Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla bilemiyorumki canim. normal seyler yedik benim bildigim kadariyla. sadece spordu beni düzelten. birde orman icinde dagin tepesinde bir klinik temiz hava. birde ben cok baharatli aci falan yerim tatliyida cok severim. tabiki bunlar yoktu. ve her aksam yüzme havuzundaydim. en cokta havuzdaki jimnastik düzgünlestiriyor insani diye düsünüyorum

ne güzel olmuş ....
benim şu an gideceğim yerin çalışma saati normalde 1,5 saatten haftada 3 gün ama böyle 2 yer buldum değişik günlere rast getirirsem ikisinede gideyim diyorum birine bir başlayayım ısınayımda diğerini düşüneceğim...

birden abartma istersen .önce birine adapte ol. aletlerle calismak sanildigi kadar kolay degil. haftada 3 gün az degil .devamli gideceksen bence en uygunu. 3-4 hafta icinde sende sasiracaksin nekadar düzeldigine. spor insani sekle sokuyor. yani ille zayiflik güzellik degildir. sarkmis bir zayiflik hicde cazip degil bence.şakkıdı

reyhan abla süpersın valla.o kadar kıloyu tasıyosa benıde tasır kesın.cok guzel ve estetık hareketler var pılatesde.ebru sallı ya bakdıkcada ınsanın yapası gelıyor.ben 170 ım 7 numara ıyı olur heralde.dısarı cıkınca alıym barı.kallıste beledıyenın sporları cok guzel oluyor.annemın arkadasları gıdıyordu ordan bılıyorum.toplu calısmak ınsanı daha motıve edıyor.unv de kaldıgım yurdun alt katı spor salonuydu.epey bı zaman gıtmısdım hem eglenıyoduk hemde spor yapıyoduk.reyhan abla haklısın spor ıcınde bence en cok yuzme ınsanı sekıllendırıyo vede en az sıkıcı olan.bende havalar ısınmaya baslayınca ev ısı olmazsa yuzme havuzuna gıdıcem.bayan erkek saatlerı ayrı olan bı yer var ama taa umranıye de.mesafelı bana .olsun yınede baharda gıtmek ıstıyorum.bahar demısken hanı buyukler soyler cemre dusdu falan dıye.esım cemrenın ılkının bu gunlerde dusecegını soyledı yanı bahar gelıyo hızlanmamız lazımkaydirigubbakcemile2

capi 75 cm olan top sana en uygunu gökcenim. gercekten hopla zipla üzerinde 400 kilo tasiyorlar cekinme. nasilsin bu arada canim?
haaa bana o bahsettigim reha klinikte hergün o top ile jimnastik yapiyorduk cocuk gibi zipliyorduk üzerinde oturarak bel icin en iyi hareketmis. bana cok iyi geliyor bazen pcdeyken bile o topun üzerinde oturuyorum arada zipliyorum :)

platesi bende çok merak ediyorum cedricim mutlaka profosyonel gözetimi altında yapılması gerekiyormuş ve yağları kasa döndürebilen tek egzersizmiş plates...

reyhan abla dediğin gibi bende birden abartmayayım şimdi heveslendim ya ondan dedim ama zaten önce duruma bir bakayı nasıldır nedir..

zenan mesajlar arasında kayboldu...

reyhan abla kusura bakma ıkı dk mutfaga dıye gıttım dalmısım orda .ıyıyım ablacıgım moralımı topladım dıyete yenıden konsantre oldum bu reha klınık turkıye demı abla.kallıste evet canım ve ben cd yı yaparken fazla terlemıyorumda ayrıca pılates boyude bıkac cm uzatıyormus.baslangıc sevıyesı hareketlerı her sabah 10 cıvarında tv8 de ebru sallı gosterıyor

bende kaçıyorum sabah beri iyi vakit gçirdim haydi hoşkalın sonra yine uğrarım...

cedricim aebende söylemiştide hep unutuyorum aslında hiç bakmadım daha ilk fırsatta bir seyredeyim sağol canım..

sanada gunaydin kadisim canim izini degerlendir bencede hem islerin yogunlugu hem ev bide kilonun inisi cikisi seni iyice kasti bence biraz rahatla ve kilon dusmus olarak yeniden basla canim

cedric cim hadi bakalim kacamakta yapilmamis sporada baslaniyo takim yeniden hizlaniyo mehalimin dedigi olcak galiba bu hafta birinci olalim diyodu

günaydın takımcım bu haftadan sonra yer varsa ben de takımda olmak istiyorum artık önlenemz iştahım azaldı biraz olsun şimdi diyet zamanı dedim kendime

geçmii okuyamadım bir bakınıp geliyorum
ne guzel herkez yeni kararlar verip kendine guvenmeye canlanmaya basladi allahim cok guzel birgun bugun kolay gelsin emelim

cooook gecmis olsun matemim dikkat et kendine canim hastalarin sana ihtiyaci var sen niye hastalaniyon giz saka canim tekrar gecmis olsun

evevvetetttt beklediğim güzel haber geldi nihayet... salı-perşembe ve cumartesi günleri sporda açık oluşmuş beni çağırdılar yaşasınnnn yaşasınnnnnn:dance::dance::dance:
gozunaydin canim coook sevindim spor gunleri kopegi bana birak git olurmu bende yurumeye giderim onunla canim gercekten guzel habermis be

iyiyim zenancigim sagol gülüm kizim gelecek kahvaltiya onu bekliyorum bende
ana kiz kahvalti ooooh afiyet olsun benim gibi abartma ablacim kendimi suclu gubu hissediyom

tamam kallisim yeni sayi gelince gonderemde guzellerinden sende burada gosterirsin bence reyhan abla bu sezon orgu orerek zayifliycak

kesin bu yaz kuruyacaksin kizim sen bakasana simdiye kadar dikkat ettigim halde veremiyom diye bosa tasalandinhersey sana islemeye basladi baksana

günaydınlar 5. takımın güzek hatunları . .....
geldim ve kaçıyorum bi selem vereyin dedim . keyifler iyidir umarım . eşim geç gitti tüm işler duruyo toplayım gelirim ....
kocaman kocaman öp tüm takımı ....

Selam canlarım nasılsınız bakım geçmişi sadece göz attım detaylı okumadım cevap veremediklerim kusura bakmasın .kallisim yazın çok doğru bir noktaya temas etmiş tşk ederim.
ben okuldayım çok yazamıcam hadi görüşürüz canlar

dun gulum ugramis azda olsa ne guzel akli burda dimek akli burdaysa kacamak yapamaz ozaman
saskin ve buse iyilerdir insallah onlarida merak ettim
cedric cim ne guzel plates falan ya benimde topum var ama o topla napilir bilmiyom
umut isbasi yapacakti bugun allahim herkeze kolaylik ver
bencikiyom kizlar esim geldi gidince ugrarim yine hadi optum

zenan canım evet hızlanıcam bahara kadar umarım sozumu bozmam yıne.topla yapılan hareketlerı ınt den bulabılırsın zenan cıgım.tv8 ın ınt sayfasına gırersen ebrulı dıye bı program var.hareketlerın tekrarını ınt e koyuyolar o programdan bakabılırsın.cok vucudu topluyo.gercı honey den duyduk senın cok ıhtıyacın yokmuş gayet formdA gorunuyomusun amakaydirigubbakcemile3a.s.

Diyetin nasıl şişmanlattığı konusunu biraz daha açalım mı?

Diyet yokluk bilinci demektir. Yani yiyecek sınırlıdır. Diyelim ki sizin bedeninizin ihtiyacı olan kalori günde 1200, siz kalkıp 800-900 kalori alırsanız beden “Eyvah, kıtlık var” diyor ve kalori harcamayı azaltıyor, dolayısıyla siz diyet sonrasında değil 1500-2800 kalori, 1200 kalori bile alsanız şişmanlamaya başlıyorsunuz. Sır şurada; üç gün az yiyip dördüncü gün normal yiyeceksiniz. Bir hafta bile düşük kaloriyle beslenirseniz, bedeniniz yokluk bilincine giriyor.

Yani üç gün daha az yiyip dördüncü gün normal yenecek… Bu herkes tarafından bilinen bir şey mi?

Egzersiz ve body building yapanların, atletlerin bildiği bir şey, bir de kendi deneyimim var. Normal bir kadının bazal metabolizması 1200 kalori gerektiriyorsa ve o kadın kilo almak istiyorsa 1200 kalorinin altında bir miktarla sınırlasın kendini. Bütün aptallar kilo verebilir, isterlerse. Önemli olan o kiloyu koruyabilmek. Diyet yapıp kendini 800-900 kaloriyle sınırladığında vücudun normal metabolizması da aşağı düşer. Bu nedenle diyet sonrası normal yenildiğinde bile kilo almaya başlanır, çünkü metabolizma bir kez düşmüştür ve artık 1200 kaloriye ihtiyaç yoktur. Bir diyetin bedeli bedene aşağı yukarı bir yıldır, bir yıl sonra metabolizma düzelir.

hey canlarım .napıyonuz.
kalistecim ben senin istediğin şeyi yazaacam.amma benim klavyem zayıf.ben mehalime yazıp vereyim o da benim adıma bildirir..bensiz ii kaynatmışsınız l,gördüm.sizi çok öpüyom hadin yarın görüşürükkaydirigubbakcemile3

canım benim ben ii gibiyim.şaşkın perim sen nasılsın..ben bu hafta terapi yaptım.mehalimde geldi konuştuk rahatladım.elimde olan bişi sonuçta.çile çeken benim.farkındayım.umarım uygulamaya geçersositososito

selam kardeş takım umarım herkes iyidir.ben dün az kaldı bunalıma giriyordum.neyseki şimdi iyiyim ve lahana çorbası diyetime tekrar başladım bu sefer robottan geçirmedim lahanayı böyle daha güzelmiş.haberiniz vardır biz geçen hafta 10.olmuşuz.senağlama ama geçen hafta gerçekten kötüydük inşallah bu hafta daha güzel olacak.bu arada mehalim bu kalorileri sen nasıl hesaplıyorsun bildiğin bir yer varmı.benim baktığım yerlerde pek ayrıntılı değil gibiydi ama tam dikkatli bakmadığımı söyleyebilirim.aramaya devam edicem.görüşmek üzere.

canım benim lahanayı çok ta fazla uzun sürdürme ki metabolizman alışmasın..

kalori hesabı adama kafayı yedirtir bizim takım hesaba takılmamaya başladı benden söylemesi :1rolleyes: çünkü hiç bir tablo bir diğerini tutmuyor..

bozmassin canim sen karar verdinmi yapabiliyosun butun takim biliyo bunu
ayyy honey oyle soyledi ama ben aynada goruyom kendimi beyenmiyom kallisin dedgi gibi yoksa reyhan ablami beyenmiyodu hangisiydi aynada kendini beyenmiyen iste bende beyenmiyom agirmagir giderken 10 kg gibi fazlalik kaldi bizde izine 7. ayda falan gidiyoz tam belli diil ama5 ay gibi bir sure variste
ben topun havasini sondurup kutusuna koymustum ebrunun da aletsiz plates yaptigini gordum topla olani rastlamamistim neyse yarin sabah esime bir baktirayim indirirse yapabilirim belki ayyy cok tesekkur ederim canim top ise yariycak hic olmazsa:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…