- 4 Ekim 2008
- 3.638
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım inan bilmiyorum fiyatını ama çok fazla olmasa gerek.. çünkü yazdırdığımızda etiketleri üzerlerinden kesiyorlar ya bu yüzden bilmiyorum... 3 kreme 13 lira vermiştim %20 olduğuna göre :)) ya olsa olsa 10-13 filandır diye düşündüm bilmem ki..kalliste çatlak içn önerdiğin krem çok pahalımı yazdırmayla uğraşmak istemiyorum benim çatlaklar ince ince ama baya var bende denemek istiyorum
ablam gündüzleri besinlerin hepsini alıyorsan güzel sonuç verebilir akşam öğünlerinin olmaması..iyi aksamlarrrrr.. kizlar ben ikinci haftadir aksam eve geldigimde yemek yemiyorum. gündüz iyi yiyorum ara ögünlerimi aliyorum. yürüyorum hergün en az bir saat. ama aksam eve geldigimde en cok bir sütlü kahjve iciyorum . bakalim ise yariyacakmi?. gecen cuma günkü baligi saymazsak bu ikinci haftam .
zenanım tam doğruluğunu bilmiyorum ama özellikle akşam öğünlerinde ekmek yemediğimiz zaman başka yediğimiz mesela protein filan özellikle bu tür besinleri yağ olarak depoluyormuş vücut ben bir ara ekmek yemeği hepten kesmiştim sabahları diyet bisküvi yiyordum öğlen akşam hiç ekmek almıyordum ama kilo vermem tamamen durmuştu bendede ne abuk bir bünye var bazen yazarken şaşıyorum ...ablacim ben su aralar bir liste takip etmiyorum tek yaptigim ekmegi sadece sabah kahvaltida yiyip ogle aksam yemiyorum
demak eşin seni çok zayıf görüyor artık :)) fırtınada uçarsın diye salmamış.. şaka bir yana buradada hava aynı berbat.. günlerdir yağmur dinmedi hiç ara vermiyor ama burada yağmur yağdığı pek sık görülmezde şaşıyorum bu yüzden... fırtınada vardı ama neyse ki dindi..ve bugun ucuncu gun yuruyus yapmadim aslinda hazirlandim yola cikmistim acayip firtina yagmur vardi ve esim izin vermedi cikmama hava guzel olursa yarin gunde iki defa yururum napayim saglik olsun
aman ablam içini ferah tut.... allah korusun, uzaklığını bilmiyorum tabiki size ama sağ salim gidip dönsün inşallah...aksamüstü kar yagdi burdada 10cm kadar oldu. simdide hem firtina var hem yagmur. ya pis bir hava. oglum yarin stuttgarta gidecek sabah erkenden . bir korku sardi beni sorma ya zenanim
hediye mi soruyorsun ne alsam diyeCADIARZU bilmem ki benim hiç öyle bir niyetim olmdığı için alternatif bir şey bulamam ama çok özel saydığım bir anda hediye vereceksem bir cam fanusun içine eşim kaç yaşındaysa o kadar renkli taş koyardım her yıl için bir taşsüprizzzzz..... Sonra hayatında ki güzel olarak nitelendirebildiği bir olay için bu taşlardan alıp denize atmasını isterdim ama burada deniz yok o başka naniknanik bakalım o taşlar bitebilecek mi? diye merak ederdim yani bu geldi aklıma orjinal bir hediyeyerimsenibenumutcum yaptıgın tatlı biraz değişik gibi ama deneme sonucunda ne oldu merak ettim.
kızlar ne dicem önceki sevgililer gününde eşim bana dijital tartı almıştı.
busenede benim ona öyle bir hediye almam lazım.
çünkü kendiside maşallah baya bir kilo aldı.
ay reyhan abla ne güzel sütlü kahve mi acaba kesiyo iştahınıiyi aksamlarrrrr.. kizlar ben ikinci haftadir aksam eve geldigimde yemek yemiyorum. gündüz iyi yiyorum ara ögünlerimi aliyorum. yürüyorum hergün en az bir saat. ama aksam eve geldigimde en cok bir sütlü kahjve iciyorum . bakalim ise yariyacakmi?. gecen cuma günkü baligi saymazsak bu ikinci haftam .
hediye mi soruyorsun ne alsam diyeCADIARZU bilmem ki benim hiç öyle bir niyetim olmdığı için alternatif bir şey bulamam ama çok özel saydığım bir anda hediye vereceksem bir cam fanusun içine eşim kaç yaşındaysa o kadar renkli taş koyardım her yıl için bir taşsüprizzzzz..... Sonra hayatında ki güzel olarak nitelendirebildiği bir olay için bu taşlardan alıp denize atmasını isterdim ama burada deniz yok o başka naniknanik bakalım o taşlar bitebilecek mi? diye merak ederdim yani bu geldi aklıma orjinal bir hediyeyerimseniben
kallisim saol caım hareketleri kaydedip yapmaya çalışcam ama mekikler bi işe yaramıyo onu diyimkadisim senin için bir şeyler buldum ama sen o her gün yediğin pastaları kesmez isen faydası olacağını sanmıyorum (((((
]
ya bilmiyorum da bu ürünleri araştırcam canım.kadıs benımde nacızane karın yada bolgesel yaglar ıcın bı tavsıyem olacak
enstıtu bakımlarını denedınmı hıc.ben dugunden once bı paket almısdım lpg ses dalgaları vakum falan vardı pakette.karnım cok toparlanmısdı.sonra annem gıttı hem spora hem oraya ınanaılmaz farkettı.bende ıyıce zayıflayınca karboksıye lıftıng e falan gıtmek ıstıyorum bıde lazere gıttıgım yerde lıpolız sormusdum kadın uygulamaların resmını gosterdı sarkmıs karınları oyle bır toplamıskı.bana fıyatı bıraz pahalı gelmısdı ama arasdırmak lazım
ben de çok uzun zaman önce henüz en büyük kızım 2-3 yaşındaydı doğumdan sonraki tüm etkiyi vücut defarmasyonunu cedricimin anlattığı yöntemle kaybetmiştim sanki doğum yapmamış gibi bir göbeğe sahip olmuştum ama işte sonraki kilo alımları yine mahvetti.. benim arkadaşım uyguluyordu o tür yöntemleri o zaman maddiyat ta söz konusu değildi hemde arkadaş indirimine giriyorduk iyiydi :) şimdi söz konusu bile değil ama 2 ayda 8 seansta beni kimse tanıyamamıştı 2 aylık incelmemde bacaklarımdan 10 ar cm belimdende yanlış hatırlamıyorsam 16 cm filan kaybetmiştim 5 kgda kg kaybım olmuştu oyyy cedricim ya canım istedi şimdi iyimi aşkol nerden hatırlattın ne güzeldi..
günaydın sabhtan bir yoğunluk sormayın sonra görüşürüz