Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zenan mesajlar arasında kayboldu...
kallisim gercekten sabah mesajlar arasinda kaybolmusum senin yazdigin o uzuuun mesaji bile gormemisim cunku ben ne zaman pc basina oturup gecmisi okumaya baslasam efe yanimda oluyo bazen atliyorum okurken bazen hepsini okuyup cevap yazma zamani gelince bazilarini unutuyom cunku surekli efenin istekleri oluyo veya onun oyununa katilmak zorunda kaliyom okul saati geliyo vs derken bazi mesajlar geciyo hakkaten sende bu konuyu guzel aciklik getirmissin tesekkurler kaptanim kralicem bu cumlayi mehalimden caldim cok hosuma gitti napim:sm_cool:

selam arkadaşlar ben eşimin iş yerineyim fena halde mahsur kaldım kar bi yağıyor sormayın çarşıda işlerim vardı halledemedim birde üstelik başbakan gelmiş yollar kapamışlar dolmuşu bulamadım neyse ben kaçtım eşim bırakacak eve hadi diyor

cok haklisin kardesim ilk iki kizilarim kucuklerken onlari dinlermis gibi yapip dinlemedigim zamanlar cok oldu ozamanlar esimin ailesiyle beraber oturuyoduk oncelik hep buyuklerindi her konuda birakin cocuklarin anlattiklarini dinlemeyi o zamanlar benim ve esimin bile sozu dinlenmiyodu fikrimiz bile sorulmuyodu
simdi cok sukur evimde en kucugunden buyugune herkezin anlatmak istedigi dinlenir fikri sorulur her konuda ve bunu yaptigimizi goren buyuklerimiz simdi bize sunu soyluyolar siz bu cocuklari cok simartiyosunuz her soylediklerini ciddiye aliyosunuz
oysa ben cocuklarimla konusmaktan sohbet etmekten cok zevk alirim

sorma mehalim ya burdada 4. gun bugun haala yagiyo bir gunes aciyo bir yagiyo allah kolaylik versin canim hadi gorusuruz

ohh sonunda evdeyim çok komik bir halim vardı.bankada işlerimi halledmedim dolmuşun yolunu bulamadım öyle böyle derken eşimin işyerine kadar yürüdüm ama resmen kardam adam oldum saçlarım sırılsıklam ayaklarım sırılsıklam oldu eşimin dükkanına girip başladım ağlamayaa :)) ay canım kocam hemen saçlarımı falan kuruladı saolsun beni eve bıraktı şimdi iyim .akşama bir yere yemekli davetliyiz misafirliğe gideceğimiz evin hanımıda okadar süper şeyler yaparki anlatamam ayrıca çok ikramlıdır umarım hafif atlatırım geceyi atlatırım aslında ya ne olacakki beynimin beni yönetmesine izin verecem doyduğum anda tamam başkasına yer kalmadı demesine izin verecem olacak.
kızları geçmişi okudum ancak bişide anlamadım diyimde:)

zenanım şimdi çocukların küçük bak yarın öbür gün büyüdüklerinde bu davranışlarının karşılığını alırsın, şimdi sen onlardan zevk alıp ilgi gösterdiğin gibi kızların genç kız olduğunda bir sorunları olduğunda ilk sana koşarlar onlarda hayatlarını seninle paylaşmaktan zevk alırlar canım bildiğin yoldan devam et..

mehalim ah mehalim daha gitmeden geceden korkmuşsun şekerciğim ama bak dediğin gibi yapar doyduğun anı bilirsen hiç sorun kalmayacak.. günün kötü geçmiş umarım gecen iyi geçer arkadaşım..

ne ev işiymiş şeker bu yaaaa bitmedi gitti şakkıdı

evet bende arada kaçırdım yazmayı unuttum sonra, eşide destek olmuş ne güzel ama bence sonuç almaya başladığı için eşininde hoşuna gidiyordur ve artık gül istediği anlarda desteği sürecektir havalar ısınsa yürüyüşe bile giderler belkia.s

canım iyi olmana sevindim, bir an önce toparla tabiki bak yakında bahar kapıda ardınada yaz saklanmış şu yağları atalım keyfimize bakalım hayatlar değişecekyerimseniben
sen içini dök te yerimseniben hangi sekreter yazarsa yazsınsositososito sorun yok.....

