Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben yine geldim
kallisim sen bana hırkanın modelini gönderdin de benmi göremiyorum ayy deli oldum yaaa bulamıyorum
reyhan abla çok cici olmuş ceket ellerine sağlık abla bana da yardım edersiniz inşallah ilk defa örgü yapacağım inşallah beceririmde buraya foto ekleyeyim
mehalim sendemi burdasın ?ben seni msn de göremiyorum ama ekledinmi ?

canım msn açmadım birazdan çıkıcam zaten yarın görüşürüz artık allah nasip ederse ok kendine ii bak byy

melisim hoş geldin aşağıdasın .. sabah size not bırakacağım canım unutmayayım diye şimdiden buraya yazıyorum :))
sevcandan haber yok değil mi?

Hoşbuldum Kallistecim, biraz geç bir cevap oldu ama yeni geçmişi okumaya geldim. O zaman aşağıdayken senin mesajları (takım kuralları ile ilgili olanları) çalıyordum söylemiştim ya :dance:
Sevcandan haber yok şaşırıyorum, çok azimliydi ama hedefine çok az kalmıştı ulaştım ne de olsa demiş olabilir. 2 üye aldık, 1 kişilik yerimiz var. Eğer Sevcan'dan haber çıkmazsa onun yerine de alırız. Toparlanıyoruz galiba ve bu beni motive etti, yediklerime ve sporuma dikkat etmeye başladım yine, dağılmıştım.
Senin ve tüm kardeş takımın desteğini bekliyoruz.
İyi geceler.

haydi bu gece kapanışı ben yapayım yarın sabah okullara devam tamam kaynatmayın demicem laf dinlemiyosunuz off yarın öğlende toplantı var inşlh fırsat bulur bulmas burda olup yazdıklarını okuyacağım .kallisim hade bakalim sabah döktürde okuyalım.hepinizi öpüyor hoşçakalın diyorum

iyi geceler mehalim allah rahatlik versin yarin isbasi yapacak olan arkadaslarimada allah kolaylik versin
kallisim bugun kizimla yurumeye ciktik yandaki koye gittik 110 dk yurumusuz izin verirsen sizin kopegi aksamlari bide pazarlari biz gezdirelim buyuk kizim istedi bunu yani biz bugun onunla biraz hayal kurduk yururken ,takimdaki butun arkadaslar komsum oldu cocuklarimizda arkadas oldu pazarlari bide hafta ici aksamlari biz kallisin kopegini gzdirdik falan iste kopegin ipini kizim tutacak ama yoksa yurumeye gelmiycek bugun 5. takim hakkinda epey soru sordu ya sabah gorusuruz optum herkezi

canım yaa kallisinde o kadar akıl olsa, ne bileyim hemen istediğini :mymeka: güzel sapığım gece gece arasaydın ya :roflol: dur bakimm az işim var birde mesaj geçicem sonra yollarım...

ay canım benim köpeğimde kedimde çocuklarımda hepsi gelsin sizinle... benimkilerde ilk başta pek bir meraklıydı zenanım hep sorarlardı gerçi şimdide ilgilerini kesmiş değiller arada gelip geçerken okurlar bazı mesajları ve sonra bir şey anlatırken onaylarlar mesela desem ki reyhan abla şöyle dedi diye hani o almanyadaki değilmi derler, aslında bizim her zaman yapamadığımız çok önemli bir şeyi yapıyor çocuklar, ne söylersek ilgiyle dinliyor kaydediyorlar bu yüzden ben yeni birey yetiştirenlere hep şunu söylerim.."çocuklarınıza asla yapamayacağınız sözler vermeyin" ve "çocuklarınızı dinleyin!!! dinliyormuş gibi yapmayın yada başınızdan savmayın kendi yaşınızda bir arkadaşınızı dinler gibi can kulağıyla dinleyin" çünkü çocuklarda en kötü etkiyi buiki maddenin olumsuzluğu yaratıyor..

Arkadaşlar bir kaç gündür dikkatimi çeken bir şey oldu ama bunun yanısıra özel mesaj ile de bir kaç arkadaşımız bu konu hakkındaki sıkıntıını dile getirdi söylememem gerektiğini düşünüp yazıyorum..

