- 4 Ekim 2008
- 3.638
- 7
sanada gunaydin kadisim canim izini degerlendir bencede hem islerin yogunlugu hem ev bide kilonun inisi cikisi seni iyice kasti bence biraz rahatla ve kilon dusmus olarak yeniden basla canimgünaydın kızlar nasılsınız bakalım
kallisim açıklama yapmışsın ya çok doğrusun canım katılıyorum sana
ve ben 1 hafta kadar izin istiyecem sizden
biraz kafamı dinlemeye ihtiyacım var
hemde işler çok yoğun giriş yapamayabilirmi
aklım burada kalıyo kendimi işe veremiyorum
diytim düzensiz vs vs
bu sabah ki kilom 64 yazın bunu bi yere dönüşümde 62 olcam ona göreeeeee
öpüyormu hepinizi tekrar gelmeye calışcam inşallah
cedric cim hadi bakalim kacamakta yapilmamis sporada baslaniyo takim yeniden hizlaniyo mehalimin dedigi olcak galiba bu hafta birinci olalim diyoduevet kallıstecıgım bugunden ıtıbaren 45 dk yuruyusume ve nıvea body me gerı dondum.bu hafta cok kılo veremeyebılırım cunku regl olucam sanırım butun ısaretler o yonde ama haftaya soz ıyı bı kılo azalısı olacak bende.kadıs canım cok takılma kendını kasma zayıflıycam dıye.bence su anda koruman daha onemlı.onu becerırsen bı sure sonra kısa surelı dıyet yapar ve ıstedıgın kıloyu korursun bu seferde.kendıne dıkkat et canım ozlıycem senı a.s.
ne guzel herkez yeni kararlar verip kendine guvenmeye canlanmaya basladi allahim cok guzel birgun bugun kolay gelsin emelimgünaydın takımcım bu haftadan sonra yer varsa ben de takımda olmak istiyorum artık önlenemz iştahım azaldı biraz olsun şimdi diyet zamanı dedim kendime
geçmii okuyamadım bir bakınıp geliyorum
cooook gecmis olsun matemim dikkat et kendine canim hastalarin sana ihtiyaci var sen niye hastalaniyon giz saka canim tekrar gecmis olsunherkese günaydın. kızlar cumartesi günü 24 saat nöbetçiydim ya sabahtan bir miğde ağrısı başladı,aldırmadım geçer diye gece iyice şiddetlendi.hastalarımı bıraktım kendimle uğraşıyorum. arkadaşlar bir igne yaptı geçmedi daha sonra daha etkili bir igne yaptılar yok. şurup içtim hap içtim geçmiyor. gece saat 3 oldu ama ölüyorum,ağlıyorum servisin ortasında. eşimi aradım geldi. ambulanslamı giderlim derken eşim arabayla gidiyoruz dedi. vurduk erzurum yoluna. yanımızada evli arkaşlarımız vardı onları aldık.(yazık onlarıda gecenin 3 ünde kaldırdık.) 2,5 saat sonra erzurumda acil servisteydim. bu arada komik olan benim akşam üzeri servisten ambulansla gönderdiğim hasta ve yakınlarıda orda, bana diyolar sana ne oldu. neyse tahliller filan,miğde kanamasından şüphelendiler.doktor yatış dedi.(uzman yokmuş pratisyen yatıralımdedi.)uzman ertesi gün endoskopi yapacakmış. eşim yatış olmasın biz çarşamba günü gelip endeskopi yapılsın,evde takibini yaparız dedi. iğne ilaç serum vs sonunda rahatlayınca akşama doğru eve döndük. şimdi miğdemde hafif bir ağrı var inşallah şiddetlenmez. bu yüzden dünde gelemedim. işte durum böyle. zaten o kadar serumdan sonra kilomdada artış olmuş
gozunaydin canim coook sevindim spor gunleri kopegi bana birak git olurmu bende yurumeye giderim onunla canim gercekten guzel habermis beevevvetetttt beklediğim güzel haber geldi nihayet... salı-perşembe ve cumartesi günleri sporda açık oluşmuş beni çağırdılar yaşasınnnn yaşasınnnnnn:dance::dance::dance:
ana kiz kahvalti ooooh afiyet olsun benim gibi abartma ablacim kendimi suclu gubu hissediyomiyiyim zenancigim sagol gülüm kizim gelecek kahvaltiya onu bekliyorum bende
tamam kallisim yeni sayi gelince gonderemde guzellerinden sende burada gosterirsin bence reyhan abla bu sezon orgu orerek zayifliycakzenanım kahvaltıyı abarttım diye üzülme ben sık sık kahvaltıyı abartıyorum akşam yemeğinden biraz eksik yersin yani ekmek yemezsin yada az yersin öylece geçiştirirsin..