zenan canımm bende evet yurt dışındadımm 6 ay öncesinee kadar
ordann buraya tığ gibi geldimm görsenn nasıll heyacanlıydımmm
ama şimdii kilocuklarr gerii geldii ama eminimm yinee kurtulacamm inşallahh
maşallahh senn çokk azimlisinn eminimm sende vereceksinn

kalişimden ...
ne ev işiymiş şeker bu yaaaa bitmedi gitti şakkıdı

:1hug:kıs gelmemişmiyim ondan sonra ...iş bitince çocukları almaya idiyorum onların yemegi sonra akşam yemek hazırla derken hihoyyyt..bide biliyosun sendede var 3 tane .... sıra gelmıyo ki ... rica minnet ...alıyorum ellerinden .pc yi ....delikafadulden

kalliste sana spor salonunda sıra gelmesine çok sevindim.Sizdede herkes spora ağırlık veriyor.Bende steppırla dün başladım kaçış yok benim için sporsuz olmuyor.Canım benimde eşim şuraya buraya gidelim der ben gitmek istemezdim çünkü giyinmekten zevk almıyordum .Buda beni çok üzüyordu.

hosgeldin sidanurumspora baslamissin devamini dilerim evet biz takimca platesler yuruyusler bi hizlandik bakalim allah sonumuzu hayretsinde su kilolar bizi terketsin canim sik sik bekleriz yine gel

hep beraber verelim edacim bizim takima ugraman beni sevindirdi her zaman bekleriz canim yine zayiflarsin yapmadigin seymi caaanimkaydirigubbakcemile3

devam edyim kallisim etrafin dedigine bakmiyim demi sagol guzel sozlerin icin

ben hepsine baktim cok sagol kallisim ya bitanesinŞeniz meger toplada yapilacak ne cok hareket varmis yapan kadin da tig gibi masallah eee artik topu sisirsem iyi olcakbide buna zaman ayircam artik sabahlari 1 saat daha erken kalksam cocuklar kalkana kadar yaparim napim baska turlu imkansizkaydirigubbakcemile2

Herkese selam a.s.
Öncelikle Matem canım çok geçmiş olsun. Umarım ciddi bişey yoktur.
Kalisim gözün aydın canım. Umarım sporla birlikte daha çabuk hedefine ulaşırsın canım.
Buseyrem ve Zenan beni merak etmişsiniz sağol canlarım iyi olmaya çalışıyorum. Boğazımı tutuyorum ama bi türlü kilo veremiyorum buda inanılmaz canımı sıkıyo Çok üzgünüm çoook Ben ilk diyet yapmaya başladığımda hemen kilo verirdim sonra dururdu ama bu sefer veremiyorum , takmıcam kafamı diyorum ama elimde değil. :çok üzgünüm: yaşım geçiyo gençliğimi doya doya yaşayamadan,istediğim kıyafetleri giyemeden göçüp gidicem bu dünyadan. İşte o zaman gözlerim açık gidicem :a015: kendime hiç güvenim yok, dışarı bile çıkmak istemiyorum.

sacmalama kizim birtek sensin sanki kilolu biz neyiz burda boyle dusunursen hic bisiy olmaz verecem diyeceksin vereceksin once saglik gerisi bizim elimizde fazla ac kalmayacaksin ilk hafta veren sanki baskasiydi fazla dustun ustune cok ac kaldin sporu cok yaptin bence mehalim hesapliyodu 1000 kal. bile almiyodun tabi durur motor benimde oyle oldu sor kizlara herkez cok kilo verecegimi dusunurken veremedim hatta kallisede oldu onun ki daha kotu ohic vermedi bide ustune kilo aldi
dengeli beslenme kelimesi coook onemli ben sana soyliyim bak denge deniyo biz ya ac kaliyoz yada cok yiyoz yada sporu cok yapiyoz daha cok yazardim emme kizlar beni cagiriyo yine gelirim canim coook optum sikma canini daha yeni basladin olacak bunlar optum hadi

iyi akşamlar
mesajlara tam bakamadım baktığım kadarıyla yazayım.
kallistecim spora başlayacakmışsın senin için çok iyi olacak eminim:)
zenancım unutmamışsın bugün işe döndüm canım.ilk gün biraz zor geçti.gece bir türlü başlamayan adetim de başladı.çok ağrım var halen.
matemcim çok geçmiş olsun canım.acil şifalar dilerim.sen iyi ol da kiloları sonra düşünürsün canım.
şaşkınperim bu kadar depresif bakma canım ya.vereceksin er ya da geç.kilo vermeyi ben de çok istiyorum ama zaman alacak kabul edelim ve daha sabırlı olmaya çalışşalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…