Aramızda çalışanlarımız var, ev hanımı olanlarımız var, anneyiz bir çoğumuz, anne olmasakta hepimizin meşgalesi, koşturması hayat kovalamacası var.. Bu takıma neden geldik, bir sorunumuz vardı değil mi? bazılarımız şu kilo illetinden kurtulmak için neler yapmadık ki ne kadar zamanımızı, paramızı ve emeğimizi harcadık ama hepsi boş çıktı burada sonuç almaya başladık. Sonuç almamızın yanısıra dostluk kazandık, arkadaş edindi, sıkıntılarımızı paylaştık sıkıntılara çare olduk olmayada devam ediyoruz... Çalışanlarımızı düşünürsek;
sabah evden çıkıyorlar akşam eve döndüklerinde bir sürü iş ve sorumluluk onları bekliyor, yemek, çocuk, eş...
Çalışmayanlarımız zaten belli bir düzeni tutturamamıştır belki benim gibi :)) hiç bir şeyin saati koşturmacası belli değildir.. Ev işi, dış işleri faturası, alşverişi vs .vs...
Çalışıpta bilgisayar başında olanlarıda unutmayalım; iş yerinde belli etmeden buraya katılı gerekli, bazıları çalışırken yalnız değiller patrondan ya da iş arkadaşlarından saklayarak urayı takip etme zorunlulukları var.... işte bu maddeler açıklamalar saymakla bitmez değil mi? tüm takımdaki üyeler buraya hangi sıkıntılarla hangi vakit yada iş sıkıştırmasıyla buraya gelip mesaj yazıyor yada okuyor bir çoğunu bilemiyoruz ama taımımızın en üst düzeyde katılıma sahip olduğu kesinlikle tarafımdan onaylandı :)... Bu takımda hiç kimse bir diğerini önemsemezlik yapmıyor, öyle güzel bir paylaşım var ki hepimiz birbirimizi yeni gelen arkadaşlarımızın haricinde tanıyoruz artık... Bne bu gün yazmayayım bugün katılım yapmayayım ya da foruma gelip bakıp yazmadan çıkıp gideyim diyen hiç ama hiç arkadaşımız yok... Uzattıkça uzattım sözümü bağlamak istiyorum...

Paylaşımımız en üst noktada ve mesaj sayımız hızla yükseliyor, tüm takımlar arasında en çok mesaj sayısına biz sahibiz ve bir kaç saat gelmediğimiz zaman hele ki bir gün gelemediğimiz zaman kaçırdığımız mesajları okuyabilmek adına saatlerimiz gidiyor...Her yazılana cevap verme olayını tüm arkadaşlarımız yapıyor ama bazen yazdıklarımız havada asılı kalabiliyor cevap ya da yorum alamayabiliyoruz kalabalık olmamızın sonucu bu... Yetişememiz çok normal çünkü zaman kısıtlı ve harcanan zaman özellikle mesajları okuduktan sonra sırayla yorum yapmakta çok zaman kaybediliyor, okuyup yorum yapamadan zamanımı bitirip gittiğim çok oluyor eminim sizinde öyledir... Bazı sitem içeren mesajlarımız oldu cevap alamama durumunda ve uyarılar oldu... Ben derim ki; bu konuyu artık dert etmeyelim, mesajları okuyalım soru sorulmuşsa veya uygunsak cevap verelim diğer uzunca yorum içeren mesajları yapmadan vakit kazanmaya çalışalım. Anladım ki bu bizi sarsıyor, çok çaba harcamamızı gerektiriyor ve sonucunda kaçırdığımız mesajlar olursa aldığımız uyarılar sonucu üzülüyor geriliyoruz.. Gerginliğe hiç gerek yok hepimiz son derece modern düşünen çok mantıklı insanlarız...Kaçırılan cevap alamadığımız mesajları yazdım ama cevap veren olmadı diyerek tekrar yazabiliriz.. Örnek olarak cedric geçenlerde iki kez ayrı zamanlarda reyhan ablaya sormak istediği kremlerin üzerindekileri yazıp anlamlarını sordu ama belki reyhan abla görmedi belki unuttu bunlara yanıt gelmedi ama arkadaşımız sitem etmek yerine bir daha yazdı bir daha yazdı... o kadar takdir ettim ki bu durumu ama dönüp abla yazıyorum yazıyorum neden görmüyorsun yada neden bana cevap vermiyorsun beni önemsemiyorsun gibi bir şeylerde karalayabilirdi bu durumda reyhan abla üzülmezmiydi...

Sitemlerimizi beklentilerimizi bir kenara bırakalım arkadaşlar, hepimizin çabası ortada, hedeflerimiz ortak, anlayışımız sınırsız öyleyse sorunumuz sitemimiz olmamalı... Vakit darlığından sebep göremediğimiz, kaçırdığımız mesajlarımızı tekrarlayalım, ilgi görememiş konularımızı söyledim ama kaçırdın galiba diyerek cevap almaya çalışalım.. Biraz rahatlayalım son günlerde çok mesaj yığını yapıp çok gerildik gibi bir havamız var... Zevk alarak, mutluluk duyarak, destek havamızı yeniden bularak şu yeme ve yağ eritme işimize geri dönelim.. İtirazı olanı vururum :mymeka: vururumda... vurmayabilirimde o benim meselem :roflol::roflol: ay ben Avrupa yakasını özledim galiba..

