Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallisim hani en son üçgen bir hırka modeli eklemiştin ya reyhan ablaya bayağıda büyüktüde sayfa yapısıda bozuldu falan demiştin tığ işi olan maviydi galiba
bu arada benim kociş kısır istiyor akşam yemeği yemedik acıktı tabii ben yarım saate kısırı yapar gelirim burda kalın haa
bakın eğer gidecekseniz söyleyin adamı kısırdan vazgeçireyim acele cevap

hoşbulduk kallisim senle de uzun zamandır görüşememiştik
bakiim 3 dk 15 sn he he

ben az sonra çıkıcam honeyim sen yap kısırını boşver bir akşam sözleşip sohbet ederiz anlaşıp hepimiz daha iyi olur..

celebim evet çok geçmiş 2 dakka sonra yine ara baride özlem giderelim :roflol: celebim senin bu sohbeti görüp gelme mesajına kanacaklar diye korktum iyimi :roflol: görende seni bir şeyler yazıyor sanacak

ablam msn açık benim ama sorunlu mail ile atamazmısın.. yani mesaj yazamıyorum ve alamıyorum

hatta sen kaydettin bende kabul ettim listende olmalıyım şu anda ama yazsamda ulaşmıyor

tamam kallisim ben çıkıyorum hangi hırka olduğunu anlatabildimmi acaba yaa?
mehalim ekledim canım seni sağol görüşürüz birara ok?
ayrıca fikrime bir yorum yapmayanlaaaaar beni dinlemiyomusunuz ayol siz?
hadi herkese iyi geceler öpüyorum bütün takımımı

benim adıma mausun sağı ile tıkla ve başka gönder var orada mail var tıklayınca açılır

hemencecik kaynatmışsınız valla.hızınıza yetişmek ne mümkün hanımlar
örgüler örülüyor maşallah.
reyhan abla toruna baya bişey örüceksin heralde.güle güle giysin inş.

honeyim galiba ilk eklediğim model eğer o değilse değiştiririz canım sorun değil.

resim büyük galiba kallisim . kücücük telefon öyle kocaman resim cekmiski pcye sigmiyor hehehehe

oldu ablacım resim küçültme yaptım ama cidden telefon ve elimizdeki foto makineleri çok büyük çekiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…