herkese günaydın. kızlar cumartesi günü 24 saat nöbetçiydim ya sabahtan bir miğde ağrısı başladı,aldırmadım geçer diye gece iyice şiddetlendi.hastalarımı bıraktım kendimle uğraşıyorum. arkadaşlar bir igne yaptı geçmedi daha sonra daha etkili bir igne yaptılar yok. şurup içtim hap içtim geçmiyor. gece saat 3 oldu ama ölüyorum,ağlıyorum servisin ortasında. eşimi aradım geldi. ambulanslamı giderlim derken eşim arabayla gidiyoruz dedi. vurduk erzurum yoluna. yanımızada evli arkaşlarımız vardı onları aldık.(yazık onlarıda gecenin 3 ünde kaldırdık.) 2,5 saat sonra erzurumda acil servisteydim. bu arada komik olan benim akşam üzeri servisten ambulansla gönderdiğim hasta ve yakınlarıda orda, bana diyolar sana ne oldu. neyse tahliller filan,miğde kanamasından şüphelendiler.doktor yatış dedi.(uzman yokmuş pratisyen yatıralımdedi.)uzman ertesi gün endoskopi yapacakmış. eşim yatış olmasın biz çarşamba günü gelip endeskopi yapılsın,evde takibini yaparız dedi. iğne ilaç serum vs sonunda rahatlayınca akşama doğru eve döndük. şimdi miğdemde hafif bir ağrı var inşallah şiddetlenmez. bu yüzden dünde gelemedim. işte durum böyle. zaten o kadar serumdan sonra kilomdada artış olmuş