Arkadaşlar bir kaç gündür dikkatimi çeken bir şey oldu ama bunun yanısıra özel mesaj ile de bir kaç arkadaşımız bu konu hakkındaki sıkıntıını dile getirdi söylememem gerektiğini düşünüp yazıyorum..
Aramızda çalışanlarımız var, ev hanımı olanlarımız var, anneyiz bir çoğumuz, anne olmasakta hepimizin meşgalesi, koşturması hayat kovalamacası var.. Bu takıma neden geldik, bir sorunumuz vardı değil mi? bazılarımız şu kilo illetinden kurtulmak için neler yapmadık ki ne kadar zamanımızı, paramızı ve emeğimizi harcadık ama hepsi boş çıktı burada sonuç almaya başladık. Sonuç almamızın yanısıra dostluk kazandık, arkadaş edindi, sıkıntılarımızı paylaştık sıkıntılara çare olduk olmayada devam ediyoruz... Çalışanlarımızı düşünürsek;
sabah evden çıkıyorlar akşam eve döndüklerinde bir sürü iş ve sorumluluk onları bekliyor, yemek, çocuk, eş...
Çalışmayanlarımız zaten belli bir düzeni tutturamamıştır belki benim gibi :)) hiç bir şeyin saati koşturmacası belli değildir.. Ev işi, dış işleri faturası, alşverişi vs .vs...
Çalışıpta bilgisayar başında olanlarıda unutmayalım; iş yerinde belli etmeden buraya katılı gerekli, bazıları çalışırken yalnız değiller patrondan ya da iş arkadaşlarından saklayarak urayı takip etme zorunlulukları var.... işte bu maddeler açıklamalar saymakla bitmez değil mi? tüm takımdaki üyeler buraya hangi sıkıntılarla hangi vakit yada iş sıkıştırmasıyla buraya gelip mesaj yazıyor yada okuyor bir çoğunu bilemiyoruz ama taımımızın en üst düzeyde katılıma sahip olduğu kesinlikle tarafımdan onaylandı :)... Bu takımda hiç kimse bir diğerini önemsemezlik yapmıyor, öyle güzel bir paylaşım var ki hepimiz birbirimizi yeni gelen arkadaşlarımızın haricinde tanıyoruz artık... Bne bu gün yazmayayım bugün katılım yapmayayım ya da foruma gelip bakıp yazmadan çıkıp gideyim diyen hiç ama hiç arkadaşımız yok... Uzattıkça uzattım sözümü bağlamak istiyorum...
Paylaşımımız en üst noktada ve mesaj sayımız hızla yükseliyor, tüm takımlar arasında en çok mesaj sayısına biz sahibiz ve bir kaç saat gelmediğimiz zaman hele ki bir gün gelemediğimiz zaman kaçırdığımız mesajları okuyabilmek adına saatlerimiz gidiyor...Her yazılana cevap verme olayını tüm arkadaşlarımız yapıyor ama bazen yazdıklarımız havada asılı kalabiliyor cevap ya da yorum alamayabiliyoruz kalabalık olmamızın sonucu bu... Yetişememiz çok normal çünkü zaman kısıtlı ve harcanan zaman özellikle mesajları okuduktan sonra sırayla yorum yapmakta çok zaman kaybediliyor, okuyup yorum yapamadan zamanımı bitirip gittiğim çok oluyor eminim sizinde öyledir... Bazı sitem içeren mesajlarımız oldu cevap alamama durumunda ve uyarılar oldu... Ben derim ki; bu konuyu artık dert etmeyelim, mesajları okuyalım soru sorulmuşsa veya uygunsak cevap verelim diğer uzunca yorum içeren mesajları yapmadan vakit kazanmaya çalışalım. Anladım ki bu bizi sarsıyor, çok çaba harcamamızı gerektiriyor ve sonucunda kaçırdığımız mesajlar olursa aldığımız uyarılar sonucu üzülüyor geriliyoruz.. Gerginliğe hiç gerek yok hepimiz son derece modern düşünen çok mantıklı insanlarız...Kaçırılan cevap alamadığımız mesajları yazdım ama cevap veren olmadı diyerek tekrar yazabiliriz.. Örnek olarak cedric geçenlerde iki kez ayrı zamanlarda reyhan ablaya sormak istediği kremlerin üzerindekileri yazıp anlamlarını sordu ama belki reyhan abla görmedi belki unuttu bunlara yanıt gelmedi ama arkadaşımız sitem etmek yerine bir daha yazdı bir daha yazdı... o kadar takdir ettim ki bu durumu ama dönüp abla yazıyorum yazıyorum neden görmüyorsun yada neden bana cevap vermiyorsun beni önemsemiyorsun gibi bir şeylerde karalayabilirdi bu durumda reyhan abla üzülmezmiydi...
Sitemlerimizi beklentilerimizi bir kenara bırakalım arkadaşlar, hepimizin çabası ortada, hedeflerimiz ortak, anlayışımız sınırsız öyleyse sorunumuz sitemimiz olmamalı... Vakit darlığından sebep göremediğimiz, kaçırdığımız mesajlarımızı tekrarlayalım, ilgi görememiş konularımızı söyledim ama kaçırdın galiba diyerek cevap almaya çalışalım.. Biraz rahatlayalım son günlerde çok mesaj yığını yapıp çok gerildik gibi bir havamız var... Zevk alarak, mutluluk duyarak, destek havamızı yeniden bularak şu yeme ve yağ eritme işimize geri dönelim.. İtirazı olanı vururum :mymeka: vururumda... vurmayabilirimde o benim meselem :roflol::roflol: ay ben Avrupa yakasını özledim galiba..