicem sonra yollarım...ben yine geldim
kallisim sen bana hırkanın modelini gönderdin de benmi göremiyorum ayy deli oldum yaaa bulamıyorum
reyhan abla çok cici olmuş ceket ellerine sağlık abla bana da yardım edersiniz inşallah ilk defa örgü yapacağım inşallah beceririmde buraya foto ekleyeyim
mehalim sendemi burdasın ?ben seni msn de göremiyorum ama ekledinmi ?
ay canım benim köpeğimde kedimde çocuklarımda hepsi gelsin sizinle... benimkilerde ilk başta pek bir meraklıydı zenanım hep sorarlardı gerçi şimdide ilgilerini kesmiş değiller arada gelip geçerken okurlar bazı mesajları ve sonra bir şey anlatırken onaylarlar mesela desem ki reyhan abla şöyle dedi diye hani o almanyadaki değilmi derler, aslında bizim her zaman yapamadığımız çok önemli bir şeyi yapıyor çocuklar, ne söylersek ilgiyle dinliyor kaydediyorlar bu yüzden ben yeni birey yetiştirenlere hep şunu söylerim.."çocuklarınıza asla yapamayacağınız sözler vermeyin" ve "çocuklarınızı dinleyin!!! dinliyormuş gibi yapmayın yada başınızdan savmayın kendi yaşınızda bir arkadaşınızı dinler gibi can kulağıyla dinleyin" çünkü çocuklarda en kötü etkiyi buiki maddenin olumsuzluğu yaratıyor..iyi geceler mehalim allah rahatlik versin yarin isbasi yapacak olan arkadaslarimada allah kolaylik versin
kallisim bugun kizimla yurumeye ciktik yandaki koye gittik 110 dk yurumusuz izin verirsen sizin kopegi aksamlari bide pazarlari biz gezdirelim buyuk kizim istedi bunu yani biz bugun onunla biraz hayal kurduk yururken ,takimdaki butun arkadaslar komsum oldu cocuklarimizda arkadas oldu pazarlari bide hafta ici aksamlari biz kallisin kopegini gzdirdik falan iste kopegin ipini kizim tutacak ama yoksa yurumeye gelmiycek bugun 5. takim hakkinda epey soru sordu ya sabah gorusuruz optum herkezi
tamam kadisim izin süren ve kilo verme sözün başladı :)) 64 hee vay.... kaçırmışsın yine sen gibi...
dönüştede mezun edelim seni 60 altına inemeyeceksin gibi sanki... açıklama yazdığım gibi diğer konuda hani set noktası sen oraya dayanıyorsun bence bu yüzden kilon burada duracak... haydi kolay gelsin sana canım...