gunaydın kızlar yenı bır haftaya daha basladık.haftasonu hıc kacamagım yok hatta o kadar cok roka yemısımkı sanırım mıgdeyı bozdum.ama bu durum sanırım kılo vermeme yardımcı olucak.guzel bır haftasonu gecırdım.dun aksam geldım bı ara bıraz okudum ama cvp yazamadam sarzım bıttı.esımde prıze yakın kanapede oturdugu maac ızledıgı ve benı ayak altında ıstemedıgı ıcın sarza takamadım.ve sıze cvp yazamadım.sonrada cem yılmaz a gecdık uyuyakalmısım o arada.muhabbete katılamadıgım ıcın cok uzuldım ya.dun yedıklerımı yazayım ha bu arada bu hafta sonsurat eskısı gıbı spora baslıycam.yogunluk olayım bıttı sanırım
sabah 1 tahıllı sımıt sucuklu yumurta ve peynır vede yesıllıkler
ara 1 portakal 30 gr grıssını
aksam hamsı yedım ama 1 kılonunu dortde bırı gıbı esım benım ıcın tepsının kosesıne papatya seklınde dızmıs ve hıc yag koymamıs.bıde havuc turp sogan ve mor lahanadan salata.1 demet rokahepsını yedım vallakaydirigubbakcemile3

günaydın cedric hoşgeldin... güzel yemişsin pek bir beğendim afiyet olsun...
spora başlama kararıda iyi olmuş bu hafta hareketleniyoruz bu bize şart oldu pek bir düşüş gösterdik kaç haftadır haydi bakalım...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
kallisim açıklama yapmışsın ya çok doğrusun canım katılıyorum sana

ve ben 1 hafta kadar izin istiyecem sizden
biraz kafamı dinlemeye ihtiyacım var
hemde işler çok yoğun giriş yapamayabilirmi
aklım burada kalıyo kendimi işe veremiyorum
diytim düzensiz vs vs

bu sabah ki kilom 64 yazın bunu bi yere dönüşümde 62 olcam ona göreeeeee
öpüyormu hepinizi tekrar gelmeye calışcam inşallah

tamam kadisim izin süren ve kilo verme sözün başladı :)) 64 hee vay.... kaçırmışsın yine sen gibi...
dönüştede mezun edelim seni 60 altına inemeyeceksin gibi sanki... açıklama yazdığım gibi diğer konuda hani set noktası sen oraya dayanıyorsun bence bu yüzden kilon burada duracak... haydi kolay gelsin sana canım...

reyhan ablacıgım ellerıne saglık ne guzel olmus hırkan.kızlar bılmıyorum artık ne cok kaynatmısınız caylar falan.kıskandım yanı bende ısterım bı aksam benıde davet edın lutfen.o kadar cok kaynatmısınızkı cvp yazamıyorum maalesef tektek.kallıste canım soyledıklerının uzerıne sozum yok herseyı soylemısın zaten.

evet kallıstecıgım bugunden ıtıbaren 45 dk yuruyusume ve nıvea body me gerı dondum.bu hafta cok kılo veremeyebılırım cunku regl olucam sanırım butun ısaretler o yonde ama haftaya soz ıyı bı kılo azalısı olacak bende.kadıs canım cok takılma kendını kasma zayıflıycam dıye.bence su anda koruman daha onemlı.onu becerırsen bı sure sonra kısa surelı dıyet yapar ve ıstedıgın kıloyu korursun bu seferde.kendıne dıkkat et canım ozlıycem senı a.s.

canım ya anlamayıromu ki ya
şişmiyim değil miyim
bakalım bugünden itibaren çok çok dikkat etcem sporumuda yapcam biraz diyet moduna girmeylimiyim artık
kaçırma derken sadece elmalı pasta yedim ve sütlaç kaçamaklarım bunlar kaydirigubbakcemile
60 altına inmesemde 60 olsam yetecek bana
yağ bağladım resmen yaaaaaa

inşallah bu hafta niyetim 1 kilo
haftayada 1 kilo inşallah
öptüm sizi kızlar kendinize ii bakınnnna.s.

bizde seni öpüyoruz kadisim haydi tekrar kolay gelsin canım..

cedricim bak spor bölümünde güzel video paylaşımları var ben bu hafta değişik hareketler bulayım diyorum sende bak istersen hatta bulup link vereyim bakalım isteyen yapar... Biraz mesaj temizliği yapıyorum az sonra bakarım...

günaydın takımcım bu haftadan sonra yer varsa ben de takımda olmak istiyorum artık önlenemz iştahım azaldı biraz olsun şimdi diyet zamanı dedim kendime

geçmii okuyamadım bir bakınıp geliyorum

tamam kalıste canım ya ben pılates yapmak ıstıyorum aslında bıde .ebru sallı nın cd sı var ama topum yok.top almak ıstıyorumda benı tartarmı bılmıyorum.bom dıye patlar ve elımde kalırsa dıye korkuyorum.en ıyısı sımdılkı vıdeo lara bakayım.yanılmıyorsam sılvıa nın ekledıgı resımler vardı ıkı kez onlarıda yapmısıdm bı kez daha bakayım.bıde ası denız soyledı tugba ozay ın cd sı goguslerı bıle kucultuyomusbıde onu denıycem.cunku ust kısmımda cok form kaybı olacahını anladım daha 10 kıloda bıle:1no2:emel canım aramızda olmana cok sevınıcem.senın tecrubelerınden faydalanmak ıstıyorum kendı adıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…