üzülme yani..
adresimi yazayım canım valla unutuyorum.. kitabı bir internet adresinde gördüm daha araştıracağım ama buluruz zaten olmasada buradaki kitapçılar bulup getiriyorlar istediklerimizi.. sağol canım.. şimdide reyhan ablama yazıyım bakimmm
kesin bu yaz kuruyacaksin kizim sen bakasana simdiye kadar dikkat ettigim halde veremiyom diye bosa tasalandinhersey sana islemeye basladi baksanaablam ben yazmayı unuttum galiba iki hafta önce belediyenin spor salonu reklamını gördüm gidip gezdim nasıl diye çok güze beğendim her alet var ve ayrıca hoca var başında ve step ile aerobik plates yaptırıyor ama ta prgramı bilmiyorum tabiki... haftada 3 gün bende sıra bekliyordum aramayacaklar diye umudumu yitirmiştim ama az önce aradılar ve perşembe başlayabilirmişim...
birileri bunalıma girmiş ama birden fazla kişi olmuşlar size ayrı takım kuralım buse ve peri bunalımlar takımı :)
canlarım ya neden böyle ruh haline bürünüyorsunuz ki. pericim bak ne güzel incelmişsin kilonda inmiş ben önceleri yazmıştım aynen senin gibi aşırı spor yapıyordum geçen yıl ve gr vermiyordum haftalar sürdü çünkü en az iki saat yapıyordum bu durumdada vücut neler oluyor diye şaşırıp kilo korumaya geçiyor bu yüzden veremiyrsun daha azaltman gerek sporunu ve ayarda tut haftadan haftaya yükselt...
busem senin neyin var şekerciğim, bak bir de yanında mehalim gibi bir destekçin varken böyle şeyler duymak üzüyor bizi biliyormusun... sıkıntılarınız varsa paylaşın arkadaşlar elimizden geldiğince destek olmaya çalışalım..
bu arada honeyim aradı az önce o ne güzel o ne cazip ses anlatamam şekerliği sesine yansımış çok tatlı biri olduğu belli..
selam kardeş takım umarım herkes iyidir.ben dün az kaldı bunalıma giriyordum.neyseki şimdi iyiyim ve lahana çorbası diyetime tekrar başladım bu sefer robottan geçirmedim lahanayı böyle daha güzelmiş.haberiniz vardır biz geçen hafta 10.olmuşuz.senağlama ama geçen hafta gerçekten kötüydük inşallah bu hafta daha güzel olacak.bu arada mehalim bu kalorileri sen nasıl hesaplıyorsun bildiğin bir yer varmı.benim baktığım yerlerde pek ayrıntılı değil gibiydi ama tam dikkatli bakmadığımı söyleyebilirim.aramaya devam edicem.görüşmek üzere.
bozmassin canim sen karar verdinmi yapabiliyosun butun takim biliyo bunuzenan canım evet hızlanıcam bahara kadar umarım sozumu bozmam yıne.topla yapılan hareketlerı ınt den bulabılırsın zenan cıgım.tv8 ın ınt sayfasına gırersen ebrulı dıye bı program var.hareketlerın tekrarını ınt e koyuyolar o programdan bakabılırsın.cok vucudu topluyo.gercı honey den duyduk senın cok ıhtıyacın yokmuş gayet formdA gorunuyomusun amakaydirigubbakcemile3a